Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aynen öyle, belli etmemeye calisiyorlar, ama gözlerinden okunuyor....bana teseli vermeye calisiyor, dün benim morellim bozuktu kirmizilari gördüm diye...o beni teseli ediyor, olsun falan diyor, ama onun kalbini aklindan gecenleri biliyorum, benden daha cok üzülüyor onuda biliyorum...
evet caresizlik cok zor canim...allahim baska telas bela caresizlik vermesin kimselere insallah.
beklemekten baska yapacayimiz birsey yok....sabir sabir sabir

seninki bu durumun tamamen pskolojik canım çok kafana takıorsun rüyana girioo
azcık serbest bırak beyninii Allahın izniyleee hayırlsı ise olurrr

denemelere başlamak sana iyi gelecek tatlım... hayırlısı olsun inşallahh

hoşbulduk ipekimmm

nasılsın canım ne var ne yok ????

haklısın canım her türlü zor yani (( eşinin de bu kadar beklemesi seni de iki kat zorluyo haliyle, Allah kolaylık versin, nasip .. belli olmz ki dur bakalım :26::26::26:

günnaydnnn ipekimmmm

canım ben sana yazdımdı ama okumadın heralde ?? günaydın tatlım nasılsızn bakalım ???

evet artik böyle...gecen aya bakarak bu ay daha soguk kanliydim ama dahada fazla soguk kanli davranmaya calisacam düsünmemeye ve kendimi dinlemicem...kocisede birsey demicem (belirtilerde)

ipekimmm çok sağol.. inşallah ii olur ama inan elimde değil. anlıyorsundur ne demek istediğimi.. istem dışı oluyo.. rüyalarsa sanırım bilinçaltı ama inşallah bende ya zamanla zamanından önce sevinmemeyi yada üzülmemeyi öğrenirim.. yada inşallah bunları tecrübelendirmeden Rabbim nasip eder de bebişimi bana bir an önce verir

üzlme ipekimmm sennn bak klomen kullanıpta hamile kalan varr belkmm senin kısmetinde böledirrr

iyiyimm canım seni sormalı nasıl gidiyorr

yaww sölemeyin canlaa kocalaraa
ben sölemiorummm hiç bişeyy oda hiç sormasss bölelikle ne hayaller yıkılı nede umutlarr tükeniooo

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td] [td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
5
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor [/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] Perşembe başlanıcak ….[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hilaaal [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

basacım aynen öle walla.. artık o hüzün dolu gözler yerine o illk müjdeyi verdiğimdeki hayalimde kurduğum o deli gibi mutlulukla ışıldayan gözlerini görmek istiyorum kocişimin ikimizde daha doğrusu tüm isteyen arkadaşlarımıznda Rabbim en yakın zamanda bu mutluluğu yaşatsında her ay daha fazla hüsrana uğramayalım

seninki bu durumun tamamen pskolojik canım çok kafana takıorsun rüyana girioo
azcık serbest bırak beyninii Allahın izniyleee hayırlsı ise olurrr

canlarımmm haklısınız biliyorum ama beni en iyi sizlerin anladığına eminimm.. insanın elinde olmadan davranıyor.. insallah bu stres bebişin gelmesini ertelemese bari.. rahat olmak için takmamak için ne yapmam gerek? illa tecrübemi kazanmam gerek

yaww sölemeyin canlaa kocalaraa
ben sölemiorummm hiç bişeyy oda hiç sormasss bölelikle ne hayaller yıkılı nede umutlarr tükeniooo

İlhanazımm iyi hoş diosunda adet tarihimi benden daha ii bilior kociş e durum böle oluca e bide bebiş isteyince mesela geçen ay mart 4 de adet görmüştüm ama benimkisi mart 1 den itibaren saat başı işyerimden cepten nere denk gelirse aradı.. geldimi? baktınmı? hadi git bak arıcam...
e nasıl sölemiyim bi fikrin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…