- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.621
inan kendi üzülmemi geçtim kırmızılar geldiğinde ona nasıl sölücem die düşünüorum..geçen aydan biliyorum sölediğimde bana belli etmedi ama gözlerinden okudum o hüznünü buayda olmazsa hangi yıkıntıyı toplarım ilk bilmiorum.. onumu kendimimi ?
ne kadar zormuş böle çaresizce beklemek yaa...
büütünnnnnnnnnnnn cannllaaaaraaaaaaaaaaaaa gggüüüüüüüüüünnnnnnayyyyyyyyyydddddınnnnnnnnnnneskileri okudum geldimmmm
kızçelerim ya kasıklarımda ve belimde hep hafif hafif ağrı var.. hergecemi insan rüyasında hamile olduğunu, testte çift çizgi çıktığını görür yaaahamilmişim gibi tepkiler vermeye başladım ki bunların psikolojik olduğunu bildiğim halde
kocişte kendini kaptırdı kesin hamilesin diyip duruyor iyice havaya soktu beni... :118:
nisanda kırmızıları görürsem çoookk yıkılcam çokkkkk
iyi olmaya çalışıyorum zuhalim asaletim :) dün dr gittim hem iyi hem kötü haber var açıkçası kafam dağınık braz?? sabah kan vermiştm prl yine yüksek çıktı cnmmuayene etti deneme yapabilcezmi dedim evet dedi .. yani hem prl düşürmek için ilaç alıcam hem de klomen başlıcam, ptesi kontrole gidicem işte böle son durumum canım ????
bu süreçte öğrendiğim en önemli şey, bundan sonra hiçbişeye peşin peşin sevinmemek veya üzülmemekkesinleşmeyen bir olumsuzluk için stres yapmak kötü etkiliyor belli olmayan bir ihtimal için sevinmek de, sonrasında belki de müthiş bir hayal kırıklığı artık herşeyin iyi olduğuna eminsem mutluyum, kötü birşey varsa üzgünüm ...
ya varsa diye sevinmek, ya yoksa diye üzülmek sanıldığından çoook daha fazla yıpratıyor insanı
dilerim senin çin herşey hayırlısıyla güzel şekilde sonuçlansın
hoşbulduk ipekimmm
inan kendi üzülmemi geçtim kırmızılar geldiğinde ona nasıl sölücem die düşünüorum..geçen aydan biliyorum sölediğimde bana belli etmedi ama gözlerinden okudum o hüznünü buayda olmazsa hangi yıkıntıyı toplarım ilk bilmiorum.. onumu kendimimi ?
ne kadar zormuş böle çaresizce beklemek yaa...
günnaydnnn ipekimmmm
yanlış anlamayın yani gerçekten öyle düşünüyorum ben .. bunu yapmaya başladıkça daha kolay idare etmeye başladım.. son dönemde bazen yine çok kötü olduğum zamanlar oldu ama o zamanda sorun vardı ortada gerçekten, olmasa yine o kadar kötü olmazdım canmm .. tamamen iyi niyetle yazdım, herkes olabildiğince soğukkanlı ve rahat olsun isterim
örtmenimmmmnere gittin yaww konuşcaktık işte
iyi olmaya çalışıyorum zuhalim asaletim :) dün dr gittim hem iyi hem kötü haber var açıkçası kafam dağınık braz?? sabah kan vermiştm prl yine yüksek çıktı cnmmuayene etti deneme yapabilcezmi dedim evet dedi .. yani hem prl düşürmek için ilaç alıcam hem de klomen başlıcam, ptesi kontrole gidicem işte böle son durumum canım ????
bu süreçte öğrendiğim en önemli şey, bundan sonra hiçbişeye peşin peşin sevinmemek veya üzülmemekkesinleşmeyen bir olumsuzluk için stres yapmak kötü etkiliyor belli olmayan bir ihtimal için sevinmek de, sonrasında belki de müthiş bir hayal kırıklığı artık herşeyin iyi olduğuna eminsem mutluyum, kötü birşey varsa üzgünüm ...
ya varsa diye sevinmek, ya yoksa diye üzülmek sanıldığından çoook daha fazla yıpratıyor insanı
örtmenimmmmnere gittin yaww konuşcaktık işte
nasılsın canım ne var ne yok ????
haklısın canım her türlü zor yani(( eşinin de bu kadar beklemesi seni de iki kat zorluyo haliyle, Allah kolaylık versin, nasip .. belli olmz ki dur bakalım :26::26::26:
canım ben sana yazdımdı ama okumadın heralde ?? günaydın tatlım nasılsızn bakalım ???
bana günaydın yokmu
aynen öyle, belli etmemeye calisiyorlar, ama gözlerinden okunuyor....bana teseli vermeye calisiyor, dün benim morellim bozuktu kirmizilari gördüm diye...o beni teseli ediyor, olsun falan diyor, ama onun kalbini aklindan gecenleri biliyorum, benden daha cok üzülüyor onuda biliyorum...
evet caresizlik cok zor canim...allahim baska telas bela caresizlik vermesin kimselere insallah.
beklemekten baska yapacayimiz birsey yok....sabir sabir sabir
aynen öyle, belli etmemeye calisiyorlar, ama gözlerinden okunuyor....bana teseli vermeye calisiyor, dün benim morellim bozuktu kirmizilari gördüm diye...o beni teseli ediyor, olsun falan diyor, ama onun kalbini aklindan gecenleri biliyorum, benden daha cok üzülüyor onuda biliyorum...
evet caresizlik cok zor canim...allahim baska telas bela caresizlik vermesin kimselere insallah.
beklemekten baska yapacayimiz birsey yok....sabir sabir sabir
seninki bu durumun tamamen pskolojik canım çok kafana takıorsun rüyana girioo
azcık serbest bırak beyninii Allahın izniyleee hayırlsı ise olurrr
nasılsın canım ne var ne yok ????
haklısın canım her türlü zor yani(( eşinin de bu kadar beklemesi seni de iki kat zorluyo haliyle, Allah kolaylık versin, nasip .. belli olmz ki dur bakalım :26::26::26:
canım ben sana yazdımdı ama okumadın heralde ?? günaydın tatlım nasılsızn bakalım ???
yaww sölemeyin canlaa kocalaraa
ben sölemiorummm hiç bişeyy oda hiç sormasssbölelikle ne hayaller yıkılı nede umutlarr tükeniooo
şafak 1-2 tabi eğer gecikmezsemmm
şafak 1-2 tabi eğer gecikmezsemmm
kızzz cann kuşşş ağlayıpp durmaaa bak ben böle ağlayıpp umutsuz konuşanlara kızıorummm
günaydınnnn buradaaa bidenemmmm
umarım gecikirsin hatta 9 ay boyunca gecikirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?