- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.641
deki aşkım bak sen böle yaptıkca benm pskolojim bozluo de ben oluruna bıraktım sende öle yap de izin verelm de o gelmek istedği zaman gelsn deİlhanazımm iyi hoş diosunda adet tarihimi benden daha ii bilior kocişe durum böle oluca e bide bebiş isteyince mesela geçen ay mart 4 de adet görmüştüm ama benimkisi mart 1 den itibaren saat başı işyerimden cepten nere denk gelirse aradı.. geldimi? baktınmı? hadi git bak arıcam...
e nasıl sölemiyim bi fikrin varmı
inşallahhh bebişş geliiii prensesimmm
İlhanazımm iyi hoş diosunda adet tarihimi benden daha ii bilior kocişe durum böle oluca e bide bebiş isteyince mesela geçen ay mart 4 de adet görmüştüm ama benimkisi mart 1 den itibaren saat başı işyerimden cepten nere denk gelirse aradı.. geldimi? baktınmı? hadi git bak arıcam...
e nasıl sölemiyim bi fikrin varmı
umarım gecikirsin hatta 9 ay boyunca gecikirsin
yaww sölemeyin canlaa kocalaraa
ben sölemiorummm hiç bişeyy oda hiç sormasssbölelikle ne hayaller yıkılı nede umutlarr tükeniooo
ne söylemesi bacim yaaa... esim mesela soruyor neyin var, benimde kasik agrilarim vardi ya söyledim, kendi kendine gelin güvey oluyor mesela...benimki herseyi takip ediyorbir basim dönse ona yorumluyor
bazende cok komik oluyorlar
ne söylemesi bacim yaaa... esim mesela soruyor neyin var, benimde kasik agrilarim vardi ya söyledim, kendi kendine gelin güvey oluyor mesela...benimki herseyi takip ediyorbir basim dönse ona yorumluyor
bazende cok komik oluyorlar
basacım aynen öle walla.. artık o hüzün dolu gözler yerine o illk müjdeyi verdiğimdeki hayalimde kurduğum o deli gibi mutlulukla ışıldayan gözlerini görmek istiyorum kocişiminikimizde daha doğrusu tüm isteyen arkadaşlarımıznda Rabbim en yakın zamanda bu mutluluğu yaşatsında her ay daha fazla hüsrana uğramayalım
evet esrarengizcim öyleeee....insallah insallah...hata benimki diyor, bir olsa diyor, duvarlari yikarim diyor, anlatiyor, hayal kuruyor...gecen diyor, bebis olsada burda dolansa, ona giysiler alsak onunla ilgilensem....o öyle diyince ben cok üzülüyorum ona demiyorum ama cok istedigini biliyorum. sonrada bana teseli veriyor canim...güclü görünmeye calisiyor
Insallah canim yasatir insallah....ne tanidiklar var 10 sene sonra oldu bebisleri...
bazen soruyorum neden olmuyor nerde sorun diyorum, herkes böyle dogururkene neden bende olmuyor diyorum...gecen gün iki arkadasiminda hamile oldugunu ögrendim onlar icin cok sevindim, ama ben kendim icin üzüldüm....
hmmm anlıorumm sizde haklsınızzz ben başından berii ne olursa olsun boş yere umut bağlamamak için belirtiler olsa dahi yansıtmadım o yüsden kafam çok rahatbirde insan bi tane kaybedince artıkk hemen olsun değil geç olsun sağlıklı olsun dioo
inş.. hepimizin olucakk yeterki umudunuzu kaybetmeyinnnhemen depresyonlara girmeyinnn
hmmm anlıorumm sizde haklsınızzz ben başından berii ne olursa olsun boş yere umut bağlamamak için belirtiler olsa dahi yansıtmadım o yüsden kafam çok rahatbirde insan bi tane kaybedince artıkk hemen olsun değil geç olsun sağlıklı olsun dioo
inş.. hepimizin olucakk yeterki umudunuzu kaybetmeyinnnhemen depresyonlara girmeyinnn
canımm herşeyi söylemeyin mesela ben artık hiç bir şey demiyorum hissetsem bile çünkü 4 gün gecikmiştim artık demiştik kesin hamişimdir ama değilmişim hem kociş hem ben üzülmüştük o yüzden söylemiyorum artık pek bir şey artık rahatız ikimizde
evet söylemicem artik...söylemesemde seziyor birseyler benimki.
rahatlamak ve bu konu hakinda düsünmemek daha iyi....stres yapiorsuz olur olmaz birbirimize
evet haklisin, dogru....gec olsun saglikli olsun, hayirli olsun.
önümüzdeki maclara bakalim, depresyona girmeyelim...
dün gerckten cok girmistim depresyona....o yüzden ümitlenmek yok belli olmadan
Selam nazim. dedigin bende gecerli diil sabredemiyorum hemen olsun saglikli olsun tabi. yarim kalinca hersey ilk andan beri istiyorum dr 6 ay korun dedi neee dedim(
Yaw nazim bide bat listesi yapsak kim ne zaman ben unutuyom.
evet söylemicem artik...söylemesemde seziyor birseyler benimki.
rahatlamak ve bu konu hakinda düsünmemek daha iyi....stres yapiorsuz olur olmaz birbirimize
evet haklisin, dogru....gec olsun saglikli olsun, hayirli olsun.
önümüzdeki maclara bakalim, depresyona girmeyelim...
dün gerckten cok girmistim depresyona....o yüzden ümitlenmek yok belli olmadan
Yaw nazim bide bat listesi yapsak kim ne zaman ben unutuyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?