Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

deki aşkım bak sen böle yaptıkca benm pskolojim bozluo de ben oluruna bıraktım sende öle yap de izin verelm de o gelmek istedği zaman gelsn de bölelikle ne kociş bekler ne senin moralin bozulur canımmm

=) o zaman eşinle konuş tatlım bu konuda üstüne gelmesin diye kırmadan anlat stres oluyorsan..benimde eşim biliyor haliyle ama ben açtım mı konuyu o hemen kapatır.. belki daha önce kötü bir tecrübe yaşadık diye bilmiyorum ama önceden de öyleydi dinleme kendini bırak derdi bambaşka birşeyden bahseder beni de sıyırırdı bu düşünceden.hala öyleyizz en güzeli öyle gözünü dikip beklemem.. Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah hepimize...

yaww sölemeyin canlaa kocalaraa
ben sölemiorummm hiç bişeyy oda hiç sormasss bölelikle ne hayaller yıkılı nede umutlarr tükeniooo

ne söylemesi bacim yaaa... esim mesela soruyor neyin var, benimde kasik agrilarim vardi ya söyledim, kendi kendine gelin güvey oluyor mesela...benimki herseyi takip ediyor bir basim dönse ona yorumluyor
bazende cok komik oluyorlar

ne söylemesi bacim yaaa... esim mesela soruyor neyin var, benimde kasik agrilarim vardi ya söyledim, kendi kendine gelin güvey oluyor mesela...benimki herseyi takip ediyor bir basim dönse ona yorumluyor

canımm herşeyi söylemeyin mesela ben artık hiç bir şey demiyorum hissetsem bile çünkü 4 gün gecikmiştim artık demiştik kesin hamişimdir ama değilmişim hem kociş hem ben üzülmüştük o yüzden söylemiyorum artık pek bir şey artık rahatız ikimizde

hmmm anlıorumm sizde haklsınızzz ben başından berii ne olursa olsun boş yere umut bağlamamak için belirtiler olsa dahi yansıtmadım o yüsden kafam çok rahat birde insan bi tane kaybedince artıkk hemen olsun değil geç olsun sağlıklı olsun dioo
inş.. hepimizin olucakk yeterki umudunuzu kaybetmeyinnn hemen depresyonlara girmeyinnn

çokk haklısın kuzum rabbim ne zaman vereceğini iyi bilir sağlıklı olsunda tek geciksin napalım bekleriz kuzumuzu

Selam nazim. dedigin bende gecerli diil sabredemiyorum hemen olsun saglikli olsun tabi. yarim kalinca hersey ilk andan beri istiyorum dr 6 ay korun dedi neee dedim (

evet söylemicem artik...söylemesemde seziyor birseyler benimki.
rahatlamak ve bu konu hakinda düsünmemek daha iyi....stres yapiorsuz olur olmaz birbirimize

evet haklisin, dogru....gec olsun saglikli olsun, hayirli olsun.
önümüzdeki maclara bakalim, depresyona girmeyelim...
dün gerckten cok girmistim depresyona....o yüzden ümitlenmek yok belli olmadan

Yaw benimki de hic belli etmiyo istedigini bende bazen diyom hic heycanlanmiyon mu istemiyin mu diyom. bebis olursa sana 6 ay solemicem diyom hareket edince anlarsin diyom. o da sen mi solemicen diyo :52

canım belli etmemeye çalış ben üzülsem bile gülüyorum

evet esrarengizcim öyleeee....insallah insallah...hata benimki diyor, bir olsa diyor, duvarlari yikarim diyor, anlatiyor, hayal kuruyor...gecen diyor, bebis olsada burda dolansa, ona giysiler alsak onunla ilgilensem....o öyle diyince ben cok üzülüyorum ona demiyorum ama cok istedigini biliyorum. sonrada bana teseli veriyor canim...güclü görünmeye calisiyor
Insallah canim yasatir insallah....ne tanidiklar var 10 sene sonra oldu bebisleri...
bazen soruyorum neden olmuyor nerde sorun diyorum, herkes böyle dogururkene neden bende olmuyor diyorum...gecen gün iki arkadasiminda hamile oldugunu ögrendim onlar icin cok sevindim, ama ben kendim icin üzüldüm....[/QUOTE]

canım aynı şeyleri yaşıyoruz demekki.. benim evin yakınlarında bebek magzası olan bi yer var baya büyük bir yer.. sırf bebek eşyaları üstüne.. geçen gün ewe yürüyoduk oranın önünden geçtik bak sana ne göstercem dedi.Elimden tuttuğu gibi mağzaya daldık. bak dedi. mikili bi atlı karıncaya benzer bişi onu gösterdi bunu alıcam dedi. ama renk bu olmucak dedi pembe alırım erkek olur, mavi alırım kız olur.. ben sen hamiş olur olmaz alcağım için ya yeşil yada sarısını alıcam dedi.. ya çocuk anca 2 yaşında filan binebilir o gösterdiği şeye..
güleyimmi ağlayımmı bilemedim.. Bi yanım seviniyo ii bi baba olacak bize düşkün olacak diye.. bi yanımda üzülüyo ya hiç bebeğim olmazsa ozaman onun bu heycanını yok etmeye nasıl yüreğim dayanır.. die anlıcağın çok karşmaşığım canım

Selam nazim. dedigin bende gecerli diil sabredemiyorum hemen olsun saglikli olsun tabi. yarim kalinca hersey ilk andan beri istiyorum dr 6 ay korun dedi neee dedim (

başka çare varmı canımm sabretmekten başka çare ne napalımm kısmetten öte bişey yok sabretcezz dua etcezz ii düşüncess Rabbim dermansız dert vermesinnn

inş.. sağlıklı sıhatlii olurr canımmm inşallahh rabbim dualarımızı duyarrr

Yaw nazim bide bat listesi yapsak kim ne zaman ben unutuyom.

aslında benim de aklıma geldi ama yapmamak daha ii düşündümmm hepsi süpris olsun bizdeee kızlar şimdi listeye bakımm heyecan yapcaklarrr strese gircekler boşyere

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td] [td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
5
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor [/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] Perşembe başlanıcak ….[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hilaaal [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…