Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

haa anlaşıldı durum fesatlığına yapyoo canım oo anacını saygıyla öperimmm helal olsunnn canım annemm yaww vermez tabe öleee ana o ana öle akrabaya yar etsin diemi doğurmuş yasakımıı

haa anlaşıldı durum fesatlığına yapyoo canım oo anacını saygıyla öperimmm helal olsunnn canım annemm yaww vermez tabe öleee ana o ana öle akrabaya yar etsin diemi doğurmuş yasakımıı

doru ilhannazim anacimmm akraba icin dogurmadii

yaw bide kardesim sayilirrrrr alalalalalal olurmu evlilik nee birinci derece cünküüü

Yaaa biz hepberaber hamiş olsak olmaz mı

olcakkkk datlım kıymatlım oda olcakkk ben diorumyaa toplu hamiş kalcaz burda inş. hamiş patlaması olcakkk hepimiz aynı şeyi düşünelim oluur baksanıza ne kada pozitifiz biizm olmasında daha kimin olsunn maşşalh bizeee

valla doğru dion tatlımm bende aydır evdeyimm sıkılmayayım die puzzle sardımm ama bu gidişle dayanamıcam gene iş bakcammm yada kurs murs bişeyler bakcamm

afiyet olsun lorimm nasıl yaptınn yazarmısn tarifcini biz bu hızla haratta oluruzzz haaa maşşallh bizee hepimizeee

yaziyim balim bende ablamdan arakladim tarifi

3 yumurta sarisi
5yemek kasigi seker
2 vanilya
2 su bard sut
5 kasik un
Bunlari kaynat sonra labne peyniri ekle karistir ocaktan al..

keki islatmak icin:
1 su bardagi sut
1 yemek kasigi nescafe
1 yemek kasigi toz seker (ben koymadim)

karistir islat keki daha sonra bildigimiz gibi pasta kekinin icine kramayi suruceksin bide uzerine suruceksin sonra en ustunede nescafe eliceksin o kadar

Afiyet olsun anlattigim kadar

İnşallahh maaşallah
bende soğan fanı olacağım bu gün başladım

kuzucum bitanem, kırmızılar her an süpriz yapmazsa inşallah,pek umutsuzum ama işte genede icimden birses neden olmasın diyor

umutsuz olmak yoooookkkkkkkkkkk nuarinim yaşadığımız sürece herşey için bir umut vardırr elbette olcak ha bu ay olmadı mı bir daki ay olmayacağı ne malumm Rabbim ol dedikten sonra ne engel olabirlirrr inş. gelmez kırmızılar ama gelirsede kaybetme umudunu her ay yeni bir umuttt yetterki hayırlısı ile gelsinn sağlıklı olsunnn

kızlar bende 3.5 yıllık evliyimm vajinismus hastalıgını yeni atlattım..bu sene yani.. geçen ayda korunma ilacı kullandım kist için ...bu ay adetim yeni bitti bakalımm inş benimde bebişim olur bende hasretle gelecek bebegimi bekliyorummuyguladıgınız kür falan varsa arkadaşlar bana da yazın şu incir kürü sagon kürünü uygulucm bu ay bide biyerde bal tarçın kürü duymuştm ama tam hatırlayamıyorum uygulayan varsa banada sölesin arkadaşlarrr bende bebek istiyorummm

tele çektim resmini lorim bende yapcemmmm saoll canımmmmm benimmm

canim gecmis olsun oncelikle iki kurude hem sogan kurunu hemde incir kurunu yazdik diger sayfalardan bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…