- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.841
doru hemide nasi zilliii..yaw beni ogluna istemisti
yani kuzenime benim annem ben akraba evliligi isteemem olmaz demistii..
acaba simdi seviniyomu diye düsünüyorumm iyiki gelinim olmamis cürükmüs diye düsünüyo galiba
İYİ Akşamlarr Canlarımm Benimm
Maşallah Ne kalabalıkBütün arkadaşlarımız burdaaaa anlaşılann
kızlar yemek yapmaya geçiyorum, gelcem ara ara
hosgeldinn berayimmmmmmmmmmburdayizzzzz cicegimmmmmmmmm
haa anlaşıldı durum fesatlığına yapyoo canım ooanacını saygıyla öperimmm helal olsunnn canım annemm yaww vermez tabe öleee ana o ana öle akrabaya yar etsin diemi doğurmuş yasakımıı
Yaaa biz hepberaber hamiş olsak olmaz mı
Kovalamaca oynamayın sonrayapsın cankuşum yapsınnnn
Hosgeldin berayımİYİ Akşamlarr Canlarımm Benimm
Maşallah Ne kalabalıkBütün arkadaşlarımız burdaaaa anlaşılann
Hoşbuldumm BebekimmOyy Oyy Oyy
Amanda aman ne tatlı cici,bici arkadaşım varmış benimm
yok be kuzum en güzeli calışmak,kesinlikle çalışan kadın. Hem kendi için hem dünya barışı için.çalışan bayan her zaman insan çalışıtığı zaman kendıne güveni bi o kadar daha artıyorrr
afiyet olsun lorimm nasıl yaptınn yazarmısn tarifcini biz bu hızla haratta oluruzzz haaa maşşallh bizee hepimizeee
Canlarımm kocacımm geliyoo Kaçtımm ben
Laf etmesin şimdi
Hepinizi Kocaman Öpüyorumm. İyi akşamlarr Çiçeklerimm
berayimm sen gelince topigede bi renk geliyoo
alttaki resim ne neka güzel ve hos duruyoo
olcakkkk datlım kıymatlım oda olcakkk ben diorumyaa toplu hamiş kalcaz burda inş. hamiş patlaması olcakkk hepimiz aynı şeyi düşünelim oluur baksanıza ne kada pozitifizbiizm olmasında daha kimin olsunn maşşalh bizeee
kuzucum bitanem, kırmızılar her an süpriz yapmazsa inşallah,pek umutsuzum ama işte genede icimden birses neden olmasın diyor
İnşallahh maaşallah
bende soğan fanı olacağım bu gün başladım
tele çektim resmini lorim bende yapcemmmmyaziyim balim bende ablamdan arakladim tarifi
3 yumurta sarisi
5yemek kasigi seker
2 vanilya
2 su bard sut
5 kasik un
Bunlari kaynat sonra labne peyniri ekle karistir ocaktan al..
keki islatmak icin:
1 su bardagi sut
1 yemek kasigi nescafe
1 yemek kasigi toz seker (ben koymadim)
karistir islat keki daha sonra bildigimiz gibi pasta kekinin icine kramayi suruceksin bide uzerine suruceksin sonra en ustunede nescafe eliceksin o kadar
Afiyet olsun anlattigim kadar
Oyyy kuzum benimm sağol
Hangisini Diyosunn. Kızı mı diyosunn ??
kızlar bende 3.5 yıllık evliyimm vajinismus hastalıgını yeni atlattım..bu sene yani.. geçen ayda korunma ilacı kullandım kist için ...bu ay adetim yeni bitti bakalımm inş benimde bebişim olur bende hasretle gelecek bebegimi bekliyorummuyguladıgınız kür falan varsa arkadaşlar bana da yazın şu incir kürü sagon kürünü uygulucm bu ay bide biyerde bal tarçın kürü duymuştm ama tam hatırlayamıyorum uygulayan varsa banada sölesin arkadaşlarrr bende bebek istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?