- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.821
hancegime okunup ufleniyorum
doru hemide nasi zilliii..yaw beni ogluna istemisti
yani kuzenime benim annem ben akraba evliligi isteemem olmaz demistii..
acaba simdi seviniyomu diye düsünüyorumm iyiki gelinim olmamis cürükmüs diye düsünüyo galiba
dorusun nuarinimmmböylelerine aldiris etmememiz moralimizi yüksek tutmamiz lazimmm
inşallah inşallah gönlünüze göre olmuştur canım... test yaptın mı?
bi de içindeki sesin güzel şeyler de söylemesine izin ver
Valla ben o calismalara tam gecmedim ama öneriler keçi boynuzu öneriyolar. kabak çekirdeği yiyecek miş. benimki şu an kahvaltida tahin pekmez yiyor. ama adamlar böyle yiyince doping etkisi yapıyor:)))
yasakhayalim alinti yapamadim ama o ne ya laf etmis bal kabagii agzinin payini verseydin
yaw bana niye söylemiyosunuzz
hancekime bide ben kendimi üflettirimmmm
İYİ Akşamlarr Canlarımm Benimm
Maşallah Ne kalabalıkBütün arkadaşlarımız burdaaaa anlaşılann
İYİ Akşamlarr Canlarımm Benimm
Maşallah Ne kalabalıkBütün arkadaşlarımız burdaaaa anlaşılann
loorimmm soktan bisey deemedimm..basim döndü vala.aglamamak icin kendimi zor tutummm..agladigimi görmesin diye...
icimden allahim sen görüyosun dedimmm:26:
bende soğan kürünü yapıorummm canımm daha 3 oldu ama nasıl umutluyumm anlatamamm inş.. şifa olsunnn
ilhannanzzimmmmm yawrukusummm soganin hap icmene engel degil sen gerekli vitaminlerini ic..folbiol yada folik plusta icebilirsinnn
ayyy iyikide olmamis zaten onunla gelin kaynana olmani dusunemiyorum yasakhayalimm o kendine baksin arkandan Allaha havale et
hoş geldinnn berayımmmm
canlar bende geldimmmm aklandım paklansımm dolmacımı yalan yanlış yaptımm geldimmmnaparsın bakam
nazim bende hamaratmisim yaaavalla o kadar guzel olduki bide ilk kez denedim valla cok begendim 2 dilim yedim midem agriyo
soğana başlamıycam çünkü adetin ilk günü başlanması gerekiyormuş. Ben incire başlayım yumurtlama günümdeyim bugün
yarın incir kürüne başlamayı düşünüyorum
hosgeldin berayimm
hoş geldinnn berayımmmm
canlar bende geldimmmm aklandım paklansımm dolmacımı yalan yanlış yaptımm geldimmmnaparsın bakam
nuarinimmmmmmmmmm can kusummm olsun yinede biz hep olumlu düsünelimm dedigin gibi neden olmasinn..
gelirsede bu ay hayirlisi degilmissss deriz yine gelecek ay icin umutlaniriz dua ederizz canim benimmm
bide senin kan pihtilasma sonuclarini ne zaman cikacak
doru iyikide olmamisssbide kendisinin tüm cocuklarinin varya kurtuldum nasi olsa diyo galiba aklina su gelmiyo rabbimin isterse onu ellerinden alcaginii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?