Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayyy iyikide olmamis zaten onunla gelin kaynana olmani dusunemiyorum yasakhayalimm o kendine baksin arkandan Allaha havale et

Valla ben o calismalara tam gecmedim ama öneriler keçi boynuzu öneriyolar. kabak çekirdeği yiyecek miş. benimki şu an kahvaltida tahin pekmez yiyor. ama adamlar böyle yiyince doping etkisi yapıyor:)))

yapsın cankuşum yapsınnnn

İYİ Akşamlarr Canlarımm Benimm
Maşallah Ne kalabalık Bütün arkadaşlarımız burdaaaa anlaşılann

hoş geldinnn berayımmmm

canlar bende geldimmmm aklandım paklansımm dolmacımı yalan yanlış yaptımm geldimmm naparsın bakam

bende soğan kürünü yapıorummm canımm daha 3 oldu ama nasıl umutluyumm anlatamamm inş.. şifa olsunnn

soğana başlamıycam çünkü adetin ilk günü başlanması gerekiyormuş. Ben incire başlayım yumurtlama günümdeyim bugün
yarın incir kürüne başlamayı düşünüyorum

ilhannanzzimmmmm yawrukusummm soganin hap icmene engel degil sen gerekli vitaminlerini ic..folbiol yada folik plusta icebilirsinnn

oyy ozaman yarında itibaren bende içem yasakımmm şifa olsundaa herşeyi yiyip içerim gelioooo

ayyy iyikide olmamis zaten onunla gelin kaynana olmani dusunemiyorum yasakhayalimm o kendine baksin arkandan Allaha havale et

doru iyikide olmamisssbide kendisinin tüm cocuklarinin varya kurtuldum nasi olsa diyo galiba aklina su gelmiyo rabbimin isterse onu ellerinden alcaginii

nazim bende hamaratmisim yaaa valla o kadar guzel olduki bide ilk kez denedim valla cok begendim 2 dilim yedim midem agriyo

afiyet olsun lorimm nasıl yaptınn yazarmısn tarifcini biz bu hızla haratta oluruzzz haaa maşşallh bizee hepimizeee

hosgeldin berayimm

hoş geldinnn berayımmmm

canlar bende geldimmmm aklandım paklansımm dolmacımı yalan yanlış yaptımm geldimmm naparsın bakam

Hoşbuldumm Loorimm Canımm Arkadaşımm

İlhanazz Kuzum Hoşbuldum. Sendeee Hoşgeldinn.
Vala napim biraz kocişimle ilgilendim. Geçtim yemek yaptım.
Şimdide Bir KK girim bakim dedim.

öyle kuzum hayırlısı bu hafta çıkacak daha uff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…