Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sagolasın kuzum iyiki varsınız haklısın umutsuzluk yok

canim hosgeldinnn

bana sorarsan sogan kürü yap derim önce..ama bal tarcinin tarifinide yazimm....

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

ohh şifa olsunn inşallahhhhh

canımsın birşey soracam kuzum sen hamilelıklerınde mide bulantıları,kusma yani belirtilerin varmıydı

gerçektenmi cnm ya bende başlamak istiyorum sogan kürüne adetim yeni bitti bu yüzden en az 7 gün beklemem lazımmışş sen kaç yılldık evlisin yada şöle sorum ne kadar dır bebek istiyosun

insallah canimmm dualarim sizlerle 1 yildir istiyoduk rabbim nasip etti sizede eder insallah

çok sagol cnm benim inş hepizmize şifa olur zaten adetimin 7. günü biiti şuan bal tarçın kürüne geç kalmışım önce bi sogansuyu kürü yapımm zaten düzensizligimde var kisttim de oluşuyo arada ii gelirr

canımsın birşey soracam kuzum sen hamilelıklerınde mide bulantıları,kusma yani belirtilerin varmıydı

hic yasamadimm nuarinimmmmmmm

benim tek belirtimm regl olacam gibi olurduu bide hafif sari akinti olurdu bide memiklerin ucu degilde hep kök kisimlarinda agri olurduuu..

masumsummmm kuzucukk dedigim gibi öncelik sogan kürü olsunn kisti engellerrrrr yumurtaciklarini büyütürrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…