- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.861
tele çektim resmini lorim bende yapcemmmmsaoll canımmmmm benimmm
Canlarımm kocacımm geliyoo Kaçtımm ben
Laf etmesin şimdi
Hepinizi Kocaman Öpüyorumm. İyi akşamlarr Çiçeklerimm
canim gecmis olsun oncelikle iki kurude hem sogan kurunu hemde incir kurunu yazdik diger sayfalardan bakabilirsin
sen hamişsin galiba cnm burdamı hamiş kaldın?
umutsuz olmak yoooookkkkkkkkkkk nuarinim yaşadığımız sürece herşey için bir umut vardırr elbette olcak ha bu ay olmadı mı bir daki ay olmayacağı ne malumm Rabbim ol dedikten sonra ne engel olabirlirrr inş. gelmez kırmızılar ama gelirsede kaybetme umudunu her ay yeni bir umutttyetterki hayırlısı ile gelsinn sağlıklı olsunnn
kızlar bende 3.5 yıllık evliyimm vajinismus hastalıgını yeni atlattım..bu sene yani.. geçen ayda korunma ilacı kullandım kist için ...bu ay adetim yeni bitti bakalımm inş benimde bebişim olur bende hasretle gelecek bebegimi bekliyorummuyguladıgınız kür falan varsa arkadaşlar bana da yazın şu incir kürü sagon kürünü uygulucm bu ay bide biyerde bal tarçın kürü duymuştm ama tam hatırlayamıyorum uygulayan varsa banada sölesin arkadaşlarrr bende bebek istiyorummm
canim hosgeldinnn
bana sorarsan sogan kürü yap derim önce..ama bal tarcinin tarifinide yazimm....
Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
gerçektenmi cnm ya bende başlamak istiyorum sogan kürüne adetim yeni bitti bu yüzden en az 7 gün beklemem lazımmışş sen kaç yılldık evlisin yada şöle sorum ne kadar dır bebek istiyosunevet canimm sogan kuruylee
sogani bu kadar sevecegim hic aklima gelmezdi
gerçektenmi cnm ya bende başlamak istiyorum sogan kürüne adetim yeni bitti bu yüzden en az 7 gün beklemem lazımmışş sen kaç yılldık evlisin yada şöle sorum ne kadar dır bebek istiyosun
yaw sevilmezmi sogannnncücügümüz geliyo vesile olduuu
Yettim gariiiiiiiii:))))))))))))
canim hosgeldinnn
bana sorarsan sogan kürü yap derim önce..ama bal tarcinin tarifinide yazimm....
Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
canımsın birşey soracam kuzum sen hamilelıklerınde mide bulantıları,kusma yani belirtilerin varmıydı
çok sagol cnm benim inş hepizmize şifa olur zaten adetimin 7. günü biiti şuan bal tarçın kürüne geç kalmışım önce bi sogansuyu kürü yapımm zaten düzensizligimde var kisttim de oluşuyo arada ii gelirr
hhoşşş geldinnnnnn hancekimmmmm yawwwww
Bizimde cücüğümüz olursa bende unutmam soğanısogani bu kadar sevecegim hic aklima gelmezdi
Hamiş duası kabul olur hep dua et bizeinsallah canimmm dualarim sizlerle1 yildir istiyoduk rabbim nasip etti sizede eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?