Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kuzucum bitanem, kırmızılar her an süpriz yapmazsa inşallah,pek umutsuzum ama işte genede icimden birses neden olmasın diyor

nuarinimmmmmmmmmm can kusummm olsun yinede biz hep olumlu düsünelimm dedigin gibi neden olmasinn..

gelirsede bu ay hayirlisi degilmissss deriz yine gelecek ay icin umutlaniriz dua ederizz canim benimmm

bide senin kan pihtilasma sonuclarini ne zaman cikacak

Hangisi olursa olsun bir taraf eksik kalacağı için hep olmayan istenecektir.

en iyisini yapyon yasakımmm ben şuna innaıyorum kim ne yaparda bulur bu gün sana bana laf eden yarın öbürgün gelininden görür kızından bulur birinden bulur ama Allah yanıtsız kalmaz eden bulur inşallah ki bulsunnn

ahh canım yawww olsun napcn dayancan biraz 12. haftadan sonra olmuyormuş pek bulantı inş. olmas Rabbim rahat bi gebelik verisn sanada inş.

tatlım b itanem bu kada sıkıntı sana zarar bazende salla demeyi bilcen senden önemlimi diyenler boş ver sen sinir olma aksine hep pozitif görünki onlar sinir olsunnn

oy almanyada kar mı yaww Allah yardımcınız olsun canlarrr aman dikkate din üşütmeyinnn
bu arada yağta paylaş llorim bende ay so nu arkadaşları çarcam yapmayı düşünüorm tramisiyu yirikk boll bol

nazim bende hamaratmisim yaaa valla o kadar guzel olduki bide ilk kez denedim valla cok begendim 2 dilim yedim midem agriyo

ağzı daş yesin onunn zilli zarifee tövbe tövbee sen bakma canım onlara sana ne diorlarsa Allahım 2 katını versin inşallah

hoş geldinn canımmm Allaha şükür güzel habarlerini almışsınnn Rabbim inş. hiç bekletmez ne seni ne biizlerrii

ağzı daş yesin onunn zilli zarifee tövbe tövbee sen bakma canım onlara sana ne diorlarsa Allahım 2 katını versin inşallah

doru hemide nasi zilliii..yaw beni ogluna istemisti

yani kuzenime benim annem ben akraba evliligi isteemem olmaz demistii..

acaba simdi seviniyomu diye düsünüyorumm iyiki gelinim olmamis cürükmüs diye düsünüyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…