- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.801
yawrukusum 3 yerine 1 kere folbiol alsana.cogunluk onu aliyo bende onu aliyom günde 1 kere
kuzucum bitanem, kırmızılar her an süpriz yapmazsa inşallah,pek umutsuzum ama işte genede icimden birses neden olmasın diyor
kuzucum bitanem, kırmızılar her an süpriz yapmazsa inşallah,pek umutsuzum ama işte genede icimden birses neden olmasın diyor
yemin ederim ki her dediğiniz doğru... maddi manevi güzel yanları çok ama çok yoruluyorum, belki ben fazla büyütüyorum kafamda işleri ama hem ev hem iş derken insan çok yıpranıyo.
hele bebeğim olsun 2 aylıkken bırakıp başlamak zorundayım, ücretsiz izin alsam 1 en fazla 2 ay alabilirim sonra gene aynı düzen...
tatliebbim canim benim valla bu cevredeki agzi büzülesicelere kafamizi takarsak hepimiz valla depresyona girerizz..banada öyle düsük yaptigimi bilip cürük agac diye laf vuranlar oldu düsügüme inanmayip kisir diyenler oldu..allaha havalae ediyorum isime önüme bakiyorummmm
verdi canım dr um bulantı hapıı ama hiç faydası olması 3 kes yuttum birini çıkardımo yusden içmiyorum geçsin de bende tadını çıkarayım hamileliğimin yaa 2 haftadır markete bile gidemiyorum alışverişe gitcem bebişe cicişler alcam
en iyisini yapyon yasakımmmben şuna innaıyorum kim ne yaparda bulur bu gün sana bana laf eden yarın öbürgün gelininden görür kızından bulur birinden bulur ama Allah yanıtsız kalmaz eden bulur inşallah ki bulsunnn
cahıl ınsanlarla ugrasamıyorsun ama yınede ınsanın canını sıkıyorlar...sınek ufaktır ama yıne mıgde bulandırır derler ya canım aynen öyle ıste...amaaaan salla dıyorum ama bılınc altı epey benı üzüyor bazı geceler onlara sınırlenıyorum ssankı onlar karsımdaymıs gıbı sınır sınır uyuyamıyorum....artık alısacagım sanırımyapcak baska bısey yok...bı deveyı güdeceksın yada bu dıyardan gıdeceksın derler ya aynen öyle
balımmm bende içsem olumu yaww soğan suyuda içyom amaabilemedimm
oy almanyada kar mı yaww Allah yardımcınız olsun canlarrr aman dikkate din üşütmeyinnn
bu arada yağta paylaş llorim bende ay so nu arkadaşları çarcam yapmayı düşünüorm tramisiyuyirikk boll bol
inslalahh canocanimmmmm
kuzum bide bu lafi amcamin karisi dedi..bi ortamda bayada kisi vardi..söz cocuktan ne acildi...agaci saglam olanin meyvesi cürük olmaz dediianladimki bu laf baana cünkü orda benden baska düsük yapan yoktu ..aglamamak icin kendimi zor tuttuumm...biseyde deemedimmm odadanda cikmadim icimden allhim sen görüyosun sana havale ediyorum dedimmm
nazim bende hamaratmisim yaaavalla o kadar guzel olduki bide ilk kez denedim valla cok begendim 2 dilim yedim midem agriyo
ağzı daş yesin onunnzilli zarifee tövbe tövbee sen bakma canım onlara sana ne diorlarsa Allahım 2 katını versin inşallah
merhabalar kızlar ben de yeni geldim aranıza. 1.5 yıllık evliyim evliliğimin 2.ayında hamile kalmıştım. ama malesef 3 ay sonra bebeğimin kalbi durmuş ve kürtaj oldum kürtaj olalı yaklaşık 1 yıl oldu falan bebek hala yok. her ay beklenmeyen adet günleri stres ve sıkıntıyla geçiriyordum geçen ay doktora gittim hormon testleri sperm testi ve rahim filmi hepsini yaptırdım ve bugün sonucu aldım hepsi tertemiz çok şükür. fakat doktor yumurtalarını biraz fazla çalıştıralım diye ilaç verdi adetten sonra başlıycam inşallah ona da gerek kalmaz da rahim filminden sonra şansımız da yüksekmiş ya hemen hayırlısıyla hamile kalırım. ve artık bu sayfada hepbirlikte doğum korkusunu konuşuruz
loorim gelmis ,yapmis ve yemiss masallah neka hamaratsinnnn
ağzı daş yesin onunnzilli zarifee tövbe tövbee sen bakma canım onlara sana ne diorlarsa Allahım 2 katını versin inşallah
sağol canım hoşbuldum. Aranızda kür falan kullanan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?