- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.001
tamam yasakımmm ulaşalımm canlaraada yazık çok kalkcak zikzakımaa :26::26::26::26:
morem canomun haberi var belkim yarin okurda monarossaaya sende bi mesaj atttt bilmiyorum belkim haberi yokturrr
tamammm yasakımmmm
yapmışızya beaaaaaaaaaaa
kavga mı yapcan yani çicek yoksa
ben artıkın bugün isterim yasakım..................OLmaz üyle yarın da yarın........yarin getirsin belkim bu gün unuturr ruyammmmm
şifa olsunnnn canımm içç:13::13::13::13::13::13:
evet melekim.............Beni desteklemeye gelin siz de...........
ben artıkın bugün isterim yasakım..................OLmaz üyle yarın da yarın..........yarınlar hiiiççç bitmezki................
yok canim, doktor bana kistimin olmadigini söyledi, bende denemek istedim, bu ay cok kasik agrim vardi 14 gün boyunca...belkide hani kistler gelip geciyordur, bir deneyeyim
hmm 15 günde cokmus beee
buğazım acıyoo hastamı olcam acabaaao kadarda dikkat ettim kendimeee :26::26::26: inş. olmam yaa
Insallah hepimize sifa olur insallah :)
sende yaptinmi kiz ilhanazzcim?
yaptımm canımmmmyapmasmııymmmm
yasakım bugün dua edelim de getirsin...Yoksam dicemki herifime bana KK da arkadaş herifin sana çiçek alsın diye beni heveslendirdi dicem.........Tüm suçu san atcam yaniiiiii.....üylemidoru bugün getirsin ya getirmezse ruyammm
aman morem yapma hasta olma senn yaaa:26: paptya cayi ne icc varsa adacayi icc hem regl de yi gelirrr
bize kürmü dayanir morem ileriki aylarda ne yapacam diye onu düsünüyomm yaw kürsüz duramiyom artikinn
yasakım bugün dua edelim de getirsin...Yoksam dicemki herifime bana KK da arkadaş herifin sana çiçek alsın diye beni heveslendirdi dicem.........Tüm suçu san atcam yaniiiiii............... O da artıkın bi hışımlan dayanır kapınıza ona göre.........
getirmezse tüm bunlar yaşanır yasakım.................:18::18::18:
ben bidaki aya baltarçını yapcamm yasakım sonraki ayada incir kürünüü sonraki aya belkim soğandan gene başlarımmmbende duramam artkın kürsüzzzz
şifa niyetine iç canım...Çokmuş faydasını gören......olsun 15 gün gelir geçer.....Geçmiş olsun .................
yaptımm canımmmmyapmasmııymmmm
vallaa inş. olmam yaa kendimden değildee kocişe bulaşırr die çok korkuorummm :18::18::18::18:
içimm yaaa ıhlamur vs yapemmm
sen miamorenin cayini iciyon mu simcik ben gelecek onu icecem sonra bal tarcinn sonra bilmiyom valla bakalim hele bi o günere gelelim belkim gerekmeden hamis oluruz moreemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?