Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

buğazım acıyoo hastamı olcam acabaaa o kadarda dikkat ettim kendimeee :26::26::26: inş. olmam yaa

evet melekim.............Beni desteklemeye gelin siz de...........
ben artıkın bugün isterim yasakım..................OLmaz üyle yarın da yarın..........yarınlar hiiiççç bitmezki................

üylemi doru bugün getirsin ya getirmezse ruyammm

yok canim, doktor bana kistimin olmadigini söyledi, bende denemek istedim, bu ay cok kasik agrim vardi 14 gün boyunca...belkide hani kistler gelip geciyordur, bir deneyeyim

hmm 15 günde cokmus beee

şifa niyetine iç canım...Çokmuş faydasını gören......olsun 15 gün gelir geçer.....Geçmiş olsun .................

üylemi doru bugün getirsin ya getirmezse ruyammm
yasakım bugün dua edelim de getirsin...Yoksam dicemki herifime bana KK da arkadaş herifin sana çiçek alsın diye beni heveslendirdi dicem.........Tüm suçu san atcam yaniiiiii............... O da artıkın bi hışımlan dayanır kapınıza ona göre.........

getirmezse tüm bunlar yaşanır yasakım.................:18::18::18:

aman morem yapma hasta olma senn yaaa:26: paptya cayi ne icc varsa adacayi icc hem regl de yi gelirrr

vallaa inş. olmam yaa kendimden değildee kocişe bulaşırr die çok korkuorummm :18::18::18::18:
içimm yaaa ıhlamur vs yapemmm

bize kürmü dayanir morem ileriki aylarda ne yapacam diye onu düsünüyomm yaw kürsüz duramiyom artikinn

ben bidaki aya baltarçını yapcamm yasakım sonraki ayada incir kürünüü sonraki aya belkim soğandan gene başlarımmm bende duramam artkın kürsüzzzz

sey ruyam kocisin yorgundur bugün degilde yarin getirsin yazik onaaa ekmek parasi kasaniyooböyle oluyo eve gelincenapsin bu adam süle bakimmmm bide bebesi varr yükü agirrr afet onu ve benii

Son düzenleme:
ben bidaki aya baltarçını yapcamm yasakım sonraki ayada incir kürünüü sonraki aya belkim soğandan gene başlarımmm bende duramam artkın kürsüzzzz

sen miamorenin cayini iciyon mu simcik ben gelecek onu icecem sonra bal tarcinn sonra bilmiyom valla bakalim hele bi o günere gelelim belkim gerekmeden hamis oluruz moreemmm

bende çıkyomm beaaa başım ağrıdıı bişey iiçimm bennn hasta olmadannn :18::18::18::18::18:

sen miamorenin cayini iciyon mu simcik ben gelecek onu icecem sonra bal tarcinn sonra bilmiyom valla bakalim hele bi o günere gelelim belkim gerekmeden hamis oluruz moreemmm

kısmett moreeee benim acelemm yokk benn daha tahlil sonuçlarını beklicemmm :18::18::18:
ay sonu benim için çok önemliii bu gün mersahımda vermiş kan inş..o da temiz çıkarr :13::13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…