Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ayyy looriiimmm unuttumya bebeğim ben seni kapa gözünü bidenemm kapaaa

hancekimmmmmmmmmmm

yaw kusura bakma allah yerine yakistirsin rabbim sizi ayirmasinnn esinlee keske bizim gelinimiz olsaydinnnn da dedim icimden napimmmmm sarmalar beni mahvettiiii

Son düzenleme:
Offf cok guzel gorunuyor yaaa

Buyrun kızlarrr afiyet bal şeker olsunn...

Nazım nerde benim yaaaa kuzzum kuru dolma tarifi istemişti yazamadıydım,telefondan girmiştim o an annemde hemen başlayınca sarmaya yazamamıştım naptı buldumu tarif???

nazim artik kafasin agore yapmisti en son

Telden giriyorum ayarlar çıkmıyor. sonra yapar uçarım sana

OOooooof looriimm yaaaa ev adresini mesaj at bana özelden kargo yapiim sana vallahi içim çok köt oldu yaaaa(((

Canımmm yaa yaptımı tüh onada yetişemedim bak(((

yok hancegimm yaa valla iyiyim gecti gectii bugun tramisu cekmisti canimm bende yaptim yedim artik yiyecek yerim yok yani sana okunup ufleniyorum arada

o sarmalar ne öyleeeee
hancek sen bizi komaya mı sokucan, hamile olmadan bile aşerebiliyorummmm

beyim geldi bizim evde de vakti....
300 kilo falan olabilirim yakında yemeklerden nasıl bir lezzet keyif alıyorum anlatamammmm....

yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yok hancegimm yaa valla iyiyim gecti gectii bugun tramisu cekmisti canimm bende yaptim yedim artik yiyecek yerim yok yani sana okunup ufleniyorum arada

Tatlı istiyorsun sen hiç farkettinmi dünde kırmızı erikle pasta yemiştin yine atlı doğurucan galiba:)))

Cidden söylğyorsun dimi üzülmeyeyim dimi??

Her daim okur üflerim bidenem herdaimmm

Afiyet olsun pazartesim buyur,,,Hamişde olabilirsin aşeriyorsan ...

O zaman ben artık resim falan paylaşmıyorum arkadaşlar((

mersahim en kisa zamanda bekliyommbak kandirma beniiii

muayane edecem iyice elimde sifalidir bi muayene ettim loorim hemen bu ay hamile kaldi

loorim anlatsanaa

nunuma anlatmistim sanada anlatiyim mersahim benim goguslerim agriyodu 1 hafta oncesinler sismisti uclarina dokunamiyodum hatta yara bandi yapistirmistim hancegim soylemisti fln derken ben yasakhayala soyledim oda bi muayene etmem lazim dedi ellemem lazim dedi fln oyle anlayabilirim dedi bende doktora mahrem olmaz diye kurcalattim kendimi oda hamile olabilirsin dedi umut vermedi ama beni 3 gun bekletti en sonra artik test yap dedi vee mutlu son

Rabbim sizlerede nasip etsin

ben komadayimmmmmmm pazartesisevmezimmmmnapacam bilemedimmmmmm

Ayyy öldummmm bıtttııımmmm yaaa kızlarrr yoktumnmm bugun bı ara patadanak cıkmak zorunda kaldımmm soyleyemedm daavetsız mısafırlerımm gelldııı ayyyy yemegımde yokktuuu pide yaptırdım bendeee walllaa davetsız olunca boyle hazırlıksız yakanıyor ınsan allahtan evım temızdııı o yonden rahatsdımmm sız neler yaptınız güzellll hatunlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…