- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.021
bende çıkyomm beaaa başım ağrıdıı bişey iiçimm bennn hasta olmadannn :18::18::18::18::18:
ayy yerim seni bak nasida kendinden cok kocasini düsünüyooocan morem benimm
sey ruyam kocisin yorgundur bugün degilde yarin getirsin yazik onaaa ekmek parasi kasaniyoo böyle oluyo eve gelince napsin bu adam süle bakimmmm bide bebesi varr yükü agirrr afet onu ve benii
kısmett moreeee benim acelemm yokk benn daha tahlil sonuçlarını beklicemmm :18::18::18:
ay sonu benim için çok önemliii bu gün mersahımda vermiş kan inş..o da temiz çıkarr :13::13::13::13:
benimde yemekcik yapmam lasim ama
benimmm çocuğumm oo more nasıl düşünmemmm
evladımm gibi böleee karnı ağrısaa benim kalbim sızlıoo Rabbimm korusunnn kocişimii
insalah temiz cikar morem doru acelemiz yok bende önce tiroidi düsürecemm ancak hazirani bulur korunmayi birakmamm
hadi senin hatırına affettim yasakıM.........ama yarın sülücem getirsin ,,, ...Düşünceli yasakım benim... az daha kavga edecektim nirdeyse........... sayende herifim ucuz kurtuldu çenemden.....
ilk uçağa atlayın gelin yasakım................benimde yemekcik yapmam lasim ama
inş.. herşey temiz çıkarr canım daa bırakır bırakmaz oluu küçük küçük yasaklar doğur bizeee
rabbim mutlulugunuza bebeler göndersin insallahhh
yaptım ya yasakım.............Sizi bilem davet ettim yemeke............iyi kalpli ruyammmm he yarin geitrsin bi gün müddet taniyalimmmmm yaw sen yemek yaptinmi önce onu bi süle ciciek sonra gelirrr
benim oo derdim yok şükürrr
ilk uçağa atlayın gelin yasakım................sizee çok güzel yemekler yediririm...... romantik sofra hazırlarım...... hem heriflerimizi de tanıştırmış oluruz.....
görüdmmmm beaaa ağzım açık kaldıııneka güzel moremben simcik onun telasindayimmmm l
morem dün o kis ellenmedi yaw nolcek simdi kavgaya devam edecek bide dokunulmazlik kazandi gönüllüler yandii
gidiorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?