Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayy yerim seni bak nasida kendinden cok kocasini düsünüyooo can morem benimm

benimmm çocuğumm oo more nasıl düşünmemmm
evladımm gibi böleee karnı ağrısaa benim kalbim sızlıoo Rabbimm korusunnn kocişimii

sey ruyam kocisin yorgundur bugün degilde yarin getirsin yazik onaaa ekmek parasi kasaniyooböyle oluyo eve gelincenapsin bu adam süle bakimmmm bide bebesi varr yükü agirrr afet onu ve benii
hadi senin hatırına affettim yasakıM.........ama yarın sülücem getirsin ,,, ...Düşünceli yasakım benim... az daha kavga edecektim nirdeyse........... sayende herifim ucuz kurtuldu çenemden.....

kısmett moreeee benim acelemm yokk benn daha tahlil sonuçlarını beklicemmm :18::18::18:
ay sonu benim için çok önemliii bu gün mersahımda vermiş kan inş..o da temiz çıkarr :13::13::13::13:

insalah temiz cikar morem doru acelemiz yok bende önce tiroidi düsürecemm ancak hazirani bulur korunmayi birakmamm

insalah temiz cikar morem doru acelemiz yok bende önce tiroidi düsürecemm ancak hazirani bulur korunmayi birakmamm

inş.. herşey temiz çıkarr canım daa bırakır bırakmaz oluu küçük küçük yasaklar doğur bizeee

hadi senin hatırına affettim yasakıM.........ama yarın sülücem getirsin ,,, ...Düşünceli yasakım benim... az daha kavga edecektim nirdeyse........... sayende herifim ucuz kurtuldu çenemden.....

iyi kalpli ruyammmm he yarin geitrsin bi gün müddet taniyalimmmmm yaw sen yemek yaptinmi önce onu bi süle ciciek sonra gelirrr

iyi kalpli ruyammmm he yarin geitrsin bi gün müddet taniyalimmmmm yaw sen yemek yaptinmi önce onu bi süle ciciek sonra gelirrr
yaptım ya yasakım.............Sizi bilem davet ettim yemeke............ bi üst mesaja bak görürsün.............. geleceniz mi akşM De bakem bi bana......... süle de ben de hazırlaniim......

neka güzel morem ben simcik onun telasindayimmmml

morem dün o kis ellenmedi yaw nolcek simdi kavgaya devam edecek bide dokunulmazlik kazandi gönüllüler yandii
görüdmmmm beaaa ağzım açık kaldııı
beni bile gerio kızz sevmedim onuu hiç gideydi ii dii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…