- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.041
len ananiz gibi mesaj yazma rekoru kirin gelin diycemmmmmmm
görüdmmmm beaaa ağzım açık kaldııı
beni bile gerio kızz sevmedim onuu hiç gideydi ii dii
:18: :18: :18: kız biz bi yasaka ancak yetişiyoz..........Küçük küçük yasaklara hiç yetişemeyiz inan............onlarida büyütüp salacam kk ya
inşlllh morem nazım inşlllh......inşallahhh hepimizee versinn Rabbimmmm
tamem tamem derlerrrr
inşallahhh yahuuu ni güzell oluuu haa böle anlatsan burda bizimki şöle böle şu zamanmda aşısı va vs vs diee inş. o günlerde geliii
:18: :18: :18: kız biz bi yasaka ancak yetişiyoz..........Küçük küçük yasaklara hiç yetişemeyiz inan............kk bilem yetişemez senin yavrucaklara........
inşlllh morem nazım inşlllh......
sen de burayı küçük NAZlarla doldur yasakım gibi.........
:18: :18: :18: kız biz bi yasaka ancak yetişiyoz..........Küçük küçük yasaklara hiç yetişemeyiz inan............kk bilem yetişemez senin yavrucaklara........
inşlllh morem nazım inşlllh......
sen de burayı küçük NAZlarla doldur yasakım gibi.........
len ananiz gibi mesaj yazma rekoru kirin gelin diycemmmmmmm
bizim halk kavga edeni severbiraz daaha action olacak bizde seyredecegiz moremmm
kısmettt rüyammm inşallahhhh 1 tanecik yeter bizee öle çokta gözüm yokkk
geçen mustafa nerdeyse dövcektiii kızıı aman çan çann biizi bile strese soktu kızz ekrandann anamm bunun sevgili napsınnn yazıkkk
hadi çıkalım artıkın kızçelerimmm..................... sonra görüşürük.................3000.. sayfayı kutlucaz yarın .. ..Garpuzları hazır et yasakı m.. . ... akşamdan koy dolaba SOĞuk olsun.......
teyzeleri olsun dolassin suralardaaa
kısmettt rüyammm inşallahhhh 1 tanecik yeter bizee öle çokta gözüm yokkk
hadi çıkalım artıkın kızçelerimmm..................... sonra görüşürük.................3000.. sayfayı kutlucaz yarın .. ..Garpuzları hazır et yasakı m.. . ... akşamdan koy dolaba SOĞuk olsun.......
hilalim bi ara gelmis benim mesaji begeni yapmisgidimde ona bi mesaj atim bariii
benim kızçe oynatır sizinkileri ,, biz de yazışmaya devam ederiz............:126: :126: :126:
ruyam garpuzlarr dolapta hemide yine organikk az kaldi dayaninnnn
ipekim aslinda kafa karistiracak bisey yok herkesin regl süresi ne olursa olsunnn bittikten 7 gün sonra baslanilacak evet yumurtlama gününe denk geliyo zaten bu ayi gözden cikariyosun gelecek aya hazirlaniyo rahim ne.....ben saracoglu sitesinde okumustum tv de dinledim hep reglbititkten 7 gün sonra dedi ...ona ait olmayan siteler kafa karistiriyo degisik gün veriyolarr...kendide dedi regl biter bitmezde baslanir ama ayni sonuc elde edilmeye bilir diyeeee......
vallaa bendee bilmiyorumm kiiii ama hancek imm demiştii farklı yerlerdee farklıı referanslarr oluyormuşş
yok zeynebimnurum böyle referenz kesinlikle olmaz prolaktinde kime sorarsan sorr istersen prolaktin topigine sor googlede doktor sitelerini oku böyle bi referenz yok seninkinde bi yanlislik var yada o deger prolaktinde alakasi yok sen yanlis anlamisisnnnnnn
Kızlar ben okudum meryem surelerini iki tane okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?