Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

len ananiz gibi mesaj yazma rekoru kirin gelin diycemmmmmmm

tamem tamem derlerrrr
inşallahhh yahuuu ni güzell oluuu haa böle anlatsan burda bizimki şöle böle şu zamanmda aşısı va vs vs diee inş. o günlerde geliii

tamem tamem derlerrrr
inşallahhh yahuuu ni güzell oluuu haa böle anlatsan burda bizimki şöle böle şu zamanmda aşısı va vs vs diee inş. o günlerde geliii

teyzeleri olsun dolassin suralardaaa

kısmettt rüyammm inşallahhhh 1 tanecik yeter bizee öle çokta gözüm yokkk

hilalim bi ara gelmis benim mesaji begeni yapmis gidimde ona bi mesaj atim bariii

len ananiz gibi mesaj yazma rekoru kirin gelin diycemmmmmmm
hadi çıkalım artıkın kızçelerimmm..................... sonra görüşürük.................3000.. sayfayı kutlucaz yarın .. ..Garpuzları hazır et yasakı m.. .... akşamdan koy dolaba SOĞuk olsun.......

bizim halk kavga edeni sever biraz daaha action olacak bizde seyredecegiz moremmm

geçen mustafa nerdeyse dövcektiii kızıı aman çan çann biizi bile strese soktu kızz ekrandann anamm bunun sevgili napsınnn yazıkkk

bende gityommm açıktımm bişey yiyimdee ıhlamurr içimm
görüşürüzzz ryammm canımmm kızçen.i öptükkk

ruyam garpuzlarr dolapta hemide yine organikk az kaldi dayaninnnn

ruyam garpuzlarr dolapta hemide yine organikk az kaldi dayaninnnn

gece ben gelim de bana azcıkın ikram et yasakım..........Kızçeler duymasın ,, BEN DE kaçiim artıkın..gök gürlüyor. :18::18::18:..Yağmura yakalanmadan gidiim eve............

yasakım ben de sitesinden okudum hem yazıyı hem linki ekliyorum ?? ilki 7 gün sonramı oluo acaba?

Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU Krler

Kür: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.

Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.

Dikkat: Bu kürü gastirit veya ülser şikayeti olanlar uygulamamalıdır.

Not: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

vallaa bendee bilmiyorumm kiiii ama hancek imm demiştii farklı yerlerdee farklıı referanslarr oluyormuşş

yok o referanlsa ilgili değl zeynepm yasakın dediği gibi orda ciddi bi yanlışlık var belli ???

Kızlar ben okudum meryem surelerini iki tane okudum

ağzına sağlık canım Allah kabul etsin inşallah :))) ben okuyamadım yaa (((

Millet yatıp yatıp bebek aldırıyor. Ne aptal insanlar var be kızlar biz burda dua ederken kimileri çocuğumu aldırıcam gitsin diye konuşuyor. Allah akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…