- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.061
evet ipekim ilki regl bitince 7gün sonra sonrada tahmini bata 7 ile 10 gün kala yapilacakyasakım ben de sitesinden okudum hem yazıyı hem linki ekliyorum ?? ilki 7 gün sonramı oluo acaba?
Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU Krler
Kür: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.
Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.
Dikkat: Bu kürü gastirit veya ülser şikayeti olanlar uygulamamalıdır.
Not: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.
yok o referanlsa ilgili değl zeynepm yasakın dediği gibi orda ciddi bi yanlışlık var belli ???
ağzına sağlık canım Allah kabul etsin inşallah :))) ben okuyamadım yaa(((
Millet yatıp yatıp bebek aldırıyor. Ne aptal insanlar var be kızlar biz burda dua ederken kimileri çocuğumu aldırıcam gitsin diye konuşuyor. Allah akıl fikir versin
evet ipekim ilki regl bitince 7gün sonra sonrada tahmini bata 7 ile 10 gün kala yapilacak
zeynebnuru anlamadim vala doktor bide dostinex varya ondan vermisbu nasi is öyle referenz olurmukii en üksegi 5 diye..almanyada bilem ayni tr gibii...bana doktor sinir 25 ama 20 nin daha iyi dedii
valla monorasaamm ne desemmmkimi bulamiyo kimi kiymetini bilmiyo hesabi isteee rabbim inslalah isteyene versin:26:
ilki bittikten 7 gün sonra toplam 15 gün diğerleri, 7. günü başlanyo 10 gün sürüo o zaman ??
yaa o kısmı hiç anlamadık yasakım seynepin olay braz karışık zaar ???
bu işler hiç bilinmez .. ben türbelerde dualar ederken .. 3 çocuğu olan imkanları hiç olmayan ve eşinden yana da çalışmadığndan sıkıntısı olan bir tanıdğm, adeti gecikince aynı türbeye çocğm olmasın die duaya gitmiş .... Allahım herkesin kaderine göre .. kimine verdiklerinden sual edicek, kimine vermediklerinden iman denicek .... ben artık hiçbişey düşünmemeye çalşyrum .. sokaklarda kalan çocuklara .. eziyet edilen bebeklere .. doğurup atılan taze canparelere ciğerim yanıyo ama elden ne gelir ??
Kızlar ben okudum meryem surelerini iki tane okudum
yaw morem neka caliskansin maslalahhhhhhh demir bassin valla nasida listeler hemen öne geldiiiii
yaw morem neka caliskansin maslalahhhhhhh demir bassin valla nasida listeler hemen öne geldiiiii
bir dilek tutuyorum bu akşamdilerim kii .......
hepinizii kısacık zamandaa hamile tablosunda göreyimmmm tek tek hepnizi ben yazayımmm :13::13::13:
dahaa çokk şeylerr yapcass beraber yasakımmm artcak tablolarımzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?