- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.341
geliyooommmm....selam kizlar .....supurge de soguk almisim
sende ankaralımısın canımgece kuşu hemşerimm dinlensinn gelirr o özlerr bizi kuzummm
evet iştee gece yatmak bilmio sabahta kalkmak bilmiooo
hormoncuklarındann onunn
sende ankaralımısın canım
mersahım hoşgeldin caney....aman soğuklara dikkatt
allahın izni ile çıkmaz birşey içini rahat tut temiz çıkacak inş..evet temkinli ol genede
asiti kesinlikle aksatma çok önemliymiş oda hamile kalsanda kalmasanda iç, allah razı olsun canım bizde beklemiyorduk ama işte kısmet demekki böyle olması gerekiyormuş dün kafasını falan gösterdi doktor içim gitti inan sadece doktorlara ilk gittiğimde sordugum kalbi atıyor mu inan
hoşgeldin canım selam..
allahın izni ile çıkmaz birşey içini rahat tut temiz çıkacak inş..evet temkinli ol genede
asiti kesinlikle aksatma çok önemliymiş oda hamile kalsanda kalmasanda iç, allah razı olsun canım bizde beklemiyorduk ama işte kısmet demekki böyle olması gerekiyormuş dün kafasını falan gösterdi doktor içim gitti inan sadece doktorlara ilk gittiğimde sordugum kalbi atıyor mu inan
hoşgeldin canım selam..
sende ankaralımısın canım:)gece kuşu hemşerimm dinlensinn gelirr o özlerr bizi kuzummm
Allahın izniyle bişey olmass canımm sen hep ii düşün evladın hep orda olcak sen ona sıkı sıkı bağlanki oda sana bağlansınnAllahım ikinizide korur inş.. hemn bana da o gğn doktorda dedii illaki kan pıhtısı var die bebeğe zararı olucak die bişey yok dedii zaten bazı kadınlarda normalde kan pıhtılaşması yokken hamilelikte olabiliormuş sadece bsen hiç stes yapmaa her şey ii olur Rabbime emanett inşallahh
Hasta olmusum okula gidemedim. halsizim bademcik sismisamann canımm bu aralar dikkat ethoşgeldinn
Hosbulduk canim. sen nasilsin dr a mi gittinsende ankaralımısın canım
mersahım hoşgeldin caney....aman soğuklara dikkatt
sende ankaralımısın canım:)
mersahım hoşgeldin..
nerdesin moreee örtmenim dört gözümle hep seni aradımmm :103::103::103::103::103::103::103::103:
Hasta olmusum okula gidemedim. halsizim bademcik sismis
Hosbulduk canim. sen nasilsin dr a mi gittin
Nazum yaw dun kanimi alan kadin ne acitti yaw.cerrahpasadaki. 3 hafta sonra sonuc cikar dedi. 5 agustosada gun verdi
canm pıhtılaşmada kivi iyi geliyormuş haberin olsun bol bol tüket:125::125::125::125::125:
kızlar hemen panik olmayın...sonuçta doktor tavsiyesiyle ve kontrolünde kullanıyoruz. bende akşamları 200mg içiyorum.düşük tehlikesi atlattığımda vermişti doktor. bu gün bir arkadaş konuşurken ağzından kaçırdı progestanın pıhtılaşmaya sebep verebilme ihtimali olur diye, ben de stres olunca yok yok bu nadir bir etki falan dedi, tüh demeaseydim keşke falan dedi...
ben kafaya takmıyorum sizde takmayın düşük yapmayı engelliyor sonuçya Allah progestandan razı olsun...
ama doktoruma gene de sorucam gittiğimde, gönlünüzü ferah tutun, herkes içiyo bu ilacı..
kızlar iğnemi oldum.göbekten yapıldı.
hayırlı olur inşallah..
aşım vardı onu da yaptırdım.
şimdi evdeyim artık.bu ay acayip heyecanla beklicem batı....
cankuşlarrrr zikzakımınnn bu akşam sonnn yarın sabahtan itibarennn edama okuyoruzzz Allah kabul etsinnn onuda pazar akşamına kadar bitirip , p.tesi zeynebime başlayalımmm çarçabuk bitsin dualarımızada tüm kızçelerr yararlansızz batı yakın kızçlerrr sizlerde şimdiden başlayın ki hak geçmesinn yazıkk yoksaa sonra dua sahibine çok kalyooo
Allah hepimize muradımızı versin inş.. dualarımız göğe ulaşsınnn
Allah hepnizden razı olsunnn .....
kızlar iğnemi oldum.göbekten yapıldı.
hayırlı olur inşallah..
aşım vardı onu da yaptırdım.
şimdi evdeyim artık.bu ay acayip heyecanla beklicem batı....
canım panik yapmadım ama merak ettim açıkçası, ben günde iki tane 200mg progestan alıyorum vajinden,
yanında günde 1 tanede coraspirin alıyorum, inşallah dengeliyordur birbirini,
bende de düşük riski var , diğer hamileliğimde düşükle sonuçlanmıştı zaten
öleemiii hiiç bilmiodumm canımm bilmedenn baya ii yedim yanii buaraa ama saol buara daha çok iyimm cankuşummm inş.. çıkmaz yaww pıhtılaşma:13::13::13::13:
yarın edaya başlıyoruz demek tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?