Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Allahın izniyle bişey olmass canımm sen hep ii düşün evladın hep orda olcak sen ona sıkı sıkı bağlanki oda sana bağlansınn Allahım ikinizide korur inş.. hemn bana da o gğn doktorda dedii illaki kan pıhtısı var die bebeğe zararı olucak die bişey yok dedii zaten bazı kadınlarda normalde kan pıhtılaşması yokken hamilelikte olabiliormuş sadece bsen hiç stes yapmaa her şey ii olur Rabbime emanett inşallahh

hoşbuldukk kızçemm

canm pıhtılaşmada kivi iyi geliyormuş haberin olsun bol bol tüket :125::125::125::125::125:

amann canımm bu aralar dikkat et hoşgeldinn
Hasta olmusum okula gidemedim. halsizim bademcik sismis
sende ankaralımısın canım

mersahım hoşgeldin caney....aman soğuklara dikkatt
Hosbulduk canim. sen nasilsin dr a mi gittin
sende ankaralımısın canım:)

mersahım hoşgeldin..

nerdesin moreee örtmenim dört gözümle hep seni aradımmm :103::103::103::103::103::103::103::103:

Nazum yaw dun kanimi alan kadin ne acitti yaw. cerrahpasadaki. 3 hafta sonra sonuc cikar dedi. 5 agustosada gun verdi

kızlar iğnemi oldum.göbekten yapıldı.
hayırlı olur inşallah..
aşım vardı onu da yaptırdım.
şimdi evdeyim artık.bu ay acayip heyecanla beklicem batı....

Hasta olmusum okula gidemedim. halsizim bademcik sismis

Hosbulduk canim. sen nasilsin dr a mi gittin

Nazum yaw dun kanimi alan kadin ne acitti yaw. cerrahpasadaki. 3 hafta sonra sonuc cikar dedi. 5 agustosada gun verdi

ölemi kızl saçlı abla aldı benim senidemi o aldı bana hiç acıtmadı beaa ne dedinnn ii geçtimii banada 1 ay sonra falan arayın dedi doktor 29 temmuzada gün verdiler inş. gerek kalmaz zaten benim amacımmm kan pıhtı testi idi inş.. temiz çıkarr örtmenimm

canm pıhtılaşmada kivi iyi geliyormuş haberin olsun bol bol tüket :125::125::125::125::125:

öleemiii hiiç bilmiodumm canımm bilmedenn baya ii yedim yanii buaraa ama saol buara daha çok iyimm cankuşummm inş.. çıkmaz yaww pıhtılaşma :13::13::13::13:

canım panik yapmadım ama merak ettim açıkçası, ben günde iki tane 200mg progestan alıyorum vajinden,
yanında günde 1 tanede coraspirin alıyorum, inşallah dengeliyordur birbirini,
bende de düşük riski var , diğer hamileliğimde düşükle sonuçlanmıştı zaten

kızlar iğnemi oldum.göbekten yapıldı.
hayırlı olur inşallah..
aşım vardı onu da yaptırdım.
şimdi evdeyim artık.bu ay acayip heyecanla beklicem batı....

hayırlsıı olsunnn canımm
inş.. bu ay senin halayını çekerizz

yarın edaya başlıyoruz demek tamamdır

hiç endişelenmee canommm bişey olmazzz hayırlsı ile burada sen çıktın mı iştenn çalışıomuusn halaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…