- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.361
Hayirlisi olsun canim insallahkızlar iğnemi oldum.göbekten yapıldı.
hayırlı olur inşallah..
aşım vardı onu da yaptırdım.
şimdi evdeyim artık.bu ay acayip heyecanla beklicem batı....
ölemi kızl saçlı abla aldı benim senidemi o aldı bana hiç acıtmadı beaane dedinnn ii geçtimii banada 1 ay sonra falan arayın dedi doktor 29 temmuzada gün verdiler inş. gerek kalmaz zaten benim amacımmm kan pıhtı testi idi inş.. temiz çıkarr örtmenimm
Hasta olmusum okula gidemedim. halsizim bademcik sismis
Hosbulduk canim. sen nasilsin dr a mi gittin
Nazum yaw dun kanimi alan kadin ne acitti yaw.cerrahpasadaki. 3 hafta sonra sonuc cikar dedi. 5 agustosada gun verdi
canım panik yapmadım ama merak ettim açıkçası, ben günde iki tane 200mg progestan alıyorum vajinden,
yanında günde 1 tanede coraspirin alıyorum, inşallah dengeliyordur birbirini,
bende de düşük riski var , diğer hamileliğimde düşükle sonuçlanmıştı zaten
hayırlsıı olsunnn canımm
inş.. bu ay senin halayını çekerizz
öylemiymiş yaw bende pıhtılıyım yiyeyim bol bol bari iyi oldu duydum bunucanm pıhtılaşmada kivi iyi geliyormuş haberin olsun bol bol tüket:125::125::125::125::125:
Hasta olmusum okula gidemedim. halsizim bademcik sismis
Hosbulduk canim. sen nasilsin dr a mi gittin
Nazum yaw dun kanimi alan kadin ne acitti yaw.cerrahpasadaki. 3 hafta sonra sonuc cikar dedi. 5 agustosada gun verdi
kızlar iğnemi oldum.göbekten yapıldı.
hayırlı olur inşallah..
aşım vardı onu da yaptırdım.
şimdi evdeyim artık.bu ay acayip heyecanla beklicem batı....
hiç endişelenmee canommm bişey olmazzz hayırlsı ile burada sen çıktın mı iştenn çalışıomuusn halaa
Hayirlisi olsun canim insallahbat nezaman bizde bekleyek.
Hee kizil abla yaw sarisin yeni dr vardi herbisiyi sordu. yalanimi bile usturuplu attim yani sıkıstırdı biraz. bana da 5 agustos dedi.
Nazim gol evi filmini izledin mi
dinlen canım kendine iyi bak evde yat
öylemiymiş yaw bende pıhtılıyım yiyeyim bol bol bari iyi oldu duydum bunu
gittiim canım 3 prof. 2 kadın doğum klinik şefine gittim 5de aynı şeyi söyledi ilaç dozumu artırıp dozumu artırdılar 02 değilde 04lük vurulacakmışım hayılrısı artık sen nasılsın
rabbim gönlüne göre versin canımm
Sabah test yaptim bata 8 gun var. bisi yok belkim cikar dedim drda ilac verdi korunmuyom dedim ona gore iciyom.[/QUOT
daha varmış canım acele etme ya
hoşgeldin örtmenim,
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine, ıhlamur iç bol bol
hayırlı olsun tatlım iğnen güzel haberlerini bekliyoruz artık, yarın akşamı iyi değerlendirin
ve sakın yataktan kalkma ayaklarının altına yastık koy yat,
aminn nazımm inşallah birşey olmadan sonuna kadar gideriz bu sefer bebişimle,
yok çıkadım işten şimdilik çalışıyorum canım,
borcumuz var mecburum ama doktor a bağlı eğer risk görürse yatırıcak beni,
o zamana kadar çalışıcam inşallah..
Şu pıhtılaşma testini yaptırsam bende rahatlayacağım galiba nedense çok aklımı kurcaladı burada okudukça...eskişehire gideyim bari en acil tarafından...
Saol canom yaticam biseyler yiyim. korkma canom bisi olmas insallahhoşgeldin örtmenim,
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine, ıhlamur iç bol bol
hayırlı olsun tatlım iğnen güzel haberlerini bekliyoruz artık, yarın akşamı iyi değerlendirin
ve sakın yataktan kalkma ayaklarının altına yastık koy yat,
aminn nazımm inşallah birşey olmadan sonuna kadar gideriz bu sefer bebişimle,
yok çıkadım işten şimdilik çalışıyorum canım,
borcumuz var mecburum ama doktor a bağlı eğer risk görürse yatırıcak beni,
o zamana kadar çalışıcam inşallah..
hayırlsı olsunnn mersahımmm artıkk beraber beklicess hayırllsııevet isledimmmm canımm Sandra Bullock oynuodu o film dmiii
Yaw ne bilem ewde 4 tane daa vardi ovu testiyle yaptim gitti. bazilarinin cikiyo yaa. ama yok bisiSabah test yaptim bata 8 gun var. bisi yok belkim cikar dedim drda ilac verdi korunmuyom dedim ona gore iciyom.[/QUOT
daha varmış canım acele etme ya
Canim yaptir imkanin varsa aklinda kalmasin.Şu pıhtılaşma testini yaptırsam bende rahatlayacağım galiba nedense çok aklımı kurcaladı burada okudukça...eskişehire gideyim bari en acil tarafından...
Saol canim.Halsizdim sabah kalkamadim gittim dra gercekten hastaymisim. bende yorgunluk zannediyodum halsizim basim ariyo ole.sağol canım.geçmiş olsun sana da.dikkat et.bol c vitamini tüket.
bu aralar herkes öle.eşim de dün izin alıp eve geldi.grip falan kötü.
gülüm bat nisan 11,12 .inşallah hayırlı olur..
Saol canom yaticam biseyler yiyim. korkma canom bisi olmas insallah
Ewt o film o oklima geldi hani bi sahnesinde beraber geziye cikiyolardi ya biri gecmis biri gelecwkte ayni yerlerde. bi kac gun once sen cerrahpasadaydin dun ben o film aklima geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?