Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar iğnemi oldum.göbekten yapıldı.
hayırlı olur inşallah..
aşım vardı onu da yaptırdım.
şimdi evdeyim artık.bu ay acayip heyecanla beklicem batı....
Hayirlisi olsun canim insallah bat nezaman bizde bekleyek.

Hee kizil abla yaw sarisin yeni dr vardi herbisiyi sordu. yalanimi bile usturuplu attim yani sıkıstırdı biraz. bana da 5 agustos dedi.
Nazim gol evi filmini izledin mi

kendine dikkat et canım rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah

canm pıhtılaşmada kivi iyi geliyormuş haberin olsun bol bol tüket :125::125::125::125::125:
öylemiymiş yaw bende pıhtılıyım yiyeyim bol bol bari iyi oldu duydum bunu
Hasta olmusum okula gidemedim. halsizim bademcik sismis

Hosbulduk canim. sen nasilsin dr a mi gittin

Nazum yaw dun kanimi alan kadin ne acitti yaw. cerrahpasadaki. 3 hafta sonra sonuc cikar dedi. 5 agustosada gun verdi

gittiim canım 3 prof. 2 kadın doğum klinik şefine gittim 5de aynı şeyi söyledi ilaç dozumu artırıp dozumu artırdılar 02 değilde 04lük vurulacakmışım hayılrısı artık sen nasılsın

hoşgeldin örtmenim,
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine, ıhlamur iç bol bol

kızlar iğnemi oldum.göbekten yapıldı.
hayırlı olur inşallah..
aşım vardı onu da yaptırdım.
şimdi evdeyim artık.bu ay acayip heyecanla beklicem batı....

hayırlı olsun tatlım iğnen güzel haberlerini bekliyoruz artık, yarın akşamı iyi değerlendirin
ve sakın yataktan kalkma ayaklarının altına yastık koy yat,

hiç endişelenmee canommm bişey olmazzz hayırlsı ile burada sen çıktın mı iştenn çalışıomuusn halaa

aminn nazımm inşallah birşey olmadan sonuna kadar gideriz bu sefer bebişimle,
yok çıkadım işten şimdilik çalışıyorum canım,
borcumuz var mecburum ama doktor a bağlı eğer risk görürse yatırıcak beni,
o zamana kadar çalışıcam inşallah..

Hayirlisi olsun canim insallah bat nezaman bizde bekleyek.

Hee kizil abla yaw sarisin yeni dr vardi herbisiyi sordu. yalanimi bile usturuplu attim yani sıkıstırdı biraz. bana da 5 agustos dedi.
Nazim gol evi filmini izledin mi

hayırlsı olsunnn mersahımmm artıkk beraber beklicess hayırllsıı evet isledimmmm canımm Sandra Bullock oynuodu o film dmiii

evet canım geçenlerde okumuştum günde bir tane iyi geliyor diye

Şu pıhtılaşma testini yaptırsam bende rahatlayacağım galiba nedense çok aklımı kurcaladı burada okudukça...eskişehire gideyim bari en acil tarafından...

anladım canım sen gene dikkat ett yavaş yavaş davrann bölee kendini ii hissetmesen iizn al gitme dinlenn

sağol canım.geçmiş olsun sana da.dikkat et.bol c vitamini tüket.
bu aralar herkes öle.eşim de dün izin alıp eve geldi.grip falan kötü.
gülüm bat nisan 11,12 .inşallah hayırlı olur..

Şu pıhtılaşma testini yaptırsam bende rahatlayacağım galiba nedense çok aklımı kurcaladı burada okudukça...eskişehire gideyim bari en acil tarafından...

yaptır zuhalimmm için rahat dursun hiç olmassaaa

Saol canom yaticam biseyler yiyim. korkma canom bisi olmas insallah
hayırlsı olsunnn mersahımmm artıkk beraber beklicess hayırllsıı evet isledimmmm canımm Sandra Bullock oynuodu o film dmiii

Ewt o film o oklima geldi hani bi sahnesinde beraber geziye cikiyolardi ya biri gecmis biri gelecwkte ayni yerlerde. bi kac gun once sen cerrahpasadaydin dun ben o film aklima geldi.

sağol canommm.dediklerini harfiyen yapcam inşallah.
umut oldun inan bana.hayırlısı artık.olmasa da bi daha ki aya inşallah.daha ilk iğne.
ne vakit hayırlıysa o vakitse nasip olur inşallah....

evet mersaımmm benim geçem cuma gittiğim yere sen dün gititnnn aynı yerde yüürüüdnn ayyy çokkk güzelll ii aklıma getirdinnnn filmde çok güzeldiiii buarda kocişle gel dedi dimi ağustostaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…