- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.381
Yaw ne bilem ewde 4 tane daa vardi ovu testiyle yaptim gitti. bazilarinin cikiyo yaa. ama yok bisi
Canim yaptir imkanin varsa aklinda kalmasin.
Saol canim.Halsizdim sabah kalkamadim gittim dra gercekten hastaymisim. bende yorgunluk zannediyodum halsizim basim ariyo ole.
sendemi mersahımm bende hastayım yaaa benimde başım ağrıo bide buğazımm çokk kötüü
geçmiş olsunnn mersahımmm :94::94::94::94::94::94:
Yaw ne bilem ewde 4 tane daa vardi ovu testiyle yaptim gitti. bazilarinin cikiyo yaa. ama yok bisi
Saol canim.Halsizdim sabah kalkamadim gittim dra gercekten hastaymisim. bende yorgunluk zannediyodum halsizim basim ariyo ole.
insan dayak yemiş gibi oluyo gripfalan olduğunda.çok geçmiş olsun gülüm.yat dinlen bol bol.ıhlamur,nane limon içiver.
yakın olaydık ellerimle hazırlar beslerdim seni.ağrı kesi al istersen.
benim batım yarın yapasım var ama korkudan yapamıyorum yarın da hiç yapmayı düşünmüyorum :18::18::18::18:
kendine dikkat et canım rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah
anladım canım sen gene dikkat ett yavaş yavaş davrann bölee kendini ii hissetmesen iizn al gitme dinlenn
Saol canom yaticam biseyler yiyim. korkma canom bisi olmas insallah
Ewt o film o oklima geldi hani bi sahnesinde beraber geziye cikiyolardi ya biri gecmis biri gelecwkte ayni yerlerde. bi kac gun once sen cerrahpasadaydin dun ben o film aklima geldi.
sağol canommm.dediklerini harfiyen yapcam inşallah.
umut oldun inan bana.hayırlısı artık.olmasa da bi daha ki aya inşallah.daha ilk iğne.
ne vakit hayırlıysa o vakitse nasip olur inşallah....
benim batım yarın yapasım var ama korkudan yapamıyorum yarın da hiç yapmayı düşünmüyorum :18::18::18::18:
korkma yawrukuşum.cesaretli ol.hayırlısı de.inşallah hamişsindir.kendini bağlamada ama ümitsiz de olma.
yarın yap.hayırlı haberlerini alırız inşallah..
yapma canımm sabret bekleeebenim batım yarın yapasım var ama korkudan yapamıyorum yarın da hiç yapmayı düşünmüyorum :18::18::18::18:
korkma yawrukuşum.cesaretli ol.hayırlısı de.inşallah hamişsindir.kendini bağlamada ama ümitsiz de olma.
yarın yap.hayırlı haberlerini alırız inşallah..
canım benim geçen aylarda 3-4 gün gecikmem olmuştu o yüzden yapmak istemiyorum aslında
tabi hayırlısı hakkımızda
ama sanki her an adet olacakmışım gibi bi his var wc ye gidiyorum bir şey yok
beklemedeyim bakalım
yapma canımm sabret bekleee
bende öyle düşünüyorum gecikirsem yine diye korkuyorum korunmayı bıraktıktan sonra gecikmelerim başladı hiç adetim gecikmezdi
niye hiç anlamıyorum yaaa
dikkat etmeye çalışıyorum canım, rabbim nasıl yazdıysa artık, aminnnn inşallah tatlım
evet canım kötü old. an bir dakika bile durmam hemen izin alıcam ama çok şükür şimdilik öyle birşey olmadı, gayet güzel şimdilik,
bakalım pazartesi ne dicek doktorumuz, inşallah görürüm meleğimi...:emir_bebek
yat dinlen tatlım, en iyi ilaç dinlenmek bu hastalıkta,
aminn inşallah birşey olmaz canım tek duam bu...
sana umut olduğuma çok sevindim, faydam olduysa ne güzel,
evet en başı hayırlısı tatlım, meleğim bu ay senin için hayırlı ise gelecektir,
gelmezse de üzülmek yok, önümüzdeki aylara odaklanıcaz inşallah... :13: :13: :13:
Tekrardan mrn kızlarrr yemek yiyip geldimkopamıyorum artık burdan...
maşşallah topik gene herzamanki gibi coşmuş
canım benim geçen aylarda 3-4 gün gecikmem olmuştu o yüzden yapmak istemiyorum aslında
tabi hayırlısı hakkımızda
ama sanki her an adet olacakmışım gibi bi his var wc ye gidiyorum bir şey yok
beklemedeyim bakalım
anladım gülüm benim erken olur ama geç olmzdı.2defa geçikti onlarda da hamile olduğumu öğrenmiştim.
ama meleklerim tutunamadı.ilk defa geçen ay 1 gün geçikti umutlandım ama bağlamadım kendimi.neticede regl oldum.
geçikmelerin normalse acele etme gülüm ozaman.sonra üzülen biz oluyoruz(
anladım gülüm benim erken olur ama geç olmzdı.2defa geçikti onlarda da hamile olduğumu öğrenmiştim.
ama meleklerim tutunamadı.ilk defa geçen ay 1 gün geçikti umutlandım ama bağlamadım kendimi.neticede regl oldum.
geçikmelerin normalse acele etme gülüm ozaman.sonra üzülen biz oluyoruz(
doğru söylüyosun bakalım beklicez hayırlısı
hayırlısı tatlım.bekleyip görcem artık.ama önümüzdeki ay belki izmire gidebilirim.gidersem de kociş istanbulda kalcak.mayıs da dönerim.ozaman da mayısa kadar pek şansım olmucak(dönünce daha çok çalışırım artıkın..
Ben okuyamicam hastalandim biliyorsun Eda arkadasima...baska bir benim yerime bu seferlik okuya bilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?