- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.401
basam kim okuyamiyosa onun yerine dua sahibi okuyo :26:ama mesala regl günleri biliniyosa bat beklenmeden siradaki kisis belli zaten okunsa hem dua sahibinede cok dua kalmamis olur...mesala bu hepimiz icin gecerli ...mesala ben öyle yapiyorumm bat günümü asagi yukari tahmin ediyorum gelmeden siraki kisisyi biliyorum zaten okuyorummm..
hosbuldum canocanimmmmm
hoşş geldinnn moreeee
hayırlısı canım, olacağı varsa, olur zaten, sen sabırlı ol yeter,
olmazsa da dönünce bol bol çalışma yaparsınız artık :))
Tamam canim birdahasina öyle yaparim, yani haberiniz olsunda, edayi görürseniz haber verin lütfen...
morem ipekim okuyamiyo hancekimi bilmiyom bide hilala kaldi .hilala mesaj yazdimm kendi dün gece girmis cevap yazmamiss vala biraz daah bekleyelim aksama haber vermezse malesef onuda zikzakim okuycakkk:26:
ipekşm akşam okucakmışşş canım bende hancekime yazdımmm bakalım ne dicekk zikzakıma çok kalyo yaaa bende regl olmasam okurum ona da :26::26::26:
ipekşm akşam okucakmışşş canım bende hancekime yazdımmm bakalım ne dicekk zikzakıma çok kalyo yaaa bende regl olmasam okurum ona da :26::26::26:
hosgeldin ipemm
ipem regl olmustu okutacak birinimi bulmusbende hastayim ya kac tane kaliyoo
Ewet nazim romantik bi hastane gezisi yaptik senleevet mersaımmm benim geçem cuma gittiğim yere sen dün gititnnn aynı yerde yüürüüdnn ayyy çokkk güzelll ii aklıma getirdinnnn filmde çok güzeldiiii buarda kocişle gel dedi dimi ağustostaa
Bence kizil sacli abladan oldu cok acitti kolumusendemi mersahımm bende hastayım yaaa benimde başım ağrıo bide buğazımm çokk kötüü
geçmiş olsunnn mersahımmm :94::94::94::94::94::94:
İlac verdu canim dr iciyom yatarim birazdan da saol caniminsan dayak yemiş gibi oluyo gripfalan olduğunda.çok geçmiş olsun gülüm.yat dinlen bol bol.ıhlamur,nane limon içiver.
yakın olaydık ellerimle hazırlar beslerdim seni.ağrı kesi al istersen.
Sen bekle canim benim cok var bekleyemem diye yaptim aldim boyumun olcusunubenim batım yarın yapasım var ama korkudan yapamıyorum yarın da hiç yapmayı düşünmüyorum :18::18::18::18:
Hosgeldin yasagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?