Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

azın dilin dert görmesin emiiii

Tatlı istiyorsun sen hiç farkettinmi dünde kırmızı erikle pasta yemiştin yine atlı doğurucan galiba:)))

Cidden söylğyorsun dimi üzülmeyeyim dimi??

Her daim okur üflerim bidenem herdaimmm

evet hep boyleyim hancegim full tatli bugun ruyamda biri bana yusuf adini koy diyo oyle uyandim hayirlisi be kuzumm

valla kiz dogru soyluyorum gecti oyle bi anlikti bitti gitti sen foto paylas guzel oluyo

hosgeldinn edamm oohh ne guzel afiyet olsunn bizde boll boll muhabet ettik

Bende gideceğim habibteme az kaldı:)))))
Yapıştırmışmıydın bantları söylememiştin o zaman inatcı loorim beniim ne inat ettiydin beya:)))

nuarinimmm onla alakasi yok kuzum benimm..annemdede hic olmamiss

bizim bünyeler cabuk adapte oluyo hamileligeee

aman ne biliyim kuzucum herşeyde birsey arıyorum dr amcamız görmeseydi bebegi hamile deglım bile derdim benimkı okadar yani artık nasıl bi bünyeyse

hosgeldin edammmmmmseni hic göremedim bugünnn

davetsizmi geldilerrr neyseki güzel agirlamissinnnnbizde costuk bugün hersey konusulduu yemekler pistiii

Bende gideceğim habibteme az kaldı:)))))
Yapıştırmışmıydın bantları söylememiştin o zaman inatcı loorim beniim ne inat ettiydin beya:)))

sen soylemistin ya bende oyle denemistim ama o iyice acitmisti ne biliyim soylemedim demekki

sorma hancegimm hep yasakkhayalimin yuzunden beklettide bekletti

evet hep boyleyim hancegim full tatli bugun ruyamda biri bana yusuf adini koy diyo oyle uyandim hayirlisi be kuzumm

valla kiz dogru soyluyorum gecti oyle bi anlikti bitti gitti sen foto paylas guzel oluyo

Bu ismi sakın unutma bitanemmm erkek olursa mutlaka koy ya göbek adına yada kendi ismi olarak

Bu ismi sakın unutma bitanemmm erkek olursa mutlaka koy ya göbek adına yada kendi ismi olarak

egerki erkek olursa gobek adini koyariz artik

hancegimmmmmm seviyorum seni ya simdi surada olsan da biraz minciklasam seni yanaklarini siksam kanim kaynadi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…