- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.921
nunuma anlatmistim sanada anlatiyim mersahim benim goguslerim agriyodu 1 hafta oncesinler sismisti uclarina dokunamiyodum hatta yara bandi yapistirmistim hancegim soylemisti fln derken ben yasakhayala soyledim oda bi muayene etmem lazim dedi ellemem lazim dedi fln oyle anlayabilirim dedi bende doktora mahrem olmaz diye kurcalattim kendimi oda hamile olabilirsin dedi umut vermedi ama beni 3 gun bekletti en sonra artik test yap dedi vee mutlu son
Rabbim sizlerede nasip etsin
Tatlı istiyorsun sen hiç farkettinmi dünde kırmızı erikle pasta yemiştin yine atlı doğurucan galiba:)))
Cidden söylğyorsun dimi üzülmeyeyim dimi??
Her daim okur üflerim bidenem herdaimmm
hancekimm benide üfleeeeeeeeeee
benimde belirtim hiç olmadi ya pıhtışma olanlarda olmuyor mu acaba
Ayyy öldummmm bıtttııımmmm yaaa kızlarrr yoktumnmm bugun bı ara patadanak cıkmak zorunda kaldımmm soyleyemedm daavetsız mısafırlerımm gelldııı ayyyy yemegımde yokktuuu pide yaptırdım bendeee walllaa davetsız olunca boyle hazırlıksız yakanıyor ınsan allahtan evım temızdıııo yonden rahatsdımmm sız neler yaptınız güzellll hatunlarrr
Sende uzmansın bu konularda habibtemm benimmmm,ama sen yeterki iste:99::99:
bende üflendimmm birazdan hemen yemege cikarimmmm
nunuma anlatmistim sanada anlatiyim mersahim benim goguslerim agriyodu 1 hafta oncesinler sismisti uclarina dokunamiyodum hatta yara bandi yapistirmistim hancegim soylemisti fln derken ben yasakhayala soyledim oda bi muayene etmem lazim dedi ellemem lazim dedi fln oyle anlayabilirim dedi bende doktora mahrem olmaz diye kurcalattim kendimi oda hamile olabilirsin dedi umut vermedi ama beni 3 gun bekletti en sonra artik test yap dedi vee mutlu son
Rabbim sizlerede nasip etsin
nuarinimmm onla alakasi yok kuzum benimm..annemdede hic olmamiss
bizim bünyeler cabuk adapte oluyo hamileligeee
hosgeldinn edamm oohh ne guzel afiyet olsunn bizde boll boll muhabet ettik
Ayyy öldummmm bıtttııımmmm yaaa kızlarrr yoktumnmm bugun bı ara patadanak cıkmak zorunda kaldımmm soyleyemedm daavetsız mısafırlerımm gelldııı ayyyy yemegımde yokktuuu pide yaptırdım bendeee walllaa davetsız olunca boyle hazırlıksız yakanıyor ınsan allahtan evım temızdıııo yonden rahatsdımmm sız neler yaptınız güzellll hatunlarrr
offf yaaa ben yoktummmmmmmmmm
hosgeldin edammmmmmseni hic göremedim bugünnn
davetsizmi geldilerrrneyseki güzel agirlamissinnnn bizde costuk bugün hersey konusulduu yemekler pistiii
Bende gideceğim habibteme az kaldı:)))))
Yapıştırmışmıydın bantları söylememiştin o zaman inatcı loorim beniim ne inat ettiydin beya:)))
evet hep boyleyim hancegim full tatli bugun ruyamda biri bana yusuf adini koy diyo oyle uyandim hayirlisi be kuzumm
valla kiz dogru soyluyorum gecti oyle bi anlikti bitti gitti sen foto paylas guzel oluyo
offf yaaa ben yoktummmmmmmmmm
edammm üzülllmeee senlede ederizz bizde laff bitmezzzzz
Bu ismi sakın unutma bitanemmm erkek olursa mutlaka koy ya göbek adına yada kendi ismi olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?