Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlarrr okuyorum yazdıklarınızııı aldıknız bak benı de aranıza ben karışmam sonradan bu kim yaaa püfff fln demeyin DD
pek hamaratsınız maşallah benim evi bi görseniz maşallah çarşamba pazarı sanki dünyada çalışan tek bayan benim ihihihi

ahahahha :52 ahhh bu heriflerr yokmuuuuuu hep acıktım hep acıktımmm lan dıyecen kiii en sonun al benı ye bı kasık da tuz al yanına hahhahahhahahahhah

edamm valla benimki öyle yapiyoooobi bakiyomm yeemek gecikincee tuzladi kolumu catalla yemeye basladii

mersahim en kisa zamanda bekliyomm bak kandirma beniiii

muayane edecem iyice elimde sifalidir bi muayene ettim loorim hemen bu ay hamile kaldi

loorim anlatsanaa
Süpürge alayım gelecem. olmadı kredili taksitli alırım. sizin az kullanılmış süpürgeniz varsa o da olur

Tmm dır aradığım dr tmm geliyom bir gece ansızın gelebilirim

Edaaaaam hoşgeldin bitanemmmmmm

Hoşbuldummmmmm Hancekimmmmmmmmmmmmmmmm bıtanemmm nasılsın canımcımmmmm gorusemedık buugunnn mesguldummmmm pc ye bakmaya zamanım olmadı mısafırlerımı ıyı ağrlamak ıcınnnn olsun yıne burdayım amaaaa hehehehe

Son düzenleme:

yaw hic püff ne dermiyizzzzz bizimsin artikin unutma baska yere gitmee

bende cok hamarat degiimmm ama olacam insalalhhhhhhhh umutluyummmm

hoşgeldin canım demeyız ya burdaki kimse unutmaz birbirini

Süpürge alayım gelecem. olmadı kredili taksitli alırım. sizin az kullanılmış süpürgeniz varsa o da olur

Tmm dır aradığım dr tmm geliyom bir gece ansızın gelebilirim

doktor ararsan artik adresi biliyosun supurgeye gelince seni ucuza ben goturebilirim korsan supurgecilik yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…