- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.941
heriff basimda aciktim diyooo
sen soylemistin ya bende oyle denemistim ama o iyice acitmisti ne biliyim soylemedim demekki
sorma hancegimm hep yasakkhayalimin yuzunden beklettide bekletti
offf yaaa ben yoktummmmmmmmmm
heriff basimda aciktim diyooo
offf yaaa ben yoktummmmmmmmmm
herif azcik zayiflasindeki sen ocagi ac ben geliyorum
alalaal ben mi beklettimneyii l orrimm kiz iyice bi aciklaaaaa
ahahahha:52 ahhh bu heriflerr yokmuuuuuu hep acıktım hep acıktımmm lan dıyecen kiii en sonun al benı ye bı kasık da tuz al yanına hahhahahhahahahhah
yaw diyorum zayifla biraz diye.
diyoki midemde bosluk varrr aciktim diyoo
Süpürge alayım gelecem. olmadı kredili taksitli alırım. sizin az kullanılmış süpürgeniz varsa o da olurmersahim en kisa zamanda bekliyomm bak kandirma beniiii
muayane edecem iyice elimde sifalidir bi muayene ettim loorim hemen bu ay hamile kaldi
loorim anlatsanaa
nunuma anlatmistim sanada anlatiyim mersahim benim goguslerim agriyodu 1 hafta oncesinler sismisti uclarina dokunamiyodum hatta yara bandi yapistirmistim hancegim soylemisti fln derken ben yasakhayala soyledim oda bi muayene etmem lazim dedi ellemem lazim dedi fln oyle anlayabilirim dedi bende doktora mahrem olmaz diye kurcalattim kendimi oda hamile olabilirsin dedi umut vermedi ama beni 3 gun bekletti en sonra artik test yap dedi vee mutlu son
Rabbim sizlerede nasip etsin
Edaaaaam hoşgeldin bitanemmmmmm
kızlarrr okuyorum yazdıklarınızııı aldıknız bak benı de aranıza ben karışmam sonradan bu kim yaaa püfff fln demeyinDD
pek hamaratsınız maşallah benim evi bi görseniz maşallah çarşamba pazarı sanki dünyada çalışan tek bayan benim ihihihi
hoşgeldin canım demeyız ya burdaki kimse unutmaz birbirinikızlarrr okuyorum yazdıklarınızııı aldıknız bak benı de aranıza ben karışmam sonradan bu kim yaaa püfff fln demeyinDD
pek hamaratsınız maşallah benim evi bi görseniz maşallah çarşamba pazarı sanki dünyada çalışan tek bayan benim ihihihi
Süpürge alayım gelecem. olmadı kredili taksitli alırım. sizin az kullanılmış süpürgeniz varsa o da olur
Tmm dır aradığım dr tmm geliyom bir gece ansızın gelebilirim
Süpürge alayım gelecem. olmadı kredili taksitli alırım. sizin az kullanılmış süpürgeniz varsa o da olur
Tmm dır aradığım dr tmm geliyom bir gece ansızın gelebilirim
edamm valla benimki öyle yapiyoooobi bakiyomm yeemek gecikincee tuzladi kolumu catalla yemeye basladii
ühühühühü ağlarım bakın kızlarrrkimse beni sevmiyooo
test yapicakmtim ya sen dedin bekle loorim ertesi gun oldu bekle loorim sonra dedin cuma yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?