Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım bu iğnenin etkisi mi bilmiyorum ama kasıklarım da çok şiddetli ağrı var napsam ki(

Son düzenleme:
canım bu iğnenin etkisi mi bilmiyorum ama kasıklarım da çok şiddetli ağrı var napsam ki(

buryukum olucak o kadar canım .. yat dinlen kendini zorlama .. hiçbişe yapamazsın idare edicen hem çatlıcağı için oluo işte bu ağrılar canım yaa .. kullananların geneli ağrıdan bahseder zaten duyarsın .. benm ilkinde çok ağrımıştı ilk bikaç gün sonra hafiflemişti .. sonrakinde daha az ağrım olmuştu ... senin de ilk ise ondan da çok ağrımış olabilir ... ayağa kalkma bugn dinlen iyice sen ...

ipem hic kanamaya dönmedi reglinnn:44:

yok dönmedi .. pek kanamaya dönmez zaten benm ?? az gün ve az kanama gibi oluo?? zaten koyulaşmıştı da kaç zamanın üstüne olunca ?? bugn zaten gün boyu ve akşam takip ediyrumm leke ble olmazsa akşam okuyabilirm yasakım .. ben genelde 5 gün veririm kendime en fazla .. ama şimdi okumam lazm üstelik bişe de yok akşam son kontrolden sonrası okurum inşallah ....

tamam ipekimmm

masallah topik yine neka kalabaliklastiii

rabbim üye sayimiza zeval vermesinnnnn

hoş geldin canımm sen çıkmadan sormuştum ama gömemiş olabilirisnnn kızçler toplanıp evlarımızın niyetine dua okuyoruz sende katılmak istermisnn

Canım ne zamandır takip ediyorum dualarınızı filan da... katılmak çok isterdim ama işgüç bu yoğunlukta yetiştiremem die karışmadım hiç.. okucam diyipte sonradan yapamayıp sizleride sıkıştırmak yüzüstü bırakmak istemiyorum canım..
ama öle dualar okuyup namaz kılamasamda.. tüm kalbimle kendimle beraber hepiniz için dua ediyorumm..

evet canım ilk kez yaptırdım iğneyi.bukadan mı acır ya.bide daha 1,2 saat oldu yaptıralı.
ayyyy regl acımdan bilem fazla.sonu hayırlı olur inşallah.dayancam artık.
bebişi düşünüp bunlar bebiş için ,kavuşabilmen için diom ama acıyooooooo((((((((

dorusun esrarengizimmmm saol cankusum allah razi olsunnnn öyle dememn bilem yeterliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…