- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.421
ipem regl olmustu okutacak birinimi bulmusbende hastayim ya kac tane kaliyoo
eğer hilal ve hancekim okumassa 9 :26::26::26::26:
yok bulamadım .. kendim okucam .. bugn gelen bişe yok .. akşam son bi kontrolden snra okurum kendim cnm ...
bizede hep öyle kalmisti moremm anlasildiki bi 9 altina düsmüyo dua sahibine kalan suree
Ewet nazim romantik bi hastane gezisi yaptik senlekocisle cagurdi. ac tok farketmezmis.
Bence kizil sacli abladan oldu cok acitti kolumu
İlac verdu canim dr iciyom yatarim birazdan da saol canim
Sen bekle canim benim cok var bekleyemem diye yaptim aldim boyumun olcusunu
Hosgeldin yasagim
hosbuldum örtmenimm, habbibtem ,mersahimmm ,kimyacimm, deneycimmm ,
kis yerim seni neka cok hitap seklin vaa
doğru diysinnn yasakımmm ozaman dua sahipleri kendilerini 9 a ayarlasınnn :44::44::44::44:
canım bu iğnenin etkisi mi bilmiyorum ama kasıklarım da çok şiddetli ağrı var napsam ki(
ipem hic kanamaya dönmedi reglinnn:44:
buryukum olucak o kadar canım .. yat dinlen kendini zorlama .. hiçbişe yapamazsın idare edicen hem çatlıcağı için oluo işte bu ağrılar canım yaa .. kullananların geneli ağrıdan bahseder zaten duyarsın .. benm ilkinde çok ağrımıştı ilk bikaç gün sonra hafiflemişti .. sonrakinde daha az ağrım olmuştu ... senin de ilk ise ondan da çok ağrımış olabilir ... ayağa kalkma bugn dinlen iyice sen ...
yok dönmedi .. pek kanamaya dönmez zaten benm ?? az gün ve az kanama gibi oluo?? zaten koyulaşmıştı da kaç zamanın üstüne olunca ?? bugn zaten gün boyu ve akşam takip ediyrumm leke ble olmazsa akşam okuyabilirm yasakım .. ben genelde 5 gün veririm kendime en fazla .. ama şimdi okumam lazm üstelik bişe de yok akşam son kontrolden sonrası okurum inşallah ....
hoş geldin canımm sen çıkmadan sormuştum ama gömemiş olabilirisnnn kızçler toplanıp evlarımızın niyetine dua okuyoruz sende katılmak istermisnn
hosbuldum örtmenimm, habbibtem ,mersahimmm ,kimyacimm, deneycimmm ,
kis yerim seni neka cok hitap seklin vaa[/COLOR][/B]
Canım ne zamandır takip ediyorum dualarınızı filan da... katılmak çok isterdim ama işgüç bu yoğunlukta yetiştiremem die karışmadım hiç.. okucam diyipte sonradan yapamayıp sizleride sıkıştırmak yüzüstü bırakmak istemiyorum canım..
ama öle dualar okuyup namaz kılamasamda.. tüm kalbimle kendimle beraber hepiniz için dua ediyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?