Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

simmdi oldu nuarinimm aklimdaki zaten igne dozundu seni korkutmak icin bisey dememistim ama az bulmustummmmm önceki igne dozunu simdik korkma rabbim insalahh sana nasip edecek yawrunu keyfini cikar hamilleligininnnncoraspin aliyonmuu..

Son düzenleme:
yaa benm kasıklarda da hfif hafif ağrılar var, daha yeni başladm klomene filan ne olaki bu şimdi ??

ben hapını kullanırken hiç ağrı falan olmadı ipeğim.ama belki kişiden kişiye etkisi farklıdır.oyüzden yumoşlar büyüyo die ağrıyodur belki..

ben hap olarak yutuyorum gece yatmadan 200lük 1 tane... bana doktor coraspirin falan da demedi hani...
bol bol su iç dedi sadece... ayın 10unda kontrole gitmem lazım zaten, o tarihi biraz öne çekip gideyim ben öyleyse... sende doktoruna sorarsan bu konuyu bana özelden yaz olur mu?

olmamı tatlım hem de nasıl olur bilirim .. böle diken diken batar kasıklarına çünkü bütn yumoşlaa cevap verşo işte çatlıyolar sinyal veriolar canım .. sen düşünme ben o ağrıları var ya zevkle çektim ne kadar tutmadıysa da dedm bunlar hayıra alamet sonuçta .. idare et be gülüm sabrın sonu selamettt

İpeem noruyon kiz yumoslar catir catir catliyo olmasin

örtmenm bende onu annamadm ya, şimdiden ne çatlaması daha ortada kafi boyutta folikul blem yoktur, ama hafif ağrılarm var yahu, bakalım ptesi gidicek gari dr a, görücez nedir durumlar ???

Kızçeler napıyorsunuuuzz

asaletm ojgeldin beyaa :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…