- 26 Şubat 2013
- 805
- 23
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.461
Kızçeler napıyorsunuuuzz
öpüldünüz kızlar çıkıyorum bennn
yarın görüşürüz inşallah...
hoşgeldin cankuş:))))
kızlarla 3.000 e koşuyok.
garpuz yicez.hemde organik olandan:))))))
ben şimdi acık bişeler ısmatlym da ağzımız tatalansın barimm
kahveciler Eki Görüntüle 669689
sıcak çikolatacılarr Eki Görüntüle 669690
lattecilerrrrr Eki Görüntüle 669691
morem bogaza ada cayi cok iyi gelir yokmu evdeeee:26:yaw sen hasta olma
yaww ben ada çayını sevmiorummm :26::26::26::26:
ıhlamur yaptımm sabahda bal çaldım ağzımaaa annem gitcemm birazdan hiçde istemiorummm ama dün akşam gitmedim bu gün şarttmarketen limon alcam daa nane limon kaynatıırnn inş. hasta olmam yahuuu
elciklerine saglik ipemm ben sicak cikolatayi aldimm
ben hapını kullanırken hiç ağrı falan olmadı ipeğim.ama belki kişiden kişiye etkisi farklıdır.oyüzden yumoşlar büyüyo die ağrıyodur belki..
Yaw mama yedim :) yaslimiyim ben tel basinda uyuyayimgencim guzelim
yosam daha reglmi sökülecek:44:
bende sevmem adacayini ama bogazi hemen iyilestiriyo tamam limon ne kaynat o zamannnyaw ne zaman gelcen anenndenn
Aha kahveleri kaciriyodum azdaha buldum geldim. ipeem eline saglik
yok ipem hemen birden büyümez sanmamm aklina öyle seyler getirme ancak bi haftada istenilen büyüklüge ancak ulasirrrr belkim üsütmüssündür ondan kasiklarin hassastirrr
yok ilaç yapmaz bu ağrıyı ağrıcağı gelmiştir, razıyız nörelim hayırlara vesile olsun inşallah
gencim güzelim seni üzeriimmm
ben senin gibisini sıra sıra dizerimmm
yok daha gelen giden olmaz yasakm .. belkim yumoşla büyüodur nebilem aceba ne olaki ?? druma gene kızıyom kızmıym diyom ama yne kızıyommçok positif ve rahat tamam da .. hem yumurtalıklar coşmuş diosun, ne demk istiosun, çok mu yum var, ya da bitane ama çokmu büyümüş nedir yani ?? sona da salıya gelirsin dio ?? dedm ben ilkten cuma bi gelym isterseniz dedm, yok o zaman ptesi gel dio .. ee ya o zamana yumurta çok büyürse napcan ?? bakmaktan ne zarar gelirki diyemiosun profa tabi,peki tamam deyp çıkıosun haliylen .. bu defa stres yapmaym die takılmadım ama işte böle zorlam strese sokuolaa beni yaww
yok ilaç yapmaz bu ağrıyı ağrıcağı gelmiştir, razıyız nörelim hayırlara vesile olsun inşallah
gencim güzelim seni üzeriimmm
ben senin gibisini sıra sıra dizerimmm
yok daha gelen giden olmaz yasakm .. belkim yumoşla büyüodur nebilem aceba ne olaki ?? druma gene kızıyom kızmıym diyom ama yne kızıyommçok positif ve rahat tamam da .. hem yumurtalıklar coşmuş diosun, ne demk istiosun, çok mu yum var, ya da bitane ama çokmu büyümüş nedir yani ?? sona da salıya gelirsin dio ?? dedm ben ilkten cuma bi gelym isterseniz dedm, yok o zaman ptesi gel dio .. ee ya o zamana yumurta çok büyürse napcan ?? bakmaktan ne zarar gelirki diyemiosun profa tabi,peki tamam deyp çıkıosun haliylen .. bu defa stres yapmaym die takılmadım ama işte böle zorlam strese sokuolaa beni yaww
Yasagim organik garpuz yemek iyi geliyo mu ne etkisi var ona gore yirim.
yaww ben ada çayını sevmiorummm :26::26::26::26:
ıhlamur yaptımm sabahda bal çaldım ağzımaaa annem gitcemm birazdan hiçde istemiorummm ama dün akşam gitmedim bu gün şarttmarketen limon alcam daa nane limon kaynatıırnn inş. hasta olmam yahuuu
gece gelirimm artıkkkhiç istemiorum yawwww teyze gelmiş olmasa valla miskin miskin yatcamm kıpırdamadann
afiyet bal olsun
damarına kan olsun
yüreğine yel olsun
göbişine can olsun
hosgeldin zuhalimmmvalla kaynatiyoz zuhalim bu gün 3000 olalimki garpuzu yiyelimmmmmm
afiyet bal olsun
damarına kan olsun
yüreğine yel olsun
göbişine can olsun
Yasagim organik garpuz yemek iyi geliyo mu ne etkisi var ona gore yirim.
1000 derde 1000 devamışş mersahım soğuk yendiğnde kalpleri ısıtıpp yeni umutlarrr yeşertiomuşş o kada sevgi dolu yaneee garpuzlaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?