Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yasagim organik garpuz yemek iyi geliyo mu ne etkisi var ona gore yirim.

örtmenm yidiğin vakit, böööle göbeen adana garpuzu gibim şişiyomuşşş, yayım yayım yayılıomuş, gerim gerim geriliomuşşş yaw

yok ipem hemen birden büyümez sanmamm aklina öyle seyler getirme ancak bi haftada istenilen büyüklüge ancak ulasirrrr belkim üsütmüssündür ondan kasiklarin hassastirrrbenimde gecen ay 3 gün agridi geri gecmistii

yaw öle de hani temkinli ossak fena olmazdı ?? ben adetn 9. günü çatlama iğnesi olduğmu bilirim yani?? yok takmyom yasakım üşütmedir, değildir nedirse artk ptesi gitcezz kontrollere gari ....

İpeem senin drun nerde yaw benimde ole dra ihtiyacim var ilgilensin benle

örtmenm ben senle ilgilencem yaw, kafanı dağıtmamz lazm senin brazz o zaman gelicek seninki biliom ben .. sen düşünmyom dediğin zamanlarda blem geri planda devamlı kafanda bu olayı yaşıyosun .. hepimiz biraz öleyiz ama sanikm sen braz daha mı bilemdm ???

Dokturmus ipeem agzina saglik canim :)

yazarım hemencik büle :99::99:

aminnnnnnnnnnnnn

yapsınızz moıreee ben inanıorumm sizeee

kısım olmadan aslaa

hoşbuldum canımm bu arada sıcak çikolata alayım bende çilekli olursa bayılırımmmmmmmmmmm

o zaman herkesciklere çilekli güzel bi buket yapam ben afiyet ossunnn

İpeeem ilgilen benlen ilgi ve sevkate ihtiyacim var dorudur.. fazla takiyo olabilirim disardan kendime bakmaya calisinca bana da ole geliyo. ama napicam bilmiyom. kendimi bisilerle oyalamam lazim.

yazarım hemencik büle :99::99:

kısım olmadan aslaa

o zaman herkesciklere çilekli güzel bi buket yapam ben afiyet ossunnn

Eki Görüntüle 669721

yaww ipekimmm sen süper kızısn yaneee

bak şimdi göümde canladı koskoca maziii die damardan gircemmm

kocişis eskiden beni kızdırınca hep bunladan alı yollardııı

şimdii nerrdeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…