- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.501
yaww ipekimmm sen süper kızısn yaneee
bak şimdi göümde canladı koskoca maziii die damardan gircemmm
kocişis eskiden beni kızdırınca hep bunladan alı yollardııı
şimdii nerrdeeeeeee
Aha bende bu inegi demistim :) cok tatli dimi
yaww neka komiksiniz yaww nerden ineğe bağladınız böle
:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
İpeeem ilgilen benlen ilgi ve sevkate ihtiyacim vardorudur.. fazla takiyo olabilirim disardan kendime bakmaya calisinca bana da ole geliyo. ama napicam bilmiyom. kendimi bisilerle oyalamam lazim.
yaww neka komiksiniz yaww nerden ineğe bağladınız böle
hala kar vamı yasakımmmm
Abooowwww one ole
yaww ipekimmm sen süper kızısn yaneee
bak şimdi göümde canladı koskoca maziii die damardan gircemmm
kocişis eskiden beni kızdırınca hep bunladan alı yollardııı
şimdii nerrdeeeeeee
halbuki siz daha yeni evlisinizzz
kızçelerim ben çıkımyaw.çok ağrım var şimdi
akşam garpuz yemeye gelcem inşallah.
bana da ayırın organik olan dan gelemezsem:)))
halbuki siz daha yeni evlisinizzz
yin gari :125::125::125::125::125:
yaww sen ne dion kıs siz daha cicim sayılır biz napak ?? benmki eve gelikene ekmenen yoğurt alammı die bilem sormuo
:125::125::125::125::125::125::125::125:v
hee yaww bende onu didim :44::44::44::44::44::44:
kızçelerim ben çıkımyaw.çok ağrım var şimdi
kız yine yakaladınmı şu dişsiz gacıyı
sen bkere drundan memnun değilsen onu bi değiştir önce .. snra da kafanı dağıtıcak bişeler gerçekten bul .. ben de öle yapmaya çalşyrum kendikendime moral bulmaya çalışıyom .. başka türlü zaman da geçmiyoki .. adet olmak beni braz rahatlattı .. şimdi de başka dertler olmasın die dua ediyom mesela hani eşlerde de sorun olanlar da var biliosun .. bak benm gibi adet olamaynca zor oluo .. öle şeyler düşün Rabbim senden diliyorum dualarımı boş çevirme de ..
bir de ben son dönemde kimsezi çocuklar yurduna gitmek istiyorum .. çünkü öksüz yetimn gönlünü almak da çok şifalıymış .. bakym ilk fırsatta inşallah gidicem niyetim var yani ..
hee yaaaşimdiden böleee yaniii 20 sene sonra sen kimsinn falanderse şaşmamam lazımmm
görüşürüzzz canımm dinlen sen azcıkkkkızçelerim ben çıkımyaw.çok ağrım var şimdi
inş.. ipekimm bndan sonra kırmızılarr düzenli geli de sende rahat rahat plan yapasınnn
kız yine yakaladınmı şu dişsiz gacıyı
sen bkere drundan memnun değilsen onu bi değiştir önce .. snra da kafanı dağıtıcak bişeler gerçekten bul .. ben de öle yapmaya çalşyrum kendikendime moral bulmaya çalışıyom .. başka türlü zaman da geçmiyoki .. adet olmak beni braz rahatlattı .. şimdi de başka dertler olmasın die dua ediyom mesela hani eşlerde de sorun olanlar da var biliosun .. bak benm gibi adet olamaynca zor oluo .. öle şeyler düşün Rabbim senden diliyorum dualarımı boş çevirme de ..
bir de ben son dönemde kimsezi çocuklar yurduna gitmek istiyorum .. çünkü öksüz yetimn gönlünü almak da çok şifalıymış .. bakym ilk fırsatta inşallah gidicem niyetim var yani ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?