Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kiscelerim yaw su smileyi hic sevmiyommmmmm bu ne böyle kendini begenmis bi tavri var silinse kendimden silecemm hee

Son düzenleme:
allaha emanet ol buryukumm

yaw gel aksam kimse gelmezse nasi yapacaz 3000 binii

bu akşam olmassa yarın oluu yasakım ama öle olusa sen gene kaçırırısn bak demedi deme sen geç kalıo çokk en iyisimi klavyeye kuvvettt hep bir elden bastıırnnnn

bu akşam olmassa yarın oluu yasakım ama öle olusa sen gene kaçırırısn bak demedi deme sen geç kalıo çokk en iyisimi klavyeye kuvvettt hep bir elden bastıırnnnn

yaw cabam onun icin sabaha kalirsa ben yapamamm ama aksam kesin kacirmammmm

kiscelerim yaw su smileyi hic sevmiyommmmmm bu ne böyle kendini begenmis bi tavri var silinse kendimden silecemm hee

böe çapkınlık yapan adam edası va dimmiii

bende bunu sevyom çokkkk :86::86::86::86::86:

yarin olmasin yaw gecende yiyememdim garpuzuuuu zaten hormoncuklarim bilem bozuldu küstülerrrr

Zaten bi dr bulamadim daa.... dua da ediyorum aslinda isim gucum de yogun. Ama sanki beynim bolunmus herbisiye yetistigi gibi bebisi de unutmuyo. ne kadar yogun olursam olayim. Anca artik pes ettim istemiuorum dersem o zaman

Pes ettim değil de .. düşün elbette zaten düşünmeden olmaz, ben şöle diyorum çok çok da başedemezsem, Rabbim sıkıntılarımı sana havale ediyorum, sen detlerime derman ver, herşeyin hayırlı yolunu göster diyorum, üzüntülerimi sevince çevir, sabrımı selamete erdir, benim bilemediğimi sen bana bildir diyorum .. yani kendim düşünerek değil, ancak Allahımın yardımıyla şifa bulacam dierekten duaya çevirmeye çalışıyorum, kafamı rahatlatmaya çalışıorum ..

ben de çok üzülüodum biliosunz, ben de çok düşünüyorum, herşeye takılıyorum ama bu şekilde yaparak rahatlamaya çalışıyorum demek istedim. ahkam kesmeye çalışmıyorum nolur yanlış anlamayın da

böe çapkınlık yapan adam edası va dimmiii

bende bunu sevyom çokkkk :86::86::86::86::86:

evet yaaa gicik bi tavri var yapmiyom oyüzdennn

ama senin yaptigin cok güzel yaaabende bunu cok seviyom sonra bu haric hepsini seviyomm süprgelim vazgecimezim zatennnn

morem dün erken ciktimm artikin kalmiycam geceyee dinlenecemmmm bacakcikalrim agriyo cünkümmm

bu kararı almak zor olmuşturrr yasakımmm

önemli olana burdan çıkmn değilki yatmaya kaçta gittiğnnn

simmdi oldu nuarinimm aklimdaki zaten igne dozundu seni korkutmak icin bisey dememistim ama az bulmustummmmm önceki igne dozunu simdik korkma rabbim insalahh sana nasip edecek yawrunu keyfini cikar hamilleligininnnncoraspin aliyonmuu..

canım daha iğnelerimi almadım doktor bunları bitir öbürüne başla dedi evet aspirin yazıldı ama doktorun biri al biri alma dedi biri iğneler yeter dedi bende ne yapayım bilmiyorum kalakaldım böyle

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td] [td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
5
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor [/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] Perşembe başlanıcak ….[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2
[/td]

[/tr]

[tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] hilaaal [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…