- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.521
allaha emanet ol buryukumm
yaw gel aksam kimse gelmezse nasi yapacaz 3000 binii
bu akşam olmassa yarın oluu yasakım ama öle olusa sen gene kaçırırısn bak demedi deme sen geç kalıo çokk en iyisimi klavyeye kuvvettt hep bir elden bastıırnnnn
kiscelerim yaw su smileyi hic sevmiyommmmmmbu ne böyle kendini begenmis bi tavri var silinse kendimden silecemm hee
bu akşam olmassa yarın oluu yasakım ama öle olusa sen gene kaçırırısn bak demedi deme sen geç kalıo çokk en iyisimi klavyeye kuvvettt hep bir elden bastıırnnnn
yaw cabam onun icin sabaha kalirsa ben yapamamm ama aksam kesin kacirmammmm
Zaten bi dr bulamadim daa.... dua da ediyorum aslinda isim gucum de yogun. Ama sanki beynim bolunmus herbisiye yetistigi gibi bebisi de unutmuyo. ne kadar yogun olursam olayim. Anca artik pes ettim istemiuorum dersem o zaman
böe çapkınlık yapan adam edası va dimmiii
bende bunu sevyom çokkkk :86::86::86::86::86:
yarin olmasin yawgecende yiyememdim garpuzuuuu zaten hormoncuklarim bilem bozuldu küstülerrrr
gece kuşuu
yazarım hemencik büle :99::99:
kısım olmadan aslaa
o zaman herkesciklere çilekli güzel bi buket yapam ben afiyet ossunnn
Eki Görüntüle 669721
sizi çok sewoyreeee.
Allah aemanetsiniz cankuşlar.öptüm hepinizi:))))))
bencede kalmasınnn yasakımmm sensiz buğazımızdan zar zor ggeçyoo
morem dün erken ciktimm artikin kalmiycam geceyee dinlenecemmmm bacakcikalrim agriyo cünkümmm
simmdi oldu nuarinimmaklimdaki zaten igne dozundu seni korkutmak icin bisey dememistim ama az bulmustummmmm önceki igne dozunu simdik korkma rabbim insalahh sana nasip edecek yawrunu keyfini cikar hamilleligininnnn coraspin aliyonmuu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?