Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Neden yanlis anlayalim ipeem paylasiyosun dusuncelerini.
sizi çok sewoyreeee.
Allah aemanetsiniz cankuşlar.öptüm hepinizi:))))))
kendine iyi bak canim

cok düsündüm moremmmneelr cektim bi bilsen karar verirkenn

yataga erken gitmeye yavas yavas alisiyommmm

bi düzene sok artık uykunuu bölee olmas yanii yazık sadaa bizedee üüslüoruzzz herhall hem garpuzlarıda kaçıorusnnn

canım daha iğnelerimi almadım doktor bunları bitir öbürüne başla dedi evet aspirin yazıldı ama doktorun biri al biri alma dedi biri iğneler yeter dedi bende ne yapayım bilmiyorum kalakaldım böyle

aslinda simdi baslanilsada olur ama doktor öyle dediyse bitir o zaman nuarinim neka kaldi simdiki ignennn..bence aspirini simdi alabilirsin aslindaa igne dozun az simdikk nasi olsaa:44:herkes cogunlukla aspirin kulaniyo kan pihtilasmasinda kanama olursa birakiliyoooo kanama yoka devam ettiriliyo 32.haftaya kadarr .ben hep kulaniyodum kanamammm baslayinca aspirini birakiyodummmm

canım ben 27 yaşındayım, tekirdağlıyım,sen nerelisin?,

canım bu iğnenin etkisi mi bilmiyorum ama kasıklarım da çok şiddetli ağrı var napsam ki(

tatlım kasık ağrısı yapıyor iğne bende de oldu merak etme, yat dinlen bol bol, :13: :13:

tamam canım ben 1 nisanda gidicem inşallah doktora o zaman sorarım sanada yazarım,
sende sor bakalım ne dicek doktorlarımız,

kiscem pazartesinin yaptigi alintida gördün senin düsük tehlikenmi varrr kanamamibide aspirini niye yutuyonn kan pihtilasmanmi var senin

canım benim diğer ikizlere hamileliğimde de hem progestan hemde coraspirin kullandım, 5 ay boyunca 5. ayda düşük oldu zaten,

kan pıhtılaşması demedi doktor onla ilgili testleri yaptırmadık henüz ama, diğer hamileliğimde ara ara kanama lekelenmeler oluyordu,
o yüzden kullanıyordum progestan,
bu sefer de 7 ay boyunca kulanıcam Allahım nasip ederse,
pazartesinin dediğine göre progestan pıhtılaşma yapıyormuş ama düşük içinde çok faydalı,
büyük ihtimal dr coraspirini bu ilaçın etkisini azaltsın diye veriyor diye düşünüyorum , sence öyle olabilir mi yasakımmmm

he simdi anladim sen tedbir amamcli kullaniyosun canocanimmm sükür bende kanaman var sanmistimm
:26:ben progesteronun ilk defa pihtilasmayi artirdigini duydummmm ben hep kullandim progesteronuu doktorum ve gittigim hic bi doktor pihtilasma yapar demedi ..ben zaten pihtilasma hastasiyim öyle olsa bana kulandirtmazlardi herhalde.. hep pihtilasmasi olan hastalara veriyolar pihtilasma topigindede okuyommm öyle olsaydi bizlere yasak olurdu ondan sana doktorunun aspirini verdigin isanmiyorummm sebepsiz kaybettigin icinnn aspirini tebir amacli pihtilasm olabilirmi diye vermis bencee...canocanimm keske sende bi yaptirsaydin pihtilasm testini simdi bilem yaptirabilirsinnn..senin bebegini kaybetme sebebin neydiiibende progesteronu hep vajinadan aldim etkisi cok daha fazla oluyomussss

Son düzenleme:
Kızçeleriiiimmmm gene uçmuşsunuz walla en son yazdığımın üstünden tam 7 sayfa atlamışşş
nese karpuz yicez karpuzzz... aynen devam kızçelerimmm durmak yookkk :128:

Kızçeleriiiimmmm gene uçmuşsunuz walla en son yazdığımın üstünden tam 7 sayfa atlamışşş
nese karpuz yicez karpuzzz... aynen devam kızçelerimmm durmak yookkk :128:

garpuz icin cabaliyoz cankusum ama bilmem yiycez bu aksammm olmadi yarin yencekkk

3tane iğnem kaldı canım yarın gidip yeni iğnelerimi alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…