- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.541
bu kararı almak zor olmuşturrr yasakımmm
önemli olana burdan çıkmn değilki yatmaya kaçta gittiğnnn
Neden yanlis anlayalim ipeem paylasiyosun dusuncelerini.Pes ettim değil de .. düşün elbette zaten düşünmeden olmaz, ben şöle diyorum çok çok da başedemezsem, Rabbim sıkıntılarımı sana havale ediyorum, sen detlerime derman ver, herşeyin hayırlı yolunu göster diyorum, üzüntülerimi sevince çevir, sabrımı selamete erdir, benim bilemediğimi sen bana bildir diyorum .. yani kendim düşünerek değil, ancak Allahımın yardımıyla şifa bulacam dierekten duaya çevirmeye çalışıyorum, kafamı rahatlatmaya çalışıorum ..
ben de çok üzülüodum biliosunz, ben de çok düşünüyorum, herşeye takılıyorum ama bu şekilde yaparak rahatlamaya çalışıyorum demek istedim. ahkam kesmeye çalışmıyorum nolur yanlış anlamayın da
sizi çok sewoyreeee.
Allah aemanetsiniz cankuşlar.öptüm hepinizi:))))))
benim onlar sulanmayın :=)
cok düsündüm moremmmneelr cektim bi bilsen karar verirkenn
yataga erken gitmeye yavas yavas alisiyommmm
Ben kaciyom habibtelerim :) uyuyayim accikin dinleneyim
canım daha iğnelerimi almadım doktor bunları bitir öbürüne başla dedi evet aspirin yazıldı ama doktorun biri al biri alma dedi biri iğneler yeter dedi bende ne yapayım bilmiyorum kalakaldım böyle
sabretmek istiyorum ama olsun da istiyorum.
insan hemen neticeye varsın istiyo.
gerçiben 2 ay kalırım diyom ama kociş okadar izin vermez.tek kalınca hiçbişi yemez yapmazda.1 ay kalsam yine iyi:))
yaş kaç canom senin nerelisin?
canım bu iğnenin etkisi mi bilmiyorum ama kasıklarım da çok şiddetli ağrı var napsam ki(
ben hap olarak yutuyorum gece yatmadan 200lük 1 tane... bana doktor coraspirin falan da demedi hani...
bol bol su iç dedi sadece... ayın 10unda kontrole gitmem lazım zaten, o tarihi biraz öne çekip gideyim ben öyleyse... sende doktoruna sorarsan bu konuyu bana özelden yaz olur mu?
kiscem pazartesinin yaptigi alintida gördün senin düsük tehlikenmi varrr kanamamibide aspirini niye yutuyonn kan pihtilasmanmi var senin
bi düzene sok artık uykunuu bölee olmas yanii yazık sadaa bizedee üüslüoruzzz herhall hem garpuzlarıda kaçıorusnnn
ii ıykuylarrr mersahımm yatta dinlennn
bende gitcem birasdannn ama ayaklarım ve kalbim burda kalcakk
he simdi anladim sen tedbir amamcli kullaniyosun canocanimmm sükür bende kanaman var sanmistimmcanım ben 27 yaşındayım, tekirdağlıyım,sen nerelisin?,
tatlım kasık ağrısı yapıyor iğne bende de oldu merak etme, yat dinlen bol bol, :13: :13:
tamam canım ben 1 nisanda gidicem inşallah doktora o zaman sorarım sanada yazarım,
sende sor bakalım ne dicek doktorlarımız,
canım benim diğer ikizlere hamileliğimde de hem progestan hemde coraspirin kullandım, 5 ay boyunca 5. ayda düşük oldu zaten,
kan pıhtılaşması demedi doktor onla ilgili testleri yaptırmadık henüz ama, diğer hamileliğimde ara ara kanama lekelenmeler oluyordu,
o yüzden kullanıyordum progestan,
bu sefer de 7 ay boyunca kulanıcam Allahım nasip ederse,
pazartesinin dediğine göre progestan pıhtılaşma yapıyormuş ama düşük içinde çok faydalı,
büyük ihtimal dr coraspirini bu ilaçın etkisini azaltsın diye veriyor diye düşünüyorum , sence öyle olabilir mi yasakımmmm
iyi uykular örtmenimmmBen kaciyom habibtelerim :) uyuyayim accikin dinleneyim
ii ıykuylarrr mersahımm yatta dinlennn
bende gitcem birasdannn ama ayaklarım ve kalbim burda kalcakk
Kızçeleriiiimmmm gene uçmuşsunuz walla en son yazdığımın üstünden tam 7 sayfa atlamışşş
nese karpuz yicez karpuzzz...aynen devam kızçelerimmm durmak yookkk :128:
annem dediğmmm kayınvalidem canımm onlar yakın bana arabayla 15 dakka kendi annem sefaköyde amaNazim annengiller nerde oturuyo
aslinda simdi baslanilsada olur ama doktor öyle dediyse bitir o zaman nuarinim neka kaldi simdiki ignennn..bence aspirini simdi alabilirsin aslindaa igne dozun az simdikk nasi olsaa:44:herkes cogunlukla aspirin kulaniyo kan pihtilasmasinda kanama olursa birakiliyoooo kanama yoka devam ettiriliyo 32.haftaya kadarr .ben hep kulaniyodum kanamammm baslayinca aspirini birakiyodummmm
iyi uykular örtmenimmm
güle güle gittttt bende daaha biseyler yemedimmm
3tane iğnem kaldı canım yarın gidip yeni iğnelerimi alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?