- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.961
doru demistim öyleeeeeeee simdi anladimmm olayii
Hosgeldin alnaok bize her yer çarşambakızlarrr okuyorum yazdıklarınızııı aldıknız bak benı de aranıza ben karışmam sonradan bu kim yaaa püfff fln demeyinDD
pek hamaratsınız maşallah benim evi bi görseniz maşallah çarşamba pazarı sanki dünyada çalışan tek bayan benim ihihihi
doktor ararsan artik adresi biliyosunsupurgeye gelince seni ucuza ben goturebilirim korsan supurgecilik yapabilirim
ühühühühü ağlarım bakın kızlarrrkimse beni sevmiyooo
hadiyaaaaa ben sakasına demiştimmmmmooo gerçektenn yapmısss şaka gıbı yaaaaa allah onuuu ne etsınnn emııı
hoşgeldin canım demeyız ya burdaki kimse unutmaz birbirini
Hosgeldin alnaok bize her yer çarşamba
Lorim sen hamişsin ben ağır gelirim sana olmaz. yasağim alir beni sen uzat ayağını dinlen.
vala yapiyo..bi baktim kolumu isirmaya baliyo yemek gecikinceeee
canlarım inanın çok mutlu ettiniz beni ne kadar faal bir topik ya ben çok sevdim burayııı :) meslekler şehirler neler canlar konuştunuz mu daha önce hadi beninlen de tanışın :*
doru demistim öyleeeeeeee simdi anladimmm olayii
Hosgeldin alnaok bize her yer çarşamba
Lorim sen hamişsin ben ağır gelirim sana olmaz. yasağim alir beni sen uzat ayağını dinlen.
kızlar bi kaç aylık üyeyeim yeni sayılır. ailemde uzak bir doğu şehrinde öğretmeniz karı koca 2 senedir burada yaşıyoruz.sizlerden başka kimseciklerim yok anladığınız24 yaşındayım 8 aylık evliyiz ve bebişşş istiyoruzzzz
ben almanyadayimmmmm alnaokkummmm meslegimin tam türkce karsiligini bilmiyorum ama yaslilarin devlet islerini yapiyomm
kızlar bi kaç aylık üyeyeim yeni sayılır. ailemde uzak bir doğu şehrinde öğretmeniz karı koca 2 senedir burada yaşıyoruz.sizlerden başka kimseciklerim yok anladığınız24 yaşındayım 8 aylık evliyiz ve bebişşş istiyoruzzzz
yaw ben şimdi yarın sabah test yapmıyım mı yarın hatunlar bekliyım mı daha da
canlarım inanın çok mutlu ettiniz beni ne kadar faal bir topik ya ben çok sevdim burayııı :) meslekler şehirler neler canlar konuştunuz mu daha önce hadi beninlen de tanışın :*
ben almanyadayimmmmm alnaokkummmm meslegimin tam türkce karsiligini bilmiyorum ama yaslilarin devlet islerini yapiyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?