Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hosgeldin alnaok bize her yer çarşamba

doktor ararsan artik adresi biliyosun supurgeye gelince seni ucuza ben goturebilirim korsan supurgecilik yapabilirim

Lorim sen hamişsin ben ağır gelirim sana olmaz. yasağim alir beni sen uzat ayağını dinlen.

kızlar bi kaç aylık üyeyeim yeni sayılır. ailemde uzak bir doğu şehrinde öğretmeniz karı koca 2 senedir burada yaşıyoruz.sizlerden başka kimseciklerim yok anladığınız 24 yaşındayım 8 aylık evliyiz ve bebişşş istiyoruzzzz

canlarım inanın çok mutlu ettiniz beni ne kadar faal bir topik ya ben çok sevdim burayııı :) meslekler şehirler neler canlar konuştunuz mu daha önce hadi beninlen de tanışın :*

ben almanyadayimmmmm alnaokkummmm meslegimin tam türkce karsiligini bilmiyorum ama yaslilarin devlet islerini yapiyomm

oyyy canimm benim insallah olucak bebisinde Bende Almanyadayim 22 yasindayim 1 seneden beri istiyoduk bebis Oldu sounda Allaah sukur benimde kimsem yok ailem istanbulda ama istedigim zaman gidebiliyodum ama artik zor gibi dr sordugumuzda ilk 3 ay yasak dedi boyle iste bitanem bende tekim tek tabanca takililiyorum

ben almanyadayimmmmm alnaokkummmm meslegimin tam türkce karsiligini bilmiyorum ama yaslilarin devlet islerini yapiyomm

hemen hemen aynı işleri yapıyoruz sayılır yasakhayal sen yaşlılarn ben de çocukların işlerini yapıyorum gerçi benimki öğretmenim acıktım öğretmenim çişim geldi şeklinde oluyo anasınıfı öğretmeniyim bu arada

Allah bır ömür boyu mutlu bahtıyar etsınnn güzelımmm... allah sizleri korusun... ne zamandır bebek duşunuyorusunuz tatlımmm ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…