- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.981
oyyy canimm benim insallah olucak bebisindeBende Almanyadayim 22 yasindayim 1 seneden beri istiyoduk bebis Oldu sounda Allaah sukur benimde kimsem yok ailem istanbulda ama istedigim zaman gidebiliyodum ama artik zor gibi dr sordugumuzda ilk 3 ay yasak dedi boyle iste bitanem bende tekim tek tabanca takililiyorum
Canlarımmm ÖMRÜMM geldii,yemekten sonra gelirim ben öpüldünüzzz hepinizz
hemen hemen aynı işleri yapıyoruz sayılır yasakhayal sen yaşlılarn ben de çocukların işlerini yapıyorumgerçi benimki öğretmenim acıktım öğretmenim çişim geldi şeklinde oluyo anasınıfı öğretmeniyim bu arada
Kıyamam sanaaaa . öncelikle gözün aydın çok sevindim Allah analı babalı büyütsün canımmmm. sen de bendensin tek tabanca
Allah bır ömür boyu mutlu bahtıyar etsınnn güzelımmm... allah sizleri korusun...ne zamandır bebek duşunuyorusunuz tatlımmm ??
hemen hemen aynı işleri yapıyoruz sayılır yasakhayal sen yaşlılarn ben de çocukların işlerini yapıyorumgerçi benimki öğretmenim acıktım öğretmenim çişim geldi şeklinde oluyo anasınıfı öğretmeniyim bu arada
ana harbimi kizzz
simdi yapmiyomm evdeyimmmmm ama
benim isimi kim yapacakkkkkk
25 yasindayim kimya ogrtmeniyim bir olumsuz durumdan sonra 3 aydir deniyoruz. 5 yillik evliyim
nuarinim reglin düzenli
öyle abartili gecikmeler olmadiysa hicc yarin sabah yap..bu gün kacinci günündü
kızlaaarrr bende tanıştığıma memnun oldum. sat 11 ocak bende hala bişi yok test yaptırdım demiştim değer sölenmeden negatif dediler bekliyorum hala. çok stresliyim bu aralar iyiki varsınız
bugün 30.gün kuzucum kurtajdan sonrada gunu günene oldu normalde de sapma yapmaz yani bu sefer yanıltmazsa 14.gün yumurta akıntımı gördüm falan filan
İtiraf ediyorum ben patlattim:))) yumurta catlatmaya calisiyordum lab patladi
300.sayfamiz kizlar nice sayfalara
İtiraf ediyorum ben patlattim:))) yumurta catlatmaya calisiyordum lab patladi
nuarinimm sen hamilesin bence kuzummmmmmniye diyecek olursann 14 yumurtlasan +14 = 28 günde regl olmaliydin ama olmadin iki gün gecmis bence.. yarin sabahhhh ilk idrarla bi yapsana testiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?