Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kıyamam sanaaaa . öncelikle gözün aydın çok sevindim Allah analı babalı büyütsün canımmmm. sen de bendensin tek tabanca

örtmenim tanistigima memnun oldummmm

Son düzenleme:

25 yasindayim kimya ogrtmeniyim bir olumsuz durumdan sonra 3 aydir deniyoruz. 5 yillik evliyim

kızlaaarrr bende tanıştığıma memnun oldum. sat 11 ocak bende hala bişi yok test yaptırdım demiştim değer sölenmeden negatif dediler bekliyorum hala. çok stresliyim bu aralar iyiki varsınız

nuarinim reglin düzenli
öyle abartili gecikmeler olmadiysa hicc yarin sabah yap ..bu gün kacinci günündü

bugün 30.gün kuzucum kurtajdan sonrada gunu günene oldu normalde de sapma yapmaz yani bu sefer yanıltmazsa 14.gün yumurta akıntımı gördüm falan filan

kızlaaarrr bende tanıştığıma memnun oldum. sat 11 ocak bende hala bişi yok test yaptırdım demiştim değer sölenmeden negatif dediler bekliyorum hala. çok stresliyim bu aralar iyiki varsınız

Benim de aynen oldu dr adet sokturucu verdi. yasagim sogan suyu yap dedi. tabiki yasagimin dedigini yapiyorum.

mersah örtmenimm gecen haberlerde gördümm

kimya örtmeni deney yaparken patlama olmusss:18::18::18:dikkat ett

bugün 30.gün kuzucum kurtajdan sonrada gunu günene oldu normalde de sapma yapmaz yani bu sefer yanıltmazsa 14.gün yumurta akıntımı gördüm falan filan

nuarinimm sen hamilesin bence kuzummmmmmniye diyecek olursann 14.günde yumurtladiysan +14 = 28 günde regl olmaliydin ama olmadin iki gün gecmis bence..yarin sabahhhh ilk idrarla bi yapsana testiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…