- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.021
ben cikimm kizlarrr yine gelirimm aksammmmm..sayfada hemen 302 olmussssss
kızlar kocişe yemek hazırlayım gelıyorum
evet oyleymis Rabbim korusun herkesi iclerinde de bizleri
kuzum yarın erkenden yazarım sonuç ne olsadaevet yaa nunummmmmm sen 3 saat wc ye gitme sonra yapsana vallahi bekleyemem ben dogururumm
inşallah tatlım yaparım yarın sabahnuarinimmm varsa ama kesin silikte olsa cikarrrr...ozaman en gec yarin sabah yap insalalh regl gelmezseee
Nuarinim hamile kadin cani çekmis ver güzel bir haber
canlar ben geldimmm az önce çıkyımm hemen istem dışıı :26::26::26: çokk üzgünümm çokkkkmalesef puzzlema çay döküldüüüü yawww pc mede geldiii anca toparladım laptopu sil sil çok düzgün çalışmıo gibi ona mı yansam puzzlema mı bilemedim peteklre dizdim tek tek parçaları ama sanki renkleri azcık değiştiii çokkk üzüldüm çokkk
Hoşbuldum meleğimm,anneciğim gitmek zorunda kaldı hemen bitanemm köyden misafir geliyomuş hepsi bana kaldı:)))Dahada iç arttı yarın devam ederim artıkın:))))Siz neler yaptınız canlarımmm
Buyur habibtemmm afiyet olsunnnEki Görüntüle 637113 Eki Görüntüle 637116
ben gorecegimi gordumm
saka bitanemm saka ne olucakkk
Buyrun kızlarrr afiyet bal şeker olsunn...
Nazım nerde benim yaaaa kuzzum kuru dolma tarifi istemişti yazamadıydım,telefondan girmiştim o an annemde hemen başlayınca sarmaya yazamamıştım naptı buldumu tarif???
yasağım görsün süpürge aldım
benimde belirtim hiç olmadi ya pıhtışma olanlarda olmuyor mu acaba
Kizzzlllaaaaarrrrrr ben geldimm norüyonuz bakalim
tahmşn ettim bitanemmm saoll ben yaptım sallamasyonii oldu ama patlıcanlar sanki biraz sert geldi bana ama yidik nuarinim sağ olsun söledi azcık ondan azcık kendimden karman oldu bitane ama varsa tarifin alırım tatlımmm misafir çarcam yaparımmm afiyetleeee
çok afilliymiş süpurgen kuzucum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?