Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bende cikiyorum kizlar benimkide geliyo gelmeden siparis veriyo salata yap bilmem ne yap

opuyorum sizleri

Son düzenleyen: Moderatör:
canlar ben geldimmm az önce çıkyımm hemen istem dışıı :26::26::26: çokk üzgünümm çokkkk malesef puzzlema çay döküldüüüü yawww pc mede geldiii anca toparladım laptopu sil sil çok düzgün çalışmıo gibi ona mı yansam puzzlema mı bilemedim peteklre dizdim tek tek parçaları ama sanki renkleri azcık değiştiii çokkk üzüldüm çokkk

oy kuzucum geçmiş olsun uff kötü olmuş ya

Hoşbuldum meleğimm,anneciğim gitmek zorunda kaldı hemen bitanemm köyden misafir geliyomuş hepsi bana kaldı:)))Dahada iç arttı yarın devam ederim artıkın:))))Siz neler yaptınız canlarımmm

ellerine sağlıkk hancekimmmm maşşalhhımı takıorum sana herzamanki gibi ellerin dert gömesnn

tahmşn ettim bitanemmm saoll ben yaptım sallamasyon ii oldu ama patlıcanlar sanki biraz sert geldi bana ama yidik nuarinim sağ olsun söledi azcık ondan azcık kendimden karman oldu bitane ama varsa tarifin alırım tatlımmm misafir çarcam yaparımmm afiyetleeee

canım birdahikine patlıcanlarını kaynat sıcak suya koyma ellerine saglık güzel olmustur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…