Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Nuarinimmm Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canııımmm,güne güzel haberlerle başlamak ne kadar güzell bitanemmm çok mutlu oldum senin adına...Kan testi yaptıracakmısın balımmm

tşk ederim canımsın darısı hemencecik basınıza inşallah ugurlu gelirim hepinize Rabbim bu duyguyu sizlerede tattırsın evet bitanecim 1saate gider yaptırirım

tşk ederim canımsın darısı hemencecik basınıza inşallah ugurlu gelirim hepinize Rabbim bu duyguyu sizlerede tattırsın evet bitanecim 1saate gider yaptırirım

Amiiiin canımmmm,topiğin ilk hamişi olacaksın sanırım inşallah hepimize uğurlu gelirsin nuarinimm ne zamandır istiyordun bitanemm???

hayırlı olsun canım ne güzel sabahın ilk ışıklarında bize mutlu haberler verip bizleri de ümitlendirdin. bizlere de çok dua et kısa zamanda güzel duygular yaşarız inşallah

Amiiiin canımmmm,topiğin ilk hamişi olacaksın sanırım inşallah hepimize uğurlu gelirsin nuarinimm ne zamandır istiyordun bitanemm???

canım bu 2. bebegm ilkinin kalbi durdu kürtaj olmuştum, evlendgmden beri istedim 1.5 senelik evliyim Rabbim saglıkla kucagıma verir inşallah bu sefer inan çok tedirgin ve korkuyorum ne olur dualarınzı eksık etmeyin

hayırlı olsun canım ne güzel sabahın ilk ışıklarında bize mutlu haberler verip bizleri de ümitlendirdin. bizlere de çok dua et kısa zamanda güzel duygular yaşarız inşallah

Teşekkür ederim etmezmiyım emin olun kendimden daha fazla dua ediyorum isteyen herkese Rabbim kimsenin kucagni yuregni boş bırakmasın amin

canım bu 2. bebegm ilkinin kalbi durdu kürtaj olmuştum, evlendgmden beri istedim 1.5 senelik evliyim Rabbim saglıkla kucagıma verir inşallah bu sefer inan çok tedirgin ve korkuyorum ne olur dualarınzı eksık etmeyin

Canııımmmm geçmiş olsun,ama bu gebeliğinde kesinlikle kötü şeyler düşünme bitanemm hep pozitif ol bu bebişini sağlıkla kucağına alacaksın Allahın izniyle inşallah canımmm,güzel şeyler düşün herşey güzel olsun hayatımmm...Dualarım seninle nuarinimm

ben de 1.5 yıllık evliyim ilkinin kalbi durdu kürtaj olmuştum aynı imiş imtihanımız. ama hamdolsun ki ikinci mutlu haberini de almışsın. darısı bizlere. tedavi falan görmüş müydün canım

inşallah canımsın benimde dualarim hep sizle olacak

ben de 1.5 yıllık evliyim ilkinin kalbi durdu kürtaj olmuştum aynı imiş imtihanımız. ama hamdolsun ki ikinci mutlu haberini de almışsın. darısı bizlere. tedavi falan görmüş müydün canım

binlerce şükür Rabbime umarım sende tekrardan hamile kalırsın bitanem hayır görmedim canımsın

tatlım gözün aydınnn, rabbim kucağında göstersin inşallah bebeğini :))))
git bi kan testinide yaptır sonucunu gör bize de hemen bildir olurmu?
çok sevindim senin adına topiğimizin ilk bebişi geldi sonunda.

tşk bitanem inşallah herkese ugur getiririm
suan hastahaneye geldim kan verecem

aaaaaa demek hamilesin ayyyyy çoook sevindim
canım senin için allah tamamına erdirsin bu mutluluğu inş....bizde yaşatsın rabbim.......bizede dua et ne olur........

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

tesekürler melegim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin sonucumu bekliyorum işte

caney nekadar korunacaksın?

valla canımm ilk adetim geldin bitsin kısmet çok korunmucam doktorda 1-2 adet dönemi dedi ama bilmiorum kısmet zaten hemen olmas öle ha deyince :26::26::26: inş. olur ama kısmet çokta şartlandırmıyorum kendimi Allahım kısmetimde ise verir zatenn

ben sebzeli yzpmıştım içi,ni çok koyma diyecektim çok geç pişiyor öyle canım o yüzden sordum

haa anladım canım ozamn bende hancekimin dedği gibi cıbıldak balık yapemmm

nasıl canım çekti canım anlatamammm çok sevrim balığıı buradada balıkçı yokk artık merkese iineyimde bkıcamm

Allaha şükür canımmmm rabbim sağ salim kucaklmayı nasip etsinnnn çokk sevindim çokkkkk atarız artık bi halayyy
sıra FHM de vcanım inşallah 2. halayı sanada atcazzzz ooghhhh sefamz olsun topğimizz hamiş dolsunnnn Rabbim isteyen herkese versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…