- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.261
canlarım test yaptım sonuç pozitif foto ekleyemiyorum şimdi telefondan girdigim için ama kopkoyu ilk çizgi gıbi akşam ekleyecem Rabbim dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu, benim yanımda olup umudunu yitirme diyen herkese binlerce kez teşekkür ederim
Nuarinimmm Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canııımmm,güne güzel haberlerle başlamak ne kadar güzell bitanemmm çok mutlu oldum senin adına...Kan testi yaptıracakmısın balımmm
tşk ederim canımsın darısı hemencecik basınıza inşallah ugurlu gelirim hepinize Rabbim bu duyguyu sizlerede tattırsın evet bitanecim 1saate gider yaptırirım
canlarım test yaptım sonuç pozitif foto ekleyemiyorum şimdi telefondan girdigim için ama kopkoyu ilk çizgi gıbi akşam ekleyecem Rabbim dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu, benim yanımda olup umudunu yitirme diyen herkese binlerce kez teşekkür ederim
Amiiiin canımmmm,topiğin ilk hamişi olacaksın sanırım inşallah hepimize uğurlu gelirsin nuarinimm ne zamandır istiyordun bitanemm???
hayırlı olsun canım ne güzel sabahın ilk ışıklarında bize mutlu haberler verip bizleri de ümitlendirdin. bizlere de çok dua et kısa zamanda güzel duygular yaşarız inşallah
canım bu 2. bebegm ilkinin kalbi durdu kürtaj olmuştum, evlendgmden beri istedim 1.5 senelik evliyim Rabbim saglıkla kucagıma verir inşallah bu sefer inan çok tedirgin ve korkuyorum ne olur dualarınzı eksık etmeyin
canım bu 2. bebegm ilkinin kalbi durdu kürtaj olmuştum, evlendgmden beri istedim 1.5 senelik evliyim Rabbim saglıkla kucagıma verir inşallah bu sefer inan çok tedirgin ve korkuyorum ne olur dualarınzı eksık etmeyin
Canııımmmm geçmiş olsun,ama bu gebeliğinde kesinlikle kötü şeyler düşünme bitanemm hep pozitif ol bu bebişini sağlıkla kucağına alacaksın Allahın izniyle inşallah canımmm,güzel şeyler düşün herşey güzel olsun hayatımmm...Dualarım seninle nuarinimm
ben de 1.5 yıllık evliyim ilkinin kalbi durdu kürtaj olmuştum aynı imiş imtihanımız. ama hamdolsun ki ikinci mutlu haberini de almışsın. darısı bizlere. tedavi falan görmüş müydün canım
tşk bitanem inşallah herkese ugur getiririmtatlım gözün aydınnn, rabbim kucağında göstersin inşallah bebeğini :))))
git bi kan testinide yaptır sonucunu gör bize de hemen bildir olurmu?
çok sevindim senin adına topiğimizin ilk bebişi geldi sonunda.
aaaaaa demek hamilesincanlarım test yaptım sonuç pozitif foto ekleyemiyorum şimdi telefondan girdigim için ama kopkoyu ilk çizgi gıbi akşam ekleyecem Rabbim dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu, benim yanımda olup umudunu yitirme diyen herkese binlerce kez teşekkür ederim
tesekürler melegim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin sonucumu bekliyorum işte
aaaaaa demek hamilesinayyyyy çoook sevindim
canım senin için allah tamamına erdirsin bu mutluluğu inş....bizde yaşatsın rabbim.......bizede dua et ne olur........
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
yapacağın balık sebzeli mi canım arası
caney nekadar korunacaksın?
ben sebzeli yzpmıştım içi,ni çok koyma diyecektim çok geç pişiyor öyle canım o yüzden sordum
Evet bitanemm banada tarifi veren kişi yani eşime oda sade yapın sebzeli zor pişiyor demişti,biz evlendiğimizden beri evimizde balık yapmamıştık kokusundan dolayı hep annemde yerdik balığıda çok seviyoruz,markette alışveriş yaparken balık reyonunun önünde eşim bana dediki kokuyo demesende balık yapsak gibi bişey söyledi o sırada tezgahtar duydu bunu abi ben fırında folyoyla yapıyorum hiç kokmuyo ev dedi,denedik cidden kokmuyo bu 5.falan yapışımız hiç kokmadı maşallah evim:)))
Ben şöyle yapıyorum balık güveçinde yada borcamda balıkları güzelce yıkadıktan sonra üzerlerini çizip borcama kokuyorum birazcık tuzluyorum üzerinede çok az yağ gezdiriyorum borcamın üstüne folyoyla kapak yapıorum 200 derecelik fırında 20 dakika folyoyla pişirip sonra folyoyo çıkarıp 250 derecede 10 dakika daha pişiriyorum üzeri kızarana kadar..Lokum gibi oluyor ve çok lezzetli oluyor...Tavsiye ederim
herkeslerrrrr uyumaya gitmisssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?