Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

tşk ederim canımsın darısı hemencecik basınıza inşallah ugurlu gelirim hepinize Rabbim bu duyguyu sizlerede tattırsın evet bitanecim 1saate gider yaptırirım

inaşşalh canım inşallahhh

kızceler birde kendi aramızda salat-i tefriciye,yasın vb. okuyabiliriz isteyenlere

olur kuzum benimmmm herkes olunca bu konu bi konusulsunnn

canlarımmmmm nasılsınız ben geldimm
Kızlar dua listesinide beniden eklemeyi unutmayın , olur mu seve seve hepimiz için okuruz ne güzel, bizim için en güzel ilaç dua zaten

bu arada nuarim belli olmadı mı hala kan testinin sonucu?

canım bu 2. bebegm ilkinin kalbi durdu kürtaj olmuştum, evlendgmden beri istedim 1.5 senelik evliyim Rabbim saglıkla kucagıma verir inşallah bu sefer inan çok tedirgin ve korkuyorum ne olur dualarınzı eksık etmeyin

canım ne kadar ollmuştu senin ilki düşelii ne zmn aldık 2. müjdemizi ((Allah ömür verin inş..))

maleseff olsunnn yarın görüşürz bizdee ama bende yarın kahvaltıya arkadasa gıdıcem ordan oturmaya gıdıcez yokumm aksama ancak gelırım

olsun canım git böle arada misafirlik iyidir sohpt muhabet ohhhh iki insan görrcen ne güzell

AMİNN canım

hoşş geldinnn canımmmm uyuyor herkez dahaa nasılsın bakimm gördün mü nuarinimiz hamiş şükürler olsunn darısı başımıza artıkk

canlarr buyrun size sabah kahvesi yaptımmm afiyet olsunn

Günaydın kızlarrr tekrardann,sabah haberlerini dinlerden uyumuşum ben yinee:))))

Günaydın kızlarrr tekrardann,sabah haberlerini dinlerden uyumuşum ben yinee:))))

Ohhh oh oh nassılda güzel olmuş nazımmm ellerine sağlık mmmmmmmmmmmm

günaydınn meleğimmmm uyu tabi dinlen dün çok yoruldun sabahta gödüm erken gelmişinnn bugün kehveler çaylar bendenn sen yorulma artıkınn afiyet bal olsun canımmm

işteee bu haberi görmek için 5 dakikalığına bile olsa girmeliyim dedim ve gördüm...
Allah tamamına erdirsin canım, çok sevindim inan...
Gönlünüzdekini sağlıkla sevdikleriyle birlikte kucağınızda etsin Rabbim..
Darısı tüüüüm isteyen anne adaylarının başına...

dip not: Anneanne oldum yuppiiii
dip not 2: hemmen seni ilk hamilemiz olarak listenin baş köşesine yazıyorum canım benim...

dip not3: kızlar çalışın, çalışın olacakkk

inşallah canım olmıcak die bişey şüküler olsun hiç biirmiz sağlıksız değilizz küçük detaylarımız var ama buna da şükür ki dermansız değill tek gereken biraz sabır ve şartlanmamak inş. bu yıl hepimize uğur getisin tek tek hamiş olalımm

hoşş geldinnn canımmmm uyuyor herkez dahaa nasılsın bakimm gördün mü nuarinimiz hamiş şükürler olsunn darısı başımıza artıkk

hoşbulduk canım , sende hoşgeldin, evet bizim gece kuşları gece yatmıyolar gündüz uyuyolar sonra da, evt canım gördüm çok şükür topiğimizin bir meleği var artıkk
eminim hepimize uğur getirecek bu bebiş :))

Eki Görüntüle 637637 canlarr buyrun size sabah kahvesi yaptımmm afiyet olsunn

ayyyyy canım çok sağol ellerine sağlık,
sana afiyet olsun, bende akşama eve gidince yapıcam eşimle şöyle höpürdetelim karşılıklı

İnşallah canımmm,bu sene hepimize uğurlu gelsin inşallah..
Nuarinimm gelmedimi daha yaaaa merakta bıraktı hepimizi FHM de test yapacaktı bugün

pazartesimmmmmm canım çok güzel bi haber aldık bu sabah, inşallah devamıda gelecektir,
Rabbim bizlere de sırayla nasip edecek inşallah meleklerimizi

İnşallah canımmm,bu sene hepimize uğurlu gelsin inşallah..
Nuarinimm gelmedimi daha yaaaa merakta bıraktı hepimizi FHM de test yapacaktı bugün

evet canım fhm kan testi sonuçlarını alcaktı inş. hamiş zati 2. çizgi azcık silikti onun nuarinimde kan testine gitmişş ayy çokk mesudummm çok mutlu oldummm inş. hepimiz bu mutluluğu tatcaz

pazartesimmmmmm canım çok güzel bi haber aldık bu sabah, inşallah devamıda gelecektir,
Rabbim bizlere de sırayla nasip edecek inşallah meleklerimizi

amin tatlım amin teek tek hepinizi yazcam başköşeye inşallah...

FHM de tam sonucunu alsın öyle yazarım onu da...bana akşama hatırlatırsınız inşallah, kafam kazan gibi..
şimdi işimin başına geri dönüyorum akşam 6da burdayım hiç bir yere ayrılmayın kaynatacağız kızlaaaaaaaaaaaaarrr

kolay gelsinnnn canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…