- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.281
tşk ederim canımsın darısı hemencecik basınıza inşallah ugurlu gelirim hepinize Rabbim bu duyguyu sizlerede tattırsın evet bitanecim 1saate gider yaptırirım
kızceler birde kendi aramızda salat-i tefriciye,yasın vb. okuyabiliriz isteyenlere
olur kuzum benimmmmherkes olunca bu konu bi konusulsunnn
canım bu 2. bebegm ilkinin kalbi durdu kürtaj olmuştum, evlendgmden beri istedim 1.5 senelik evliyim Rabbim saglıkla kucagıma verir inşallah bu sefer inan çok tedirgin ve korkuyorum ne olur dualarınzı eksık etmeyin
maleseff olsunnn yarın görüşürz bizdeeama bende yarın kahvaltıya arkadasa gıdıcem ordan oturmaya gıdıcez yokumm aksama ancak gelırım
ben hep şöyle diyorum ve diliyorum, Allahım sen isteyen herkese ve bana
hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı
ümmet, ailesine hayırlı evlat, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet
kızceler birde kendi aramızda salat-i tefriciye,yasın vb. okuyabiliriz isteyenlere
canlarımmmmm nasılsınız ben geldimm
Kızlar dua listesinide beniden eklemeyi unutmayın , olur mu seve seve hepimiz için okuruz ne güzel, bizim için en güzel ilaç dua zaten
bu arada nuarim belli olmadı mı hala kan testinin sonucu?
Eki Görüntüle 637637 canlarr buyrun size sabah kahvesi yaptımmm afiyet olsunn
Günaydın kızlarrr tekrardann,sabah haberlerini dinlerden uyumuşum ben yinee:))))
Ohhh oh oh nassılda güzel olmuş nazımmm ellerine sağlık mmmmmmmmmmmm
günaydınn meleğimmmmuyu tabi dinlen dün çok yoruldun sabahta gödüm erken gelmişinnn bugün kehveler çaylar bendenn sen yorulma artıkınn afiyet bal olsun canımmm
canlarım test yaptım sonuç pozitif foto ekleyemiyorum şimdi telefondan girdigim için ama kopkoyu ilk çizgi gıbi akşam ekleyecem Rabbim dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu, benim yanımda olup umudunu yitirme diyen herkese binlerce kez teşekkür ederim
işteee bu haberi görmek için 5 dakikalığına bile olsa girmeliyim dedim ve gördüm...
Allah tamamına erdirsin canım, çok sevindim inan...
Gönlünüzdekini sağlıkla sevdikleriyle birlikte kucağınızda etsin Rabbim..
Darısı tüüüüm isteyen anne adaylarının başına...
dip not: Anneanne oldum yuppiiii
dip not 2: hemmen seni ilk hamilemiz olarak listenin baş köşesine yazıyorum canım benim...
dip not3: kızlar çalışın, çalışın olacakkk
hoşş geldinnn canımmmmuyuyor herkez dahaa nasılsın bakimm gördün mü nuarinimiz hamiş şükürler olsunn darısı başımıza artıkk
Eki Görüntüle 637637 canlarr buyrun size sabah kahvesi yaptımmm afiyet olsunn
inşallah canım olmıcak die bişey şüküler olsun hiç biirmiz sağlıksız değilizz küçük detaylarımız var ama buna da şükür ki dermansız değill tek gereken biraz sabır ve şartlanmamak inş. bu yıl hepimize uğur getisin tek tek hamiş olalımm
işteee bu haberi görmek için 5 dakikalığına bile olsa girmeliyim dedim ve gördüm...
Allah tamamına erdirsin canım, çok sevindim inan...
Gönlünüzdekini sağlıkla sevdikleriyle birlikte kucağınızda etsin Rabbim..
Darısı tüüüüm isteyen anne adaylarının başına...
dip not: Anneanne oldum yuppiiii
dip not 2: hemmen seni ilk hamilemiz olarak listenin baş köşesine yazıyorum canım benim...
dip not3: kızlar çalışın, çalışın olacakkk
İnşallah canımmm,bu sene hepimize uğurlu gelsin inşallah..
Nuarinimm gelmedimi daha yaaaa merakta bıraktı hepimizi FHM de test yapacaktı bugün
pazartesimmmmmm canım çok güzel bi haber aldık bu sabah, inşallah devamıda gelecektir,
Rabbim bizlere de sırayla nasip edecek inşallah meleklerimizi
amin tatlım amin teek tek hepinizi yazcam başköşeye inşallah...
FHM de tam sonucunu alsın öyle yazarım onu da...bana akşama hatırlatırsınız inşallah, kafam kazan gibi..
şimdi işimin başına geri dönüyorum akşam 6da burdayım hiç bir yere ayrılmayın kaynatacağız kızlaaaaaaaaaaaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?