- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.301
amin tatlım amin teek tek hepinizi yazcam başköşeye inşallah...
FHM de tam sonucunu alsın öyle yazarım onu da...bana akşama hatırlatırsınız inşallah, kafam kazan gibi..
şimdi işimin başına geri dönüyorum akşam 6da burdayım hiç bir yere ayrılmayın kaynatacağız kızlaaaaaaaaaaaaarrr
evet canım fhm kan testi sonuçlarını alcaktı inş. hamiş zati 2. çizgi azcık silikti onunnuarinimde kan testine gitmişş ayy çokk mesudummm çok mutlu oldummm inş. hepimiz bu mutluluğu tatcaz
İnşallah nazıımmmm,ayy açılmıyo gözlerim senin kahve küçücükmüş bişey anlamadım ben :)))Ben bi tane büyük boy içeyimde kendime geleğim meleğimmmm
dün akşamda hemen gittim canlarrr öle çat diee malım pc çalışmıoyordu bende telden giriodum oda kopup durdu sonra bende dedim kızların affına sığınayım ondan giremedim ama yazılanların hepicini okudummmhuyum zaten rahat edemiorum hiç bişy kaçrmayayım die
hancekim balığı çıplak yapcam dimi şimdi yanına soğan vs koysam mı yoksa sadece yağla tuzla sar fırınlamı
canommm sen çalışıorudun demi canım ne iş yapıyorsunn :126::126::126:
Selam kizlar noluyo hamiş mi var yuppiii
Geçmiş olsun canımm ya çay dökülmüş pcye düzeldi dimi şimdi?Ay aman bişey olmasında sen kal burda bitanemmm.Evet yaa ben çıplak sevdim eşimde diyor 1 2 soğan kalkası yapalım diye ben o aldığım tadı bozar diye koymadım ama sen bilirsin öyle çıplakta çok lezzetli oluyor,sen nasıl yapmak istersen bitanemmm...Şimdiden afiyet bal şeker olsun gülümmm
Evet canım çalışıyorum , özel bi sektörde muhasebeciyim
gündüz burdayım o yüzden akşamları katılamıyorum ben size,
ancak eve gidiyorum yemek ev işi derken fırsatım olmuyo akşamları sizin yanınıza gelmeye hep geriden geliyorum o yüzden :))))))))
hoş geldinnn canımm evet nuarinm hamişşşkısmetse gelsşn FHM de hamişş yuuppiiiyi çektikk saba saba şükür darısı bize artıkk
hmm ozaman bende koymim balımmm olmassa servise atarrımm taze tazeevalla canım benim laptopu açmadım daha ters cevirdim öle duruo kocişimizn pc deyimm :126::126::126::126: ben bırakırmıyım canım sizi o kadar alıştım ki size Allaha şükür girmişim ozaman o topiğede tanımışım sizi sayenizde geldim kendime
hmm meslektaşımm benimmmbende 1 ay kadar oldu ayrılalı bebeğimi kaybednce dönmek istemedim senin işin nasıl iyimi benim çok kötüydü ortamıım aten hemiş ıolduğumu duyar duymaz verdim istifamı ama olmadı işte bebeğim gitii içten içede hep iş yerini suçladım ondan gitmedm geri zaten normaldede 1 hafta sonra çıkıordum inş. senin iyidir yoksa çalışan hanımlar için iş çok önemli iş yerinde huzurun herşeye yansıo
oyyy canım yaa bende türk kahvesi dökmüştüm 1 kupa dolusu sıcak sıcak,benimki bakıma gitti adam anlatıyo abla ne döküldü buna devrelerden telve gibi bişeyler temizledim hep dedi evet dedim evet telve o türk kahvesi döküldü:)))Annem kullanıyor onu epeyde sağlam çıktıydı maşallah..
Ama seninki çaymış seninkinden bişey olmaz bi saç kurutmayla kurutsaydın azıcık
Sen bizim bitanecik nazımızsın kuzzuumm çiçeklerin nasıl açıyorlarmı??Puzle dan ne haber yormuyorsun dimi gözlerini???
iyiyim canım ben iş yerinde sorunum yok şimdilik, ayyy çok sevindim meslektaş olduğumuza,
evet çok haklısın iş yerinde eğer huzurlu rahatsan stres yoksa güzel oluyor çalışması,
nerde oturuyosun tatlım sen, :13: :13:
Çok sevindim yaaa. teyze olmak böle bi duygu demek. nuarinim rabbim bidaha acı yasatmasin hayırlısıyla alırsın insallah kucağına. darısı basımıza bize de dua et hamişim
Sayfalara biraz göz atıyım derken uçmuşsunuz hatunlar,
hepinize tatlı,huzurlu geceler.
yawrukusumdün ben cikmisim sen gelmissin yawww
inşallah canım gece yasakım ve nuarinim dua konuşmuşlarr hep beraber topikçe biribizmize dua okuyalım mı die ne dersniz yaparmıyız ben seve seve hepinize okudrumm zaten aramızdan biri hamiş çok mutlu oluyorummeğer ki olur sa bir dua okuma gücüm yettiğince okurumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?