Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Burdayız bitanemmm,kolay gelsin sana

dün akşamda hemen gittim canlarrr öle çat diee malım pc çalışmıoyordu bende telden giriodum oda kopup durdu sonra bende dedim kızların affına sığınayım ondan giremedim ama yazılanların hepicini okudummm huyum zaten rahat edemiorum hiç bişy kaçrmayayım die
hancekim balığı çıplak yapcam dimi şimdi yanına soğan vs koysam mı yoksa sadece yağla tuzla sar fırınlamı

Son düzenleme:
evet canım fhm kan testi sonuçlarını alcaktı inş. hamiş zati 2. çizgi azcık silikti onun nuarinimde kan testine gitmişş ayy çokk mesudummm çok mutlu oldummm inş. hepimiz bu mutluluğu tatcaz

İnşallah nazıımmmm,ayy açılmıyo gözlerim senin kahve küçücükmüş bişey anlamadım ben :)))Ben bi tane büyük boy içeyimde kendime geleğim meleğimmmm

canommm sen çalışıorudun demi canım ne iş yapıyorsunn :126::126::126:

İnşallah nazıımmmm,ayy açılmıyo gözlerim senin kahve küçücükmüş bişey anlamadım ben :)))Ben bi tane büyük boy içeyimde kendime geleğim meleğimmmm

oyyyy canım kıyamam al canım all ama napıyorduk çokk içmiyordukkkk öle eskisi gibi abartmıyordukkk bide yanında cigara iiçmiodukk dimi hancekim

Geçmiş olsun canımm ya çay dökülmüş pcye düzeldi dimi şimdi?Ay aman bişey olmasında sen kal burda bitanemmm.Evet yaa ben çıplak sevdim eşimde diyor 1 2 soğan kalkası yapalım diye ben o aldığım tadı bozar diye koymadım ama sen bilirsin öyle çıplakta çok lezzetli oluyor,sen nasıl yapmak istersen bitanemmm...Şimdiden afiyet bal şeker olsun gülümmm

canommm sen çalışıorudun demi canım ne iş yapıyorsunn :126::126::126:

Evet canım çalışıyorum , özel bi sektörde muhasebeciyim
gündüz burdayım o yüzden akşamları katılamıyorum ben size,
ancak eve gidiyorum yemek ev işi derken fırsatım olmuyo akşamları sizin yanınıza gelmeye hep geriden geliyorum o yüzden :))))))))

hmm ozaman bende koymim balımmm olmassa servise atarrımm taze tazee valla canım benim laptopu açmadım daha ters cevirdim öle duruo kocişimizn pc deyimm :126::126::126::126: ben bırakırmıyım canım sizi o kadar alıştım ki size Allaha şükür girmişim ozaman o topiğede tanımışım sizi sayenizde geldim kendime

hmm meslektaşımm benimmm bende 1 ay kadar oldu ayrılalı bebeğimi kaybednce dönmek istemedim senin işin nasıl iyimi benim çok kötüydü ortamıım aten hemiş ıolduğumu duyar duymaz verdim istifamı ama olmadı işte bebeğim gitii içten içede hep iş yerini suçladım ondan gitmedm geri zaten normaldede 1 hafta sonra çıkıordum inş. senin iyidir yoksa çalışan hanımlar için iş çok önemli iş yerinde huzurun herşeye yansıo

hoş geldinnn canımm evet nuarinm hamişşş kısmetse gelsşn FHM de hamişş yuuppiiiyi çektikk saba saba şükür darısı bize artıkk

Çok sevindim yaaa. teyze olmak böle bi duygu demek. nuarinim rabbim bidaha acı yasatmasin hayırlısıyla alırsın insallah kucağına. darısı basımıza bize de dua et hamişim

oyyy canım yaa bende türk kahvesi dökmüştüm 1 kupa dolusu sıcak sıcak,benimki bakıma gitti adam anlatıyo abla ne döküldü buna devrelerden telve gibi bişeyler temizledim hep dedi evet dedim evet telve o türk kahvesi döküldü:)))Annem kullanıyor onu epeyde sağlam çıktıydı maşallah..
Ama seninki çaymış seninkinden bişey olmaz bi saç kurutmayla kurutsaydın azıcık

Sen bizim bitanecik nazımızsın kuzzuumm çiçeklerin nasıl açıyorlarmı??Puzle dan ne haber yormuyorsun dimi gözlerini???

iyiyim canım ben iş yerinde sorunum yok şimdilik, ayyy çok sevindim meslektaş olduğumuza,
evet çok haklısın iş yerinde eğer huzurlu rahatsan stres yoksa güzel oluyor çalışması,
nerde oturuyosun tatlım sen, :13: :13:

valla canım bişy tutmadımm öle tesr cevirdimm duruo
ama puzzlema da geldi cay sormaa o daha fazla canımı yaktıı parçaları aldım peteklere dizdim kuruolar daha onada el atadım çok üşengeçim buara yaww

istanbuldayım canım ben başakşehir de işim de ordaydı yakındım ama stesi sıkıntısı çoktu ama işimi severim severek yaparım bakalım belki kısmet ramazana kadar bebek olmssa bende tekrar iş bakcamm biizm meslekte pek uzak durmamak lazım malum tecrube istioyrlar

Çok sevindim yaaa. teyze olmak böle bi duygu demek. nuarinim rabbim bidaha acı yasatmasin hayırlısıyla alırsın insallah kucağına. darısı basımıza bize de dua et hamişim

inşallah canım gece yasakım ve nuarinim dua konuşmuşlarr hep beraber topikçe biribizmize dua okuyalım mı die ne dersniz yaparmıyız ben seve seve hepinize okudrumm zaten aramızdan biri hamiş çok mutlu oluyorumm eğer ki olur sa bir dua okuma gücüm yettiğince okurumm

Geçmişi okuyamamıştım ama bende seve seve hepimiz için okurum nasıl olacakmış peki ne okuyacağız bilgin varmı bitanemm,kim kime ne okuyacak ay anlamadım ama ben kim için istenirse seve seve okurum canlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…