Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

valla canım bişy tutmadımm öle tesr cevirdimm duruo
ama puzzlema da geldi cay sormaa o daha fazla canımı yaktıı parçaları aldım peteklere dizdim kuruolar daha onada el atadım çok üşengeçim buara yaww

Geçer bitanemm o üşengeçlik seninle değil havalarla ilgili bitanemmm,hava kapalı olduğu zaman insana rehavet çöker hiçbişey yapası gelmez geçer bitanemmm senden kaynaklı olduğunu sanmıyorum ben bebişimm

nuarinim gelsin hele gönüllüleri yazar günlere böler okurus sanıırm canımm bende bilimiorumm detayları o daha bilir belki aynı gğn 2-3 kişiye okuyabilioruzdur

nuarinimmmm kuzucukkkk

kiz bak ben anlamistimm sen dün 30 .günüm deyince

hayirli ugurlu olsunn insalalaahhh rabbbimm kucagina almayi nasip etsin

Son düzenleme:

havasından suyundan mı bilmem meleğimde burası okadar sessizki hep yat uyu yanii ben 10. kattayom karşımda yeşşil tepecik varr ist. farklı bir yerimiş gibi hissdiorum bazenn yerim güzelde uzak merkezlere

nuarinim gelsin hele gönüllüleri yazar günlere böler okurus sanıırm canımm bende bilimiorumm detayları o daha bilir belki aynı gğn 2-3 kişiye okuyabilioruzdur

Bende gönüllülerdenim benide yazın kızlaaar,Nuarinim sonucu alınca sevinçten nereye gideceğini şaşırdı galibaaa bizi unuttumuki acaba

Bende gönüllülerdenim benide yazın kızlaaar,Nuarinim sonucu alınca sevinçten nereye gideceğini şaşırdı galibaaa bizi unuttumuki acaba

doğru diosunnn canımmmm mutlulukktannn annnesine felan gitmiştir belkii ne kadar güzell rabbim bizlere nasip etisn inşallah

Kızlarrr kanaltürkü açabilirseniz açın çok güzel şal örneği verecek bugün ip tığ ayarlayın yanınızda açın kanalı

doğru diosunnn canımmmm mutlulukktannn annnesine felan gitmiştir belkii ne kadar güzell rabbim bizlere nasip etisn inşallah

Amiiiin canııım Allahım bizede yaşatsın varsın geç gelsin o mutlu olsunda biz burdayız bekliyoruz onun ve FHM mizin güzel haberlerini

Evet canım öyle anlık kaçırmışım seni.
Napıyorsunuz bakalım keyifler nasıl?

nurlummmm

iyiyizzzzzz bitanemmmm

hamile haberi aldimmmmmmmmm insalalhh darisi bizlere ardi arkasi kesilmez hamile haberlerininnn

yaw masallahhhh artikin gündüzcüsünnnn ne güzellllll

Kızlarrr kanaltürkü açabilirseniz açın çok güzel şal örneği verecek bugün ip tığ ayarlayın yanınızda açın kanalı

açtımm cnmm da bende tığ ve ip yokk kiii hiç bişy yok evde benim el işi olarak alayım bari annemde vardır bolbol

hayirdirr canim hancekimmmbilmeden biseymi yaptimmm:26:

Bir gittin gelemedin kuzzum yaaaa akşam bekledim bekledim gelmediiin,,Çok yorgun olmasaydım çıkmayacaktım ama aşırı halsizlik olunca bide maalum halvet günleri başladığı için çıkmak zorunda kaldım...
Sana muayeneye gelmem lazım habibtemmm yaaaaa

nurlummmm

iyiyizzzzzz bitanemmmm

hamile haberi aldimmmmmmmmm insalalhh darisi bizlere ardi arkasi kesilmez hamile haberlerininnn

yaw masallahhhh artikin gündüzcüsünnnn ne güzellllll

İnşallah canımıniçi inşallah sıra sizlerde
Gündüz fırsat bulunca çok uzun kalamasamda ara ara bakıyorum nete canım
Telden yazıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…