- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.321
valla canım bişy tutmadımm öle tesr cevirdimm duruo
ama puzzlema da geldi cay sormaa o daha fazla canımı yaktııparçaları aldım peteklere dizdim kuruolar daha onada el atadım çok üşengeçim buara yaww
Geçmişi okuyamamıştım ama bende seve seve hepimiz için okurum nasıl olacakmış peki ne okuyacağız bilgin varmı bitanemm,kim kime ne okuyacak ay anlamadım ama ben kim için istenirse seve seve okurum canlarımmm
canlarım test yaptım sonuç pozitif foto ekleyemiyorum şimdi telefondan girdigim için ama kopkoyu ilk çizgi gıbi akşam ekleyecem Rabbim dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu, benim yanımda olup umudunu yitirme diyen herkese binlerce kez teşekkür ederim
Geçer bitanemm o üşengeçlik seninle değil havalarla ilgili bitanemmm,hava kapalı olduğu zaman insana rehavet çöker hiçbişey yapası gelmez geçer bitanemmm senden kaynaklı olduğunu sanmıyorum ben bebişimm
nuarinim gelsin hele gönüllüleri yazar günlere böler okurus sanıırm canımm bende bilimiorummdetayları o daha bilir belki aynı gğn 2-3 kişiye okuyabilioruzdur
yawrukusumdün ben cikmisim sen gelmissin yawww
Bende gönüllülerdenim benide yazın kızlaaar,Nuarinim sonucu alınca sevinçten nereye gideceğini şaşırdı galibaaa bizi unuttumuki acaba
Evet canım öyle anlık kaçırmışım seni.
Napıyorsunuz bakalım keyifler nasıl?
doğru diosunnn canımmmmmutlulukktannn annnesine felan gitmiştir belkii ne kadar güzell rabbim bizlere nasip etisn inşallah
Ben sana küstümmm
hoşş geldinn nurlummmm
Evet canım öyle anlık kaçırmışım seni.
Napıyorsunuz bakalım keyifler nasıl?
Kızlarrr kanaltürkü açabilirseniz açın çok güzel şal örneği verecek bugün ip tığ ayarlayın yanınızda açın kanalı
hayirdirr canim hancekimmmbilmeden biseymi yaptimmm:26:
ilhannazimmmmmmmm kuzucukkkkkkkkpuzzelin nolduuu kurudumuu
nurlummmm
iyiyizzzzzz bitanemmmm
hamile haberi aldimmmmmmmmm insalalhh darisi bizlere ardi arkasi kesilmez hamile haberlerininnn
yaw masallahhhh artikin gündüzcüsünnnn ne güzellllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?