- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.341
Kızlarrr kanaltürkü açabilirseniz açın çok güzel şal örneği verecek bugün ip tığ ayarlayın yanınızda açın kanalı
Hoşbuldum canım benim
Hamiş haberleri gelmeye başlamış,hepinizden aynı güzel haberler gelir înşallah.
:13::13::13:
Bir gittin gelemedin kuzzum yaaaa akşam bekledim bekledim gelmediiin,,Çok yorgun olmasaydım çıkmayacaktım ama aşırı halsizlik olunca bide maalum halvet günleri başladığı için çıkmak zorunda kaldım...
Sana muayeneye gelmem lazım habibtemmm yaaaaa
açtımm cnmm da bende tığ ve ip yokk kiiihiç bişy yok evde benim el işi olarak alayım bari annemde vardır bolbol
canım çok güzel demişsin de ahhh ahhhhhhh evde olmak var böyle programları izlemek için,
keşke evde olsam bak ne güzel işler yapardım benn :))))
İnşallah canımıniçi inşallah sıra sizlerde
Gündüz fırsat bulunca çok uzun kalamasamda ara ara bakıyorum nete canım
Telden yazıyorum şimdi
benimde yokk onlardann
mersahimmcanocanimmmmmmmmmmm ses verinnnnnnn kelebeklerrrrrrrrr
Ellerine kollarına sağlık bitanemm benim temiz hatunun hali başka oluyor yaaaa,güle güle kirlet bitanemmhancekimmm kelebemmm mutfaginn darma dagindi minikkusumm firinin icini ne temizledimmmmm hemen gelemedimmmm bitanemmm
ne halvetmi basladiiisey utandim birden öyle deyinceee yaw cikin cikin gelinn alalalalallaalla elim sifali elletecenmi ama.sonra demeki ömrüm izin vermez diyeee
anlayana güzel tabeben bunu hayyatta yapamam hancekimmm belki yanımda biri şurdan burdan dese olurda tvden yapama trabran dio ne diooo ni demek ooo
yaww çok heves ettim şimdi yasakım böle elimde tığ ip düşğnemiorummm yawwwwgözümde de gözlük vaaa zatennn
VALLAMI neka iyi esin ömrün varmissssssEllerine kollarına sağlık bitanemm benim temiz hatunun hali başka oluyor yaaaa,güle güle kirlet bitanemm
Ay bak öyle diyince bende utandımm
Sana bişey demez bitanemmm:))Kalktığımdan beri kasıklarımda şiddetli bir ağrı var ellerin şifalıya bi ilgileniver dediydim habibtemm:26:
ayni bende senin gibiyimm yawbizim elimizen bisey gelmiyo ilhannazimmmmm yawwwww
Ellerine kollarına sağlık bitanemm benim temiz hatunun hali başka oluyor yaaaa,güle güle kirlet bitanemm
Ay bak öyle diyince bende utandımm
Sana bişey demez bitanemmm:))Kalktığımdan beri kasıklarımda şiddetli bir ağrı var ellerin şifalıya bi ilgileniver dediydim habibtemm:26:
yaww çok heves ettim şimdi yasakım böle elimde tığ ip düşğnemiorummm yawwwwgözümde de gözlük vaaa zatennn
yavaşşş çekk yasakımmmoy oy
ne güzell tek kalmim hamaratsızlıktaa
Trabzan o uzun 2 seferde çektiği şey bitanemmm,ben yanında olsam göstere göstere yaparsın aslında hiç eline almadıysan yapmak çok zor gelir tabiki ama annen biliyordur örgü işini öğretir sana bitanemmmanlayana güzel tabeben bunu hayyatta yapamam hancekimmm belki yanımda biri şurdan burdan dese olurda tvden yapama trabran dio ne diooo ni demek ooo
Tabiki yakışır bitanemm,çok güzel bir model hemde istiridye modeliymiş çok şık duruyor bence şalda
Benim bi elimde şiş bi elimde tığ bekliyorum:))))
Yaaa ben şalı bitirdim verdim kız kullandı bile o gün bitmiş halinin resmini çekemedim yaaaa unutmuşuuum((
aminnn nurlummmmm benimmm
saol bu kadar seni görmem bile yeterliiyawru kuslarinnn yatiyomuuu ufaklikkk nasiii oglusss iyidirrr kizce iyidirrrr insallahhhh
canımmmmmmmm burdayımmmmm, özledim seni yasakhayalim nasılsın?, nerelerdesin bakimm sen sabahtan beriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?