Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kızlarrr kanaltürkü açabilirseniz açın çok güzel şal örneği verecek bugün ip tığ ayarlayın yanınızda açın kanalı

canım çok güzel demişsin de ahhh ahhhhhhh evde olmak var böyle programları izlemek için,
keşke evde olsam bak ne güzel işler yapardım benn :))))

hancekimmm kelebemmm mutfaginn darma dagindi minikkusumm firinin icini ne temizledimmmmm hemen gelemedimmmm bitanemmm

ne halvetmi basladiiisey utandim birden öyle deyinceeeyaw cikin cikin gelinn alalalalallaalla elim sifali elletecenmi ama.sonra demeki ömrüm izin vermez diyeee

canım çok güzel demişsin de ahhh ahhhhhhh evde olmak var böyle programları izlemek için,
keşke evde olsam bak ne güzel işler yapardım benn :))))

anlayana güzel tabe ben bunu hayyatta yapamam hancekimmm belki yanımda biri şurdan burdan dese olurda tvden yapama trabran dio ne diooo ni demek ooo

İnşallah canımıniçi inşallah sıra sizlerde
Gündüz fırsat bulunca çok uzun kalamasamda ara ara bakıyorum nete canım
Telden yazıyorum şimdi

aminnn nurlummmmm benimmm

saol bu kadar seni görmem bile yeterliiyawru kuslarinnn yatiyomuuu ufaklikkk nasiii oglusss iyidirrr kizce iyidirrrr insallahhhh

Ellerine kollarına sağlık bitanemm benim temiz hatunun hali başka oluyor yaaaa,güle güle kirlet bitanemm
Ay bak öyle diyince bende utandımm
Sana bişey demez bitanemmm:))Kalktığımdan beri kasıklarımda şiddetli bir ağrı var ellerin şifalıya bi ilgileniver dediydim habibtemm:26:

yaww çok heves ettim şimdi yasakım böle elimde tığ ip düşğnemiorummm yawwww gözümde de gözlük vaaa zatennn

Tabiki yakışır bitanemm,çok güzel bir model hemde istiridye modeliymiş çok şık duruyor bence şalda
Benim bi elimde şiş bi elimde tığ bekliyorum:))))

Yaaa ben şalı bitirdim verdim kız kullandı bile o gün bitmiş halinin resmini çekemedim yaaaa unutmuşuuum((

VALLAMI neka iyi esin ömrün varmissssss
sat'indan itibaren kacinci günün bugünnnnn minikkusumm

meleğim senin batın yakın mıdıı yımırtalama günün ne zamandı oyyyy hadi hadiiii sende gellll inşallahhhhhhhhhh

anlayana güzel tabe ben bunu hayyatta yapamam hancekimmm belki yanımda biri şurdan burdan dese olurda tvden yapama trabran dio ne diooo ni demek ooo
Trabzan o uzun 2 seferde çektiği şey bitanemmm,ben yanında olsam göstere göstere yaparsın aslında hiç eline almadıysan yapmak çok zor gelir tabiki ama annen biliyordur örgü işini öğretir sana bitanemmm

şimdi gösterdiler canım böle mor iple örüodu abla o şalmı dediğn istiridye olann yoksa ben başkamı gödümmm

aminnn nurlummmmm benimmm

saol bu kadar seni görmem bile yeterliiyawru kuslarinnn yatiyomuuu ufaklikkk nasiii oglusss iyidirrr kizce iyidirrrr insallahhhh

Canım bebeiş uyuyodu ama kımıldamaya başladı her an uyanabilir ,kızım çizgi filme daldı bıraktı beni bende nete daldım hemen fırsattan istifade.

Canım iyiler çok şükür ,haftasonu aşımız vardı biraz ateş yaptı ama şimdi iyi bitanem

canım benim çok saol bende seni takip ettim biliyosun yavruş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…