- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.461
günaydın cnm .. senin memleket neresi yaa ??
gız günaydınnnnnnnnnnnnnn
inş.. olmassınnn zuhalimmm şurda bi çiftetelli oynarıkkk
inş.. olmassınnn zuhalimmm şurda bi çiftetelli oynarıkkk
Selam kizlar
günayydınnn hamilimmmm
4 gün oldu dimi adet geçeliii
kızçem sen bi test daha yap olmassa doktora gitt :26::26::26::26:
valla bilemiyorum nazımm yaa hiç belirti yok ara ara göğüs sızlaması ve bel ağrısı sadece... o yüzden ümitlenmedim süpriz olur eğer hamileysem.. daha önce hamile olduğumu çok net anlamıştım ben 1 hafta öncesinde hemde... şimdi böyle olunca heves yapmıyorum,hamile gibi de hissetmiyorum zaten bakalım pazar günü gelsin eğer regl olmazsam pazartesi test yaparım muhtemelen.. nasip canımm... zaten hamileysem senin sözün var çiftetelliyi unutmadım
yaww yasakım gece kusu olabiliiiisen niye kızıyon ki nazım bak sende gündüz kususun neka güzel işte
valla bilemiyorum nazımm yaa hiç belirti yok ara ara göğüs sızlaması ve bel ağrısı sadece... o yüzden ümitlenmedim süpriz olur eğer hamileysem.. daha önce hamile olduğumu çok net anlamıştım ben 1 hafta öncesinde hemde... şimdi böyle olunca heves yapmıyorum,hamile gibi de hissetmiyorum zaten bakalım pazar günü gelsin eğer regl olmazsam pazartesi test yaparım muhtemelen.. nasip canımm... zaten hamileysem senin sözün var çiftetelliyi unutmadım
ewet ama gitmicem gızzz beklicem belirtimde yok zaten napıyım bilemiyom gariiiiiiiiiiiiiiii:26::26::26:
örtmeniiiiimmmmmm
hoşgeldin tatlımm
günaydınnnnn örtmenimmmm hoşş geldinnnn
ewet ama gitmicem gızzz beklicem belirtimde yok zaten napıyım bilemiyom gariiiiiiiiiiiiiiii:26::26::26:
Selam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?