- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.481
morem kiscem cankusumm kusura bakma lafa daldim bu gün biras cikmada geciktimmmyeni kiscem geldi abayyim geldi hasret giderdim affett ama bisey diycem su an burda saat 1 ben tr saatine göremi cikacam alamanya saatine göremii eger buraya göreyse sadece yarim saat gec cikiyom tr saatine göreyse bi bucuk saat sonra cikmis oluyomm:26::26::26:buna bi aciklik getirelimki benimde kafam karismasinn simcik cikiyommmmm hemen cik yatacamm sütümü icip hoscakall seni seven kiscenn
YASAKHAYALLLLLLLLLLL
inşallahhh zuhallimmmm valla çok sevincemmmm
en iyisini yapyon bekleme geleceği zamanı kendisi bilir o melekler
hayırlsı olsun artıkkk inşallahhhh
Gecti mi gunun canim
aramızda 1,5 saat farkmı varrr moreee
artikin okula da supurgempe gidiyom
Hee bende bunu yapamamistim. ipeem orkestram oldun benim. cok gusel caliyon yaw.
Hamilim sen topigin nobetcisi gibi oldun giZ hic cikmiyon galibahoşgeliverdin gızzzzzzz örtmenimmmm hamil burda............
yaww yasakım gece kusu olabiliiiisen niye kızıyon ki nazım bak sende gündüz kususun neka güzel işte
bence git tatlım hamilelik yoksa bile neden geciktiğini bilmende fayda var...
kızarımm tabii ipekim sen kal sanda kızarımmmm
yasakımın hormoncukklarındaa sorun vaaa uyku düzeninin ii olması lasım yoksa nasıl düzelcekk
anne olcas bizz uykumuzda yeme içmemizde düzenli olcak ki gelen bebekler sağlıklık annelere tutunsunlarr
böle sabahlara uykusuz kalınca beyinee giden sinyaller zayıflıo gece uykusu çok önemli gündür bütün gün bile uyusa 8 saalik gece uykusunun yerini tutamazz
Ewt 4 nisan ama gecen ay erken geldi onceki ayy gec ben heran hazirda bekliyom yanisağlıkla gelecekse bende çok sevineceğim canımmmamin canım inşallahh
yok mersahımm daha 7 nisan bat... belirtiler yok da onu anlatıyordum..senin benden önce dimi bat yanlış mı hatırlıyorumm sende durumlar nasıl??
var tabi kızçem unuttunmu sen yoosam
efferin örtmenime
Hee bende bunu yapamamistim. ipeem orkestram oldun benim. cok gusel caliyon yaw.
Hamilim sen topigin nobetcisi gibi oldun giZ hic cikmiyon galiba
yasakımın hormoncukklarındaa sorun vaaa uyku düzeninin ii olması lasım yoksa nasıl düzelcekk
anne olcas bizz uykumuzda yeme içmemizde düzenli olcak ki gelen bebekler sağlıklık annelere tutunsunlarr
böle sabahlara uykusuz kalınca beyinee giden sinyaller zayıflıo gece uykusu çok önemli gündür bütün gün bile uyusa 8 saalik gece uykusunun yerini tutamazz
Ewt 4 nisan ama gecen ay erken geldi onceki ayy gec ben heran hazirda bekliyom yani
Ama regl belirtim yok az kaldi hamislik belirtimde yok noluyoz anamadim
bide gecen hafta test yaptim bisi yok
İste biz bole milletiz supurgenin her islevinden yararlaniyoz
Nazim ben erkenden uyudum aferin banaerken kalktigim icin dayanamiyom
yawwww kızçlerimm bu 1 hafta 10 gün önceden test yapmakta yeni moda oldu aramızdaaa
yaww örtmenim tani çıkmaz ozaman daha dölllenme bile olmıştırr yanii
gız cıkıveriyom yoksa morem cok kızıyooooo ama sabah ilk işim topikkkkkk gızzzzz
Yaw bol vardi test evde bende patlattim bi taneyawwww kızçlerimm bu 1 hafta 10 gün önceden test yapmakta yeni moda oldu aramızdaaa
yaww örtmenim tani çıkmaz ozaman daha dölllenme bile olmıştırr yanii
gız cıkıveriyom yoksa morem cok kızıyoooKod:[CODE]oo ama sabah ilk işim topikkkkkk gızzzzz[/QUOTE] yaww hamilim Allahtan çıkıonnn sende 2 yi geçmişşsin akşammm :19::19: :4::4::4::4::4::4: bi gece basıcam hepinizi fırçalıcamm bol bol :4::4::4::4::4::4:
aferinnnn mersahımmmm
ne kadar düzenli hayat o kadar düzenlii bebeklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?