Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yeni bir ay yeni bir bahar gunu bızlere sans getırrı ınsallahhh
herkescıkler bu ay hamile kalır ınsallahhh rabbımm bıze bu bahar gunlerınde guzel evlatcıklar nas-ıp etsınnn

geçmiş olsun canım bende beklemedeyim ama 4 gün geçikti adetim gariiiiiiiiiiii

Bi test yapsaydın keşke yada bi kan verseydin.Ben daha geciktiğini hiç bilmem maşallah gününde şıp diye gelir çok lazımmış gibi..Bence sen biran önce test yap yada yaptır

Bi test yapsaydın keşke yada bi kan verseydin.Ben daha geciktiğini hiç bilmem maşallah gününde şıp diye gelir çok lazımmış gibi..Bence sen biran önce test yap yada yaptır

kız hamılımmm sen bugun kan testıne gıdıo-dun yaaaa nıye burdasınnnnnnnn

gız belirtim yok gariiiiiii 2 gün daha geçsin kantesti yaptırcam bu ayda bişi çıkmıçak gibiiii

Yaw bol vardi test evde bende patlattim bi tane
Bazi kizcelerde bi hafta varken cikiyo ya deneyeyim dedim ne kiziyon more

ölemi çıkıomuş muu :44::44::44::44:

yaww mersahımm sen p.tesimi hatılamıomusn 10 gün önceden o erken gebelik testlerinden yaptıdı çıkm adı diee
burda ağla ağla

sonra test yaptı pozitifi gördüü

kız hamılımmm sen bugun kan testıne gıdıo-dun yaaaa nıye burdasınnnnnnnn

beni dövdün aksam yerim den kalkamadım gari şaka gızzzzz .....gitmek istemiyom belirtim yok zatennnnnnnn geç gelcek galiba boşuna gitmeyim diyom gariiiiiiiiiii:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…