- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.521
Günaydın habibtemm nasılsın..Bak iyiki okumuşum gece duamı görüdnmü regl oldum işte((Okuyamayacakmışım yoksa...
Günaydın canlarımmm,regl olmuşum kalkamıyorum yataktaaan((
Nasılsınız bakiim
Günaydın habibtemm nasılsın..Bak iyiki okumuşum gece duamı görüdnmü regl oldum işte((Okuyamayacakmışım yoksa...
:18::18::18::18::18::18::18::18:
gızzzz hayalim nerde gariiiiiiiiiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18:
ölemi çıkıomuş muu :44::44::44::44:
yaww mersahımm sen p.tesimi hatılamıomusn 10 gün önceden o erken gebelik testlerinden yaptıdı çıkm adı diee
burda ağla ağla
sonra test yaptı pozitifi gördüü
tmm cnm hadi görşrz ..
sana bi yorgunluk kavesi lazım sankim ?? nazım yapıversin istersen
beni dövdün aksam yerim den kalkamadım gari şaka gızzzzz .....gitmek istemiyom belirtim yok zatennnnnnnn geç gelcek galiba boşuna gitmeyim diyom gariiiiiiiiiii:26::26::26::26:
uyuyo tabikiii nerde olsunnn
günaydınnn hancekimmmmm
hoş geldinnn
erken mi oldun sendee :26::26::26::26:
ön sayfalarda senin vaaa edammmm fırçadan nasbinnnn
yaww nerden bılıyonnn belkım pozıtıff cıkar bızı de merakta koyuyon kalkta gıttttt ısde
eeeeee şeyyyyyy aslındaa gördummmduuuu deee görmemezliktenn geldimmm mOremmm
slm kızlar ben geldimm ben hala şu saatlarin ileri alınması olayını bi türlü alışamadım yaw ne cabuk ögle oluyor kafam karıştı. he bu arada gelinde benim şu bulaşıkları bi yıkayıverin alla allah insan arkadaşının iki tanecik bulaşıgını bi yıkayı vermezmi kokudan mutfaga giremez oldum allahım allahım bu aysel kuluna yardım ediver yaradan rabbim bu arada hadin yine iisiniz gercek adımıda ögreniverdiniz.yaw ne kadar çok cenem açılmış bu sabah benim
Hoşbuldum nazımmm,erken olmadım bitanemmm benim bat 1iydi zaten:))Meraklanırım diye dayanamamış gelmiş((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?