Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Günaydın habibtemm nasılsın..Bak iyiki okumuşum gece duamı görüdnmü regl oldum işte((Okuyamayacakmışım yoksa...

anaaaa habıbtemmm regl mı oldunnnnn :26::26:

neyse olsun bıtanemmmm rabbımmm bebısını verecegı gunu bılıyor bence uzulme tamammmı habıbtemmmm senı sevıyorumm

rabbımden gec olsunda güç olmasın inşallahh bebegımmm

gızlar hayalim nerde kaldı gariiiiiiiiiiiiiiii

beni dövdün aksam yerim den kalkamadım gari şaka gızzzzz .....gitmek istemiyom belirtim yok zatennnnnnnn geç gelcek galiba boşuna gitmeyim diyom gariiiiiiiiiii:26::26::26::26:

yaww nerden bılıyonnn belkım pozıtıff cıkar bızı de merakta koyuyon kalkta gıttttt ısde

slm kızlar ben geldimm ben hala şu saatlarin ileri alınması olayını bi türlü alışamadım yaw ne cabuk ögle oluyor kafam karıştı. he bu arada gelinde benim şu bulaşıkları bi yıkayıverin alla allah insan arkadaşının iki tanecik bulaşıgını bi yıkayı vermezmi kokudan mutfaga giremez oldum allahım allahım bu aysel kuluna yardım ediver yaradan rabbim bu arada hadin yine iisiniz gercek adımıda ögreniverdiniz.yaw ne kadar çok cenem açılmış bu sabah benim

Aaaaah ipeğimm aaahhh nasıl özledim biliyormusun burada kahve içmeyi :))))NAzımmm hadi bebeğim yatakta bi kahve keyfi yapiiim

hemennn hancekimmm size hemen yeni çekme bir türk kavesi yapemmmm

hoş geldinnn ayselimmmmmmm

ben gelirin ama benden uzak durman lasımmm malümm gribimmm :2::2::2::2::2::2::2:

Hoşbuldum nazımmm,erken olmadım bitanemmm benim bat 1iydi zaten:))Meraklanırım diye dayanamamış gelmiş((

gız ben adet olmadım daha ama belirtimde yok test yaptırmayı düsünmüyodum ama edam yaptırmassam dövcekk öğleden sona yaptırcam gariiiiiiiiiiii

kıslar benim koca çok dagınık yaw sizinkilerde öyle mi beni gece aglata aglata yatırdı yata her yeri mahvediyo hiç demiyo bu kızın hali yok toplamaya ben bi toplayım demiyo hadi toplamıyon be adam ne dagıtıyon sen benim evimi damımııııııııııııııııııı(kocam işte aynııı böyle benim):113::113::113::104burdaki balık kocammm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…