- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.541
Hoşbuldum nazımmm,erken olmadım bitanemmm benim bat 1iydi zaten:))Meraklanırım diye dayanamamış gelmiş((
hoş geldinnn ayselimmmmmmm
ben gelirin ama benden uzak durman lasımmm malümm gribimmm :2::2::2::2::2::2::2:
hayırlsı olsunn hancekimm zati bu ay kocişin ayağı dükkan derkene 13 ün uğursuz 3 üne katıldın sende :26::26::26:
inşalalh bu ay ilk baharr en sevdğim mevsimmmm
hepimize şans getirsinnn
hoş geldinnn ayselimmmmmmm
ben gelirin ama benden uzak durman lasımmm malümm gribimmm :2::2::2::2::2::2::2:
tamam öleden sona gitcem söz gızzzzzz kızma bana
kıslar benim koca çok dagınık yaw sizinkilerde öyle mi beni gece aglata aglata yatırdı yata her yeri mahvediyo hiç demiyo bu kızın hali yok toplamaya ben bi toplayım demiyo hadi toplamıyon be adam ne dagıtıyon sen benim evimi damımııııııııııııııııııı(kocam işte aynııı böyle benim):113::113::113::104 burdaki balık kocammm)
Mmmmmmmm nazımmmm ellerine sağlık bitanemmm yaaaa,çok özlemişim senin kahveniii yataktada içmesi bir başka oluyormuş vesselam:)))Teşekkürler nazımmm ellerin dert görmesin
gız bende yıkayı verm az çekil bakem gariiiiiiiiiii
aaa ölemiiii
yok caım ben,mkii değil şükürr ilk haftalarda böle dağınık olmaya bi eğilimi vardı ama ben bi çıkardım kocaman göslerimii
başlamadan bitti dağınıklık hevesiii
gız ben eylül 13 doğumluyum gızz uğursuzmuyum gariiiiiiiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18:
oyy gurban olurum ben seni yaradan allahımaa. sen bulaşıkları yıka sonra ben sana nane limon yaparım karşılıklı içeriz sonra allahın izniyle bişeycikin kalmazzsonrada mezdeke acar oynarızz ohh ohhh
kıs du sende bonyayu yıkayıve herkes aynı yerde olmas ee yatak odamla solan kaldı onları kim yapacak ama şöyle dip köşe temizleyiverin haaa korkmayın evim küçük hemen temizlenir ben şahsen salonu 2 günde bit,r,yomm
allah iyiliğini versin gızzzzzzzz bide şarkı patlatalımmmmmm ankaranın bağları hadi gariiiiiiiii
aaa ölemiiii
yok caım ben,mkii değil şükürr ilk haftalarda böle dağınık olmaya bi eğilimi vardı ama ben bi çıkardım kocaman göslerimii
başlamadan bitti dağınıklık hevesiii
hayırlsı olsunn hancekimm zati bu ay kocişin ayağı dükkan derkene 13 ün uğursuz 3 üne katıldın sende :26::26::26:
inşalalh bu ay ilk baharr en sevdğim mevsimmmm
hepimize şans getirsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?