Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hoşbuldum nazımmm,erken olmadım bitanemmm benim bat 1iydi zaten:))Meraklanırım diye dayanamamış gelmiş((

hayırlsı olsunn hancekimm zati bu ay kocişin ayağı dükkan derkene 13 ün uğursuz 3 üne katıldın sende :26::26::26:

inşalalh bu ay ilk baharr en sevdğim mevsimmmm

hepimize şans getirsinnn

hayırlsı olsunn hancekimm zati bu ay kocişin ayağı dükkan derkene 13 ün uğursuz 3 üne katıldın sende :26::26::26:

hepimize şans getirsinnn

gız ben eylül 13 doğumluyum gızz uğursuzmuyum gariiiiiiiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18:

hoş geldinnn ayselimmmmmmm

ben gelirin ama benden uzak durman lasımmm malümm gribimmm :2::2::2::2::2::2::2:

oyy gurban olurum ben seni yaradan allahımaa. sen bulaşıkları yıka sonra ben sana nane limon yaparım karşılıklı içeriz sonra allahın izniyle bişeycikin kalmazz sonrada mezdeke acar oynarızz ohh ohhh

aaa ölemiiii

yok caım ben,mkii değil şükürr ilk haftalarda böle dağınık olmaya bi eğilimi vardı ama ben bi çıkardım kocaman göslerimii

başlamadan bitti dağınıklık hevesiii

Mmmmmmmm nazımmmm ellerine sağlık bitanemmm yaaaa,çok özlemişim senin kahveniii yataktada içmesi bir başka oluyormuş vesselam:)))Teşekkürler nazımmm ellerin dert görmesin

afiyet olsunnn hancekim benmde çoooookkkkkkkk özledim seniiii

gız bende yıkayı verm az çekil bakem gariiiiiiiiiii

kıs du sende bonyayu yıkayıve herkes aynı yerde olmas ee yatak odamla solan kaldı onları kim yapacak ama şöyle dip köşe temizleyiverin haaa korkmayın evim küçük hemen temizlenir ben şahsen salonu 2 günde bit,r,yomm

gız ben eylül 13 doğumluyum gızz uğursuzmuyum gariiiiiiiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18:

yok cankuşş öle değilll bu marrtta çok ayrılan falan olmuşta öle diolar yıl 2013 ay 03 ya onndannn

oyy gurban olurum ben seni yaradan allahımaa. sen bulaşıkları yıka sonra ben sana nane limon yaparım karşılıklı içeriz sonra allahın izniyle bişeycikin kalmazz sonrada mezdeke acar oynarızz ohh ohhh

olurrr cankuşummmm ben maskemiii alıp geliiyimm kıyamam mikrop bulaşmaısn sanadaaa

gızzzzzzz ozaman ben banyoyu 1 haftada bitiririm gariiiiiiiiii

aaa ölemiiii

yok caım ben,mkii değil şükürr ilk haftalarda böle dağınık olmaya bi eğilimi vardı ama ben bi çıkardım kocaman göslerimii

başlamadan bitti dağınıklık hevesiii

ahh kuzum benim gözler saten iri iri olunca adam anlamıyo kızıyommu yoksa normal halimi. valla bıktım yaw hep arkasını toplayan benim bide demezmi iki tanecik şey elinemi yapışacak diye yaw dün balkondan tişörtünü almış oraya çıkarttıgını koymuş gelde dövme bunu

hepimize şans getirsinnn

Öyle bitanemm yaa herşeyin hayırlısı baharı bende severim bakalım şanslı gelir umarım yada şans getirir güzel bahar :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…