Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok cankuşş öle değilll bu marrtta çok ayrılan falan olmuşta öle diolar yıl 2013 ay 03 ya onndannn

gız içim rahatladı gari ...nasım ben kan aldırmaya tok mu gitcem açmı ögleden sona gitcem de ..ama sabah yedim bişiler gariiiiiiiii:18::18::18::18::18::18:

gızzzzzzz ozaman ben banyoyu 1 haftada bitiririm gariiiiiiiiii

ayy hamilimm catladım gülmektenn yerim kıs ben seni yok canım şaka gercekten küçük evim bir oda bi salon banyomda küçük valla zeten öyle pisde degildir kız allah iyiligini versin valla ilk defa dıştan bu kadar çok güldüm bi yazıya

sende arkasından bıtane caksaydın kafasınaaa sonraada balkondan sasgı fırlatsaydınnn

gız içim rahatladı gari ...nasım ben kan aldırmaya tok mu gitcem açmı ögleden sona gitcem de ..ama sabah yedim bişiler gariiiiiiiii:18::18::18::18::18::18:

canımm kan vermeden 2 saat önce bi yiiym içmee alıolar sorun çıkmass

hadi hayırlısıı

insaallah gız ama sanmıyorumm göğüz ağrılarımda azaldı belirsizlik içinde yim gariiiiiiiiiiiiii:18::18::18:

hayırlsı neyse o olsunn hamilim sen ilk testten sonra hiçç idrar testi yaptın mı tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…