- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.561
gızzzzzzz ozaman ben banyoyu 1 haftada bitiririm gariiiiiiiiii
yok cankuşş öle değilll bu marrtta çok ayrılan falan olmuşta öle diolar yıl 2013 ay 03 ya onndannn
nie moreee
gızzzzzzz ozaman ben banyoyu 1 haftada bitiririm gariiiiiiiiii
ahh kuzum benim gözler saten iri iri olunca adam anlamıyo kızıyommu yoksa normal halimi. valla bıktım yaw hep arkasını toplayan benim bide demezmi iki tanecik şey elinemi yapışacak diye yaw dün balkondan tişörtünü almış oraya çıkarttıgını koymuş gelde dövme bunu
Öyle bitanemm yaa herşeyin hayırlısı baharı bende severim bakalım şanslı gelir umarım yada şans getirir güzel bahar :)))))
afiyet olsunnn hancekim benmde çoooookkkkkkkk özledim seniiii
gız içim rahatladı gari ...nasım ben kan aldırmaya tok mu gitcem açmı ögleden sona gitcem de ..ama sabah yedim bişiler gariiiiiiiii:18::18::18::18::18::18:
sende arkasından bıtane caksaydın kafasınaaasonraada balkondan sasgı fırlatsaydınnn
titizimde ondan gariiiiiiiiiiiiiiii
olurrr cankuşummmm ben maskemiii alıp geliiyimm kıyamam mikrop bulaşmaısn sanadaaa
olurrr marimmm sen çal ben oynarınnnnn
sende arkasından bıtane caksaydın kafasınaaasonraada balkondan sasgı fırlatsaydınnn
canımm kan vermeden 2 saat önce bi yiiym içmee alıolar sorun çıkmass
hadi hayırlısıı
ayy kızlar ben çok güzel oynarım valla bi angaralı olarak ohh yandan yandannnamann ohhh
insaallah gız ama sanmıyorumm göğüz ağrılarımda azaldı belirsizlik içinde yim gariiiiiiiiiiiiii:18::18::18:
ohhhh sende hamaratsın ozaman hamilimmmm
hayırlsı neyse o olsunn hamilim sen ilk testten sonra hiçç idrar testi yaptın mı tekrar
anam edamm sende direkkk kokrku film çektin moreee
ya sonraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?