- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.581
anam edamm sende direkkk kokrku film çektin moreee
ya sonraaa
gız ankaranın bagları ohhhhh yandan gariiiiiiiiii
ahh canım ben daha elimi kaldırmadan kendimi aşada buluverirrim vallaa sonrada yukardan bana böyle yapar
yapmadım belirti yok diye gızzzzzzzzzz:18:
yawww Moremm dagınık erkegı asla sevmemm bırak dagınık erkegı hıcbır dagnıkk ınsanı sevmemm benım bır duzenım vardır asla o bozulsunn ıstememm walla döverimm sinirdennn yaw herseyın bi sınırlaması var daaa direk dalarımmbenım kocamm aslaa dagınık olamazzz
ne o kızzzzzz
Bu ankaranın bağlarındaki gari ne oluyor onu anlamadım ben hoş her yazdığın yorumun sonuna yazdıklarınıda anlamıyorum ama,dalgamı geçiyorsun bizimi deniyorsun bilemedim,her yazdığın şeyin sonunda garii yazmak ne demek onu çözemedim hala beni çok rahatsız ettiği için belirtmek istedim eğerki çok yazmak istiyorsan illaki hepsinde yazma be arkadaşım cidden okurken ben bunalıyorum.Bide bana gızz demezsen ayrıca sevinirim...
Bu ankaranın bağlarındaki gari ne oluyor onu anlamadım ben hoş her yazdığın yorumun sonuna yazdıklarınıda anlamıyorum ama,dalgamı geçiyorsun bizimi deniyorsun bilemedim,her yazdığın şeyin sonunda garii yazmak ne demek onu çözemedim hala beni çok rahatsız ettiği için belirtmek istedim eğerki çok yazmak istiyorsan illaki hepsinde yazma be arkadaşım cidden okurken ben bunalıyorum.Bide bana gızz demezsen ayrıca sevinirim...
böle deme moreeee :26::26::26:
gızanın dağınık olusa napcannnn
ayh tünaydın kızlar naber
yawww sormaaa bendeee onu dusnuyorumm ılk gunden berıııı benı bırı bogazlıyor gıbı hıssedıorumm ne o ole kızz herseyın basında ortasında sonunda garii varrr anaammm ölüyorummm okudukcaa az olsun öz olsunn bencede
böle deme moreeee :26::26::26:
gızanın dağınık olusa napcannnn
hancekimmm hamilimmm bölee
bizde o ilk geldi erkek sandıkkk kovalıodukk zar zor inandırdı bizi
ben gömedim ama edam face bakmışş kim diee
hancekimmm hamilimmm bölee
bizde o ilk geldi erkek sandıkkk kovalıodukk zar zor inandırdı bizi
ben gömedim ama edam face bakmışş kim diee
her cocuk egitildiği gibi olur moremmmama onun dagıtması onemlı deıl cocuk o daha ona laff etmemmm onlar tatlı seyler bız bebeklerımız ıcın burdayızz onun ıcın canımı feda ederm bennn ama dıgerlerı buyuk ınsanlar yaslarını baslaırnı almıslar akılları varrr
benim more ve marimlerim gibii
benim çocuğum kesin çok dağınık olcakkk edaammmm
benim kızma huuym olmadığı içinn ben yapma dedikte o yaparrr
haklsın edammm bende kociş konunsda şanslıyım dağıtmaz ama toplamasdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?