Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

anam edamm sende direkkk kokrku film çektin moreee

ya sonraaa

yawww Moremm dagınık erkegı asla sevmemm bırak dagınık erkegı hıcbır dagnıkk ınsanı sevmemm benım bır duzenım vardır asla o bozulsunn ıstememm walla döverimm sinirdennn yaw herseyın bi sınırlaması var daaa direk dalarımm benım kocamm aslaa dagınık olamazzz

gız ankaranın bagları ohhhhh yandan gariiiiiiiiii

Bu ankaranın bağlarındaki gari ne oluyor onu anlamadım ben hoş her yazdığın yorumun sonuna yazdıklarınıda anlamıyorum ama,dalgamı geçiyorsun bizimi deniyorsun bilemedim,her yazdığın şeyin sonunda garii yazmak ne demek onu çözemedim hala beni çok rahatsız ettiği için belirtmek istedim eğerki çok yazmak istiyorsan illaki hepsinde yazma be arkadaşım cidden okurken ben bunalıyorum.Bide bana gızz demezsen ayrıca sevinirim...

böle deme moreeee :26::26::26:
gızanın dağınık olusa napcannnn

hancekimmm hamilimmm bölee
bizde o ilk geldi erkek sandıkkk kovalıodukk zar zor inandırdı bizi
ben gömedim ama edam face bakmışş kim diee

yawww sormaaa bendeee onu dusnuyorumm ılk gunden berıııı benı bırı bogazlıyor gıbı hıssedıorumm ne o ole kızz herseyın basında ortasında sonunda garii varrr anaammm ölüyorummm okudukcaa az olsun öz olsunn bencede

benim more ve marimlerim gibii

hancekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yaww ben bahar neslesi oldummm :2::2::2::2::2:

çay içiorum ballı sular içiorumm geçmioo

bu ayda çalışmara başlıcaktımm gene olmadıı

ne içcemde atlatsam hemenn :2::2::2::2::2:

böle deme moreeee :26::26::26:
gızanın dağınık olusa napcannnn

her cocuk egitildiği gibi olur moremmm ama onun dagıtması onemlı deıl cocuk o daha ona laff etmemmm onlar tatlı seyler bız bebeklerımız ıcın burdayızz onun ıcın canımı feda ederm bennn ama dıgerlerı buyuk ınsanlar yaslarını baslaırnı almıslar akılları varrr

nazım ayrılıyorum ben sayfadan kimse benim konusmamı sevmedi okumasınlar yamasınlar ozaman neyse sizleri çok sevdim hayalimide kendinize dikkat edin yemin ediyorum aglıyom şuan hoşçakalın...

çok kırıcı çok kaba bir uslup bu insanları oldugu gibi kabul ediceksin kimse sana ne yapıcanı nası yazıcanı soruck degil sen onun ne annesi nede ahbabısın burada sıkıntı atmaya geliyor insanlar sen insanları kıyaslayarak bi yere varamazsın çok yanlış bir dvranıs seni kınıyorum gerçekten hoşuna gitmiyorsa muhatap olmazsın olur biter

Ya nazımm bu işin böylesi olurmu Allah aşkına tamam bir yada iki iletisinde dese bi problem yok ama her yazdığı iletinin arkasından yazdığı gariiiiler beni bunalttı yeter dedim ya bu ne.Erkekmiş kadınmış orası geçmiş konu biliyorum o gün yaşananları

benim çocuğum kesin çok dağınık olcakkk edaammmm

benim kızma huuym olmadığı içinn ben yapma dedikte o yaparrr

haklsın edammm bende kociş konunsda şanslıyım dağıtmaz ama toplamasdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…