- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.601
Ya nazımm bu işin böylesi olurmu Allah aşkına tamam bir yada iki iletisinde dese bi problem yok ama her yazdığı iletinin arkasından yazdığı gariiiiler beni bunalttı yeter dedim ya bu ne.Erkekmiş kadınmış orası geçmiş konu biliyorum o gün yaşananları
nazım ayrılıyorum ben sayfadan kimse benim konusmamı sevmedi okumasınlar yamasınlar ozaman neyse sizleri çok sevdim hayalimide kendinize dikkat edin yemin ediyorum aglıyom şuan hoşçakalın...
çok kırıcı çok kaba bir uslup bu insanları oldugu gibi kabul ediceksin kimse sana ne yapıcanı nası yazıcanı soruck degil sen onun ne annesi nede ahbabısın burada sıkıntı atmaya geliyor insanlar sen insanları kıyaslayarak bi yere varamazsın çok yanlış bir dvranıs seni kınıyorum gerçekten hoşuna gitmiyorsa muhatap olmazsın olur biter
çok kırıcı çok kaba bir uslup bu insanları oldugu gibi kabul ediceksin kimse sana ne yapıcanı nası yazıcanı soruck degil sen onun ne annesi nede ahbabısın burada sıkıntı atmaya geliyor insanlar sen insanları kıyaslayarak bi yere varamazsın çok yanlış bir dvranıs seni kınıyorum gerçekten hoşuna gitmiyorsa muhatap olmazsın olur biter
moremmm rahatsız olsam moreden bende soylememmm sen nıye ustune alınıyornnn sımdıkkkkkmorede bişey yookııı habıbtemm oda morem desın onmelı deıl ama gari kelımesıı ne bılım bi tuhafıma gıdıyorrr
herkese merhabaa, yeni neler var kizlarr?
yok moree alınmadım demişim yaa az olsun öz olsun ben az kulanıorum yaa o bakımda dedim örnek olrak yaniii
Ben burada kimseye eğitim vermeye falan çalışmıyorum canım,sadece çok abartı olduğunu söylemeye çalıştım her yorumun arkasına yazmasın çok abartı duruyor dedim,ne anlarsanız anlayın ne diyebilirimki,bide bana söylediği söz hoşuma gitmedi uyardım o kadar...Kınarsın kınamazsın senin bileceğin bir konu,kıyaslamada yapmadım ayrıca anlayarak okursanız sevinirim
nazım ayrılıyorum ben sayfadan kimse benim konusmamı sevmedi okumasınlar yamasınlar ozaman neyse sizleri çok sevdim hayalimide kendinize dikkat edin yemin ediyorum aglıyom şuan hoşçakalın...
hoş geldinnn cankuşummmmmmmm
daha bişyy yok inş... bu ay bereketli oluuu
tünaydınnnnn toprağımmmmhoş geldinnnn ikizlermizin annesiii
bak tatlım kıyaslama derken kendinle kastetdim ilk okul cocugu gibi tripli tripli konusma hani memleketin insanısın bilmem ama cahil lafları bunlar yasın sanın nedir bilmem ama gerçekten olgunum diye konustugun ezber laflar bunlar kendine git kadınlar kulubu yerine çocuklar kulubunde yer ara bence insanlarıda asalama o küçük aklınla bana bir dahada birsey yazma cünkü bu zon yazım sana beyni küçük insnalarla ugraşamam bu arada allah kocana ve olucak evlatlarına sabır versin bosuna demiyorlar insan dogarsın ama insan gibi yasayamazsın diye hadi sana kolay gelsin bu akılla ...............
her ay bereketlidir, ydterki inanalimm... hem sen bu ay caylarini ictinnnn senden gercekten iyi haberler bekliyorum . ne yaptiysam aynisini sana anlattimm.. takibindeyim ona göreee:)))) calismadan sonra sakin yikanmaaaaaa, bir saat uzan...12 saat yikanma...
yok bişey topram benim sen uzme kendini her zaman olur boyle küçük tepeleri ben yarattım diyenler eee nasılsın bakım iyimisin akşam hep rüyamda sizlerle yazıstım biliyormusun okuyorum herkez yazmıs hamileyim ay nasıl seviniyorum ağlıyorum böğle anlatamam sana çok mutlu uyandım
bak tatlım kıyaslama derken kendinle kastetdim ilk okul cocugu gibi tripli tripli konusma hani memleketin insanısın bilmem ama cahil lafları bunlar yasın sanın nedir bilmem ama gerçekten olgunum diye konustugun ezber laflar bunlar kendine git kadınlar kulubu yerine çocuklar kulubunde yer ara bence insanlarıda asalama o küçük aklınla bana bir dahada birsey yazma cünkü bu zon yazım sana beyni küçük insnalarla ugraşamam bu arada allah kocana ve olucak evlatlarına sabır versin bosuna demiyorlar insan dogarsın ama insan gibi yasayamazsın diye hadi sana kolay gelsin bu akılla ...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?