Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

onunda uslübü bu hancekimmmm :26::26::26::26::26

hep böle yazdığı için alıştıkk bizzz :26::26::26::26:

nazım ayrılıyorum ben sayfadan kimse benim konusmamı sevmedi okumasınlar yamasınlar ozaman neyse sizleri çok sevdim hayalimide kendinize dikkat edin yemin ediyorum aglıyom şuan hoşçakalın...

yaww dur hamilimmm sende hemen alınmaa ölee bak çekericemm saçcıklarınıı

sevdik seniiii olumu hiç öleee

Ben burada kimseye eğitim vermeye falan çalışmıyorum canım,sadece çok abartı olduğunu söylemeye çalıştım her yorumun arkasına yazmasın çok abartı duruyor dedim,ne anlarsanız anlayın ne diyebilirimki,bide bana söylediği söz hoşuma gitmedi uyardım o kadar...Kınarsın kınamazsın senin bileceğin bir konu,kıyaslamada yapmadım ayrıca anlayarak okursanız sevinirim

kızçlerimm yapmayın bölee hancekim sadece rahatsız oldu olabilir herkese herşeyi beğencek die bişey yok kii

yok moree alınmadım demişim yaa az olsun öz olsun ben az kulanıorum yaa o bakımda dedim örnek olrak yaniii

bak tatlım kıyaslama derken kendinle kastetdim ilk okul cocugu gibi tripli tripli konusma hani memleketin insanısın bilmem ama cahil lafları bunlar yasın sanın nedir bilmem ama gerçekten olgunum diye konustugun ezber laflar bunlar kendine git kadınlar kulubu yerine çocuklar kulubunde yer ara bence insanlarıda asalama o küçük aklınla bana bir dahada birsey yazma cünkü bu zon yazım sana beyni küçük insnalarla ugraşamam bu arada allah kocana ve olucak evlatlarına sabır versin bosuna demiyorlar insan dogarsın ama insan gibi yasayamazsın diye hadi sana kolay gelsin bu akılla ...............

nazım ayrılıyorum ben sayfadan kimse benim konusmamı sevmedi okumasınlar yamasınlar ozaman neyse sizleri çok sevdim hayalimide kendinize dikkat edin yemin ediyorum aglıyom şuan hoşçakalın...

aaa ne oldu hamilim yaw nereye gidiyon dur bi yanlış anlaşıldı herhalde herkesin bi konuşma uslübü vardır kimse bunu degiştiremez ki.bizde seni yani kendi adıma söyleyim böyle kabul ettim ne var bunda yaakıslar gercekten ayıp oldu biraz kimse kimsenin konuşma şeklini degiştiremez

hoş geldinnn cankuşummmmmmmm

daha bişyy yok inş... bu ay bereketli oluuu

her ay bereketlidir, ydterki inanalimm... hem sen bu ay caylarini ictinnnn senden gercekten iyi haberler bekliyorum . ne yaptiysam aynisini sana anlattimm.. takibindeyim ona göreee:)))) calismadan sonra sakin yikanmaaaaaa, bir saat uzan...12 saat yikanma...

tünaydınnnnn toprağımmmm hoş geldinnnn ikizlermizin annesiii

yok bişey topram benim sen uzme kendini her zaman olur boyle küçük tepeleri ben yarattım diyenler eee nasılsın bakım iyimisin akşam hep rüyamda sizlerle yazıstım biliyormusun okuyorum herkez yazmıs hamileyim ay nasıl seviniyorum ağlıyorum böğle anlatamam sana çok mutlu uyandım

sezerimmm o kadar ser konuşmaya gerek yok lütfennn

ben hancekimii anladımm ne ddemek istediğnii

seni de anlıorumm ama böle sert telafuzlara gerek yokk aramızda

yaww içtimmm miamoremde gribimm baksanaa :2::2::2::2:

ne olcak bu ay bilmiorumm napayım ollmasa bi sonraki ay gene içerimmm

inşallah sezerim ama aşada dedimmm

bölee demeyin birbirinize hancekim burda çok eskider ve ben onu aylardır tanıorumm

sadece rahatsız oldu onu dile getirdi olabilirr onun düşüncesii biizm saygu gösterip aralarını bulmamız lasımm

olumsuz yorumlardan ziyade ikisini rahatlatmamız lasııımmm :26::26::26::26:

bi yemeğe gittim forum almış başını gitmiş yine =) yasaklayacağım öğle aralarında yazmayın

biraz önce bir başka arkadaşın diğerine yaptığı yorumun uslubunu beğenmeyen kişinin yazacağı şeyler değil yalnız bunlar ???? bu nasıl bir ifade şeklidir anlayamıyorum ?? herkes birbirine biraz daha saygılı olursa çok daha güzel olucak ..

ikside çıkmışşş işteee :26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…