Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Trabzan o uzun 2 seferde çektiği şey bitanemmm,ben yanında olsam göstere göstere yaparsın aslında hiç eline almadıysan yapmak çok zor gelir tabiki ama annen biliyordur örgü işini öğretir sana bitanemmm

annem bilior canımda işte hiç anama çekmemişimm oda çalıo ki yaa zaten uzak annem 2 saat sürüo otobüsle artık yasa izne çıkıcakk ozamn belki azcık bişyler öğrenirim ondann

meleğim senin batın yakın mıdıı yımırtalama günün ne zamandı oyyyy hadi hadiiii sende gellll inşallahhhhhhhhhh

Daa bata çok var bebeğimmmm,şu aralar yumurtlama zamanı yada 3-4 gün içinde şu ovülasyon testlerinden alacaktım yine kaçtı bu ay,ama soğana başlayacağım 3 gün sonra:)))

ayyy kuzucugumaaaa asi mi yaptilarr yerim onu bennsükürrrr atesi düsmüsssss kuzumunnkusura bakma nurlum kelebemmmmm hizimi azaltimm takip etmekte zorlanma diyeee

Daa bata çok var bebeğimmmm,şu aralar yumurtlama zamanı yada 3-4 gün içinde şu ovülasyon testlerinden alacaktım yine kaçtı bu ay,ama soğana başlayacağım 3 gün sonra:)))

şifa olsun meleğim başla tabii bende aldımm ovilasyon testlerinden ecz.lerde pahalı internetten aldım 20 tane 20 tl kargo dahil istersen sende öle al

ayyy kuzucugumaaaa asi mi yaptilarr yerim onu bennsükürrrr atesi düsmüsssss kuzumunnkusura bakma nurlum kelebemmmmm hizimi azaltimm takip etmekte zorlanma diyeee

Sen düşürme hızını bitanem ben sana yetişeyim diye hıız yapıyorum.
Arada kaçırdıklarım olursa kusura bakmayın kızlar,

Bende sizdenim kızlar hiç anlamıyorum valla
Lakin örgü bilmeyi isterdim .

ohh ni güzell ni güzelll sanırm en maharetli maşşalhhh dağlara taşlara gitsin hancekim 10 parmak 10 marifet Allahım bozmasın kocişine evlatcıklaına bağışlasın inşallahh

vallami hancekimm bi elinde tig bi elinde sis bekliyomusunnnmasallahh ördükleri bizede göster bitinde hancekimmmmmm

hic anama ve ablama cekmemisimm en tembeleri benim yawww kime cektiysemmm

Evet canım şal olacak o büyüyecek serpilcek şal olcak ablası:)))))

valla canım senin ellerinde dallanır bıdaklarnır oda bende olmas sanırm zor bide dikkat gerektiror bayaa tatlım yapta göster bizee diğerinide çekcktinn

ohh ni güzell ni güzelll sanırm en maharetli maşşalhhh dağlara taşlara gitsin hancekim 10 parmak 10 marifet Allahım bozmasın kocişine evlatcıklaına bağışlasın inşallahh

ilhannazim kendimizden birini görünce neka seviniyoruz demii

vallami hancekimm bi elinde tig bi elinde sis bekliyomusunnnmasallahh ördükleri bizede göster bitinde hancekimmmmmm

ben çingenelere çekmişim yasakım annem öle derdi böle küçükken

11inde olmuştum habibtem o günüde sayarsak 10. gün saymazsak 9. gün bebeğimmm

ilk günü sayiyoruzz hancekimmmmm bana sanki yumurtlama belirtileri gibi geldi..mesala regl döngün nasi kac günden kac güne regl görüyosunnn

Evet bi elimde yiğenin pançosu yeni başladım ama öremedim henüz,tığ ipi ayarladım modeli çıkarayım diye çıkardım resmini çektim ama siyahya anlaşılmıyooo(
O kadar çok bebek yeleği ve ceketi ördümki anlatamam şimdi başladıklarımı yada vardır evde bakiim olanların resimlerini çekiiim :)))

Kanatsız melekler bana şimdilik müsade,
Sizlere bol bol şekerli sohbetler ,kolay gelsin şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…