- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.361
Trabzan o uzun 2 seferde çektiği şey bitanemmm,ben yanında olsam göstere göstere yaparsın aslında hiç eline almadıysan yapmak çok zor gelir tabiki ama annen biliyordur örgü işini öğretir sana bitanemmm
meleğim senin batın yakın mıdıı yımırtalama günün ne zamandı oyyyyhadi hadiiii sende gellll inşallahhhhhhhhhh
ben düsündüm bilem seni neka yakistii
Canım bebeiş uyuyodu ama kımıldamaya başladı her an uyanabilir ,kızım çizgi filme daldı bıraktı beni bende nete daldım hemen fırsattan istifade.
Canım iyiler çok şükür ,haftasonu aşımız vardı biraz ateş yaptı ama şimdi iyi bitanem
canım benim çok saol bende seni takip ettim biliyosun yavruş
ayni bende senin gibiyimm yawbizim elimizen bisey gelmiyo ilhannazimmmmm yawwwww
Daa bata çok var bebeğimmmm,şu aralar yumurtlama zamanı yada 3-4 gün içinde şu ovülasyon testlerinden alacaktım yine kaçtı bu ay,ama soğana başlayacağım 3 gün sonra:)))
Bende sizdenim kızlar hiç anlamıyorum valla
Lakin örgü bilmeyi isterdim .
VALLAMI neka iyi esin ömrün varmissssss
sat'indan itibaren kacinci günün bugünnnnn minikkusumm
şimdi gösterdiler canım böle mor iple örüodu abla o şalmı dediğn istiridye olannyoksa ben başkamı gödümmm
ayyy kuzucugumaaaa asi mi yaptilarryerim onu benn sükürrrr atesi düsmüsssss kuzumunn kusura bakma nurlum kelebemmmmm hizimi azaltimm takip etmekte zorlanma diyeee
Bende sizdenim kızlar hiç anlamıyorum valla
Lakin örgü bilmeyi isterdim .
Tabiki yakışır bitanemm,çok güzel bir model hemde istiridye modeliymiş çok şık duruyor bence şalda
Benim bi elimde şiş bi elimde tığ bekliyorum:))))
Yaaa ben şalı bitirdim verdim kız kullandı bile o gün bitmiş halinin resmini çekemedim yaaaa unutmuşuuum((
Evet canım şal olacak o büyüyecek serpilcek şal olcak ablası:)))))
VALLAMI neka iyi esin ömrün varmissssss
sat'indan itibaren kacinci günün bugünnnnn minikkusumm
vallami nurlummyaw seni kesin biliyodur demistim icimdennn bende bilmek isterdimmm vallaaa
ohh ni güzell ni güzelllsanırm en maharetli maşşalhhh dağlara taşlara gitsin hancekim 10 parmak 10 marifet Allahım bozmasın kocişine evlatcıklaına bağışlasın inşallahh
vallami hancekimm bi elinde tig bi elinde sis bekliyomusunnnmasallahh ördükleri bizede göster bitinde hancekimmmmmm
hic anama ve ablama cekmemisimmen tembeleri benim yawww kime cektiysemmm
11inde olmuştum habibtem o günüde sayarsak 10. gün saymazsak 9. gün bebeğimmm
Evet bi elimde yiğenin pançosu yeni başladım ama öremedim henüz,tığ ipi ayarladım modeli çıkarayım diye çıkardım resmini çektim ama siyahya anlaşılmıyooovallami hancekimm bi elinde tig bi elinde sis bekliyomusunnnmasallahh ördükleri bizede göster bitinde hancekimmmmmm
hic anama ve ablama cekmemisimmen tembeleri benim yawww kime cektiysemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?