- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.381
ben çingenelere çekmişim yasakım annem öle derdi böle küçükken
ilhannazim kendimizden birini görünce neka seviniyoruz demii
he valla yasakımmmm coşuorumm böle kendimi yalnız hisstmiorum ne kada güzellll
Kanatsız melekler bana şimdilik müsade,
Sizlere bol bol şekerli sohbetler ,kolay gelsin şekerler
Ederim dua etmeem mi. Yeeterki hepimiz hamis olalim.inşallah canım gece yasakım ve nuarinim dua konuşmuşlarr hep beraber topikçe biribizmize dua okuyalım mı die ne dersniz yaparmıyız ben seve seve hepinize okudrumm zaten aramızdan biri hamiş çok mutlu oluyorummeğer ki olur sa bir dua okuma gücüm yettiğince okurumm
Ben de almistim yumurtlamadan kac gun once basliyonuz.şifa olsun meleğim başla tabii bende aldımm ovilasyon testlerinden ecz.lerde pahalı internetten aldım 20 tane 20 tl kargo dahil istersen sende öle al
vallami nurlummyaw seni kesin biliyodur demistim icimdennn bende bilmek isterdimmm vallaaa
valla canım senin ellerinde dallanır bıdaklarnır oda bende olmas sanırm zor bide dikkat gerektiror bayaatatlım yapta göster bizee diğerinide çekcktinn
allam yarappimmmmmonlar tembelmi olurmusssssss
ilk günü sayiyoruzz hancekimmmmm bana sanki yumurtlama belirtileri gibi geldi..mesala regl döngün nasi kac günden kac güne regl görüyosunnn
Ederim dua etmeem mi. Yeeterki hepimiz hamis olalim.
Ben de almistim yumurtlamadan kac gun once basliyonuz.
Yasagim kuzum dr.um benim telden giriyom supurgem yok gelemiyoooommmm. Benim muayne noldu loorim ayarlayacakti ama. bu arada örgu de biliyom oretirim supurgene alirsan.
ilhannazimm bu dallanir bidaklanirrr lafinida bizim oralarda cok kullanirlarrrrrr
6 gün geri geri olurum bitanemmm,mesela 6 sında olacağım martta
Ederim dua etmeem mi. Yeeterki hepimiz hamis olalim.
Ben de almistim yumurtlamadan kac gun once basliyonuz.
Yasagim kuzum dr.um benim telden giriyom supurgem yok gelemiyoooommmm. Benim muayne noldu loorim ayarlayacakti ama. bu arada örgu de biliyom oretirim supurgene alirsan.
Evet bi elimde yiğenin pançosu yeni başladım ama öremedim henüz,tığ ipi ayarladım modeli çıkarayım diye çıkardım resmini çektim ama siyahya anlaşılmıyooo(
O kadar çok bebek yeleği ve ceketi ördümki anlatamam şimdi başladıklarımı yada vardır evde bakiim olanların resimlerini çekiiim :)))
Kanatsız melekler bana şimdilik müsade,
Sizlere bol bol şekerli sohbetler ,kolay gelsin şekerler
yawrukusummm iyi calisin bu aralar bence bu yumurtlama belirtisi gibime geldi..ama öyle cok siddetli bi agri degil ama demii
sokak sokak geziolar ya sade ellerinde bişey yokkk boş gezennbende bekarken çok gezerdimmm ooo girip çıkmadığım yer kalmamıştı
hancekim inş ssende de güzel haberler alcazzz bu ayy
Eki Görüntüle 637748 Eki Görüntüle 637750 Eki Görüntüle 637750 Eki Görüntüle 637753 Eki Görüntüle 637756 bu bebek battaniyesi olacak ama resimde hoş çıkmamış((
hancekim inş ssende de güzel haberler alcazzz bu ayy
Eki Görüntüle 637748 Eki Görüntüle 637750 Eki Görüntüle 637750 Eki Görüntüle 637753 Eki Görüntüle 637756 bu bebek battaniyesi olacak ama resimde hoş çıkmamış((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?