Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kanatsız melekler bana şimdilik müsade,
Sizlere bol bol şekerli sohbetler ,kolay gelsin şekerler

nurlummm canımmm çokk saoll evlatcıklarınıda senide öpüorummmm gene gell sık sık gelll bizi sensiz bırakmaaaaaaa

Ederim dua etmeem mi. Yeeterki hepimiz hamis olalim.
şifa olsun meleğim başla tabii bende aldımm ovilasyon testlerinden ecz.lerde pahalı internetten aldım 20 tane 20 tl kargo dahil istersen sende öle al
Ben de almistim yumurtlamadan kac gun once basliyonuz.
vallami nurlummyaw seni kesin biliyodur demistim icimdennnbende bilmek isterdimmm vallaaa

Yasagim kuzum dr.um benim telden giriyom supurgem yok gelemiyoooommmm. Benim muayne noldu loorim ayarlayacakti ama. bu arada örgu de biliyom oretirim supurgene alirsan.

valla canım senin ellerinde dallanır bıdaklarnır oda bende olmas sanırm zor bide dikkat gerektiror bayaa tatlım yapta göster bizee diğerinide çekcktinn

ilhannazimm bu dallanir bidaklanirrr lafinida bizim oralarda cok kullanirlarrrrrr

örtmenimmm loorim asistanima bi sorummm ne zamana randevu vermissssbekliyom seni gözümü böyle acmissabirsizlikla bekliyommm

valami gel arkama örgü ögret bana

valla canım ben birkes yaprım aralıkta ozamnda yumutrlama tahmini hesapladım tam yumurtlama günüme 1 gün felan vardı yaprım ama negatif çıkmıştı ama sonradan öğrendim yumurtla günü sabah öğle akşam yapılıyormuş yada bi kaç gün önceden yasakım taa iyi bilir gibime gelyoo

valla ne diyecegimi bilemedim hancekimm harikasin vallaaamasallahhhhhhhdün o sarmalar halen aklimdaaaaa

allahaaaaaa emanet olunnn nurlumm benimmmmmmmbizi unutma sesini duyur yineee.tarif nede paylasiyozzz belki sende denemekkk istersinnnn
Kanatsız melekler bana şimdilik müsade,
Sizlere bol bol şekerli sohbetler ,kolay gelsin şekerler

yawrukusummm iyi calisin bu aralar bence bu yumurtlama belirtisi gibime geldi..ama öyle cok siddetli bi agri degil ama demii

hancekim inş ssende de güzel haberler alcazzz bu ayy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…