- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.401
ama bizim ordakiler hep carsaf perde ne satiyolar ilhannazzimmmm hic bos gezmiyolarrrrrr
hepicini senmi yaptınnnn hancekimmmmmaşşallh maşşalhhh
yawrukusummm iyi calisin bu aralar bence bu yumurtlama belirtisi gibime geldi..ama öyle cok siddetli bi agri degil ama demii
valla ne güzel olur ilhannazimm herkesler hamile kalsin hayirlisiylaaaaaa
Yok yok habibtemm yumurtlama ağrısı değil bu acaba dün sarmaları yaparken halıya oturmuştum ilk defa altıma minder almadan oturdum ondanmı oldu acaba yaaaaa
hepicini senmi yaptınnnn hancekimmmmmaşşallh maşşalhhh
toprak çekio bitanemmmm bizii dilmiz aynı demmekii
bide yemekkk ögrettEvvet bebeğim bunlar hiçbişey keşke hediyeleriminde resimlerini çekseydim:))Yelekler çok basit 1 günde hemen bitiyor...Öğretecemm size yaaa koydum kafaya ben...Sizde o ışığı görüyorum
Hayırlısı bitanemmm,Allahım duysun sesini
offf offffffhancekimmmmmmm senin bebisin de cok sansli bi kuzucuk olacakkkkkkkkk bu nasi bi marifettirrrrr
Ooooo hamarat hatun ellerine saglik ne gyzel ormussun..Eki Görüntüle 637748 Eki Görüntüle 637750 Eki Görüntüle 637750 Eki Görüntüle 637753 Eki Görüntüle 637756 bu bebek battaniyesi olacak ama resimde hoş çıkmamış((
örtmenimmm loorim asistanima bi sorummm ne zamana randevu vermissssbekliyom seni gözümü böyle acmis sabirsizlikla bekliyommm
valami gel arkamaörgü ögret bana
Yok yok habibtemm yumurtlama ağrısı değil bu acaba dün sarmaları yaparken halıya oturmuştum ilk defa altıma minder almadan oturdum ondanmı oldu acaba yaaaaa
Evvet bebeğim bunlar hiçbişey keşke hediyeleriminde resimlerini çekseydim:))Yelekler çok basit 1 günde hemen bitiyor...Öğretecemm size yaaa koydum kafaya ben...Sizde o ışığı görüyorum
oyyy üşüttün mü ki hancekimmmcigaramı içyon senn gene
Ooooo hamarat hatun ellerine saglik ne gyzel ormussun..
Geliyom yasagim gelince gozun daha cok acilmasin.....
inşllahhh canımmmm öğret tabe özellikle bebiş yeleklerinievladıma kendi ördüğümü giydirirsem çok mutlu olurumm
Evet nazımm yaaa galiba üşüttüm ona bağlıyorum poların altındayım sobayıda aldım yanıma sıcağı hiç sevmem ama bu ağrı gaz ağrısı sanırım:)))))
inşallah canım dularımızz hepiniz için Rabbim hepimize kısmet etsin ben o zamnlar yaşadığım mutluluğu şu ahir ömrimde hiç yaşamadımmAllahıma dua ediorumm inşallahh tekrar yaşatırr
yaw sen üsüttün o zamannnnnkuzum benim niye dikkat etmiyosunn bu aralarr herseyimize dikkat etmeliyizz bebek düsünüyoruz cünküüü sicak tut kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?