Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yawrukusummm iyi calisin bu aralar bence bu yumurtlama belirtisi gibime geldi..ama öyle cok siddetli bi agri degil ama demii

Yok yok habibtemm yumurtlama ağrısı değil bu acaba dün sarmaları yaparken halıya oturmuştum ilk defa altıma minder almadan oturdum ondanmı oldu acaba yaaaaa

Yok yok habibtemm yumurtlama ağrısı değil bu acaba dün sarmaları yaparken halıya oturmuştum ilk defa altıma minder almadan oturdum ondanmı oldu acaba yaaaaa

oyyy üşüttün mü ki hancekimmm cigaramı içyon senn gene

hepicini senmi yaptınnnn hancekimmmm maşşallh maşşalhhh

Evvet bebeğim bunlar hiçbişey keşke hediyeleriminde resimlerini çekseydim:))Yelekler çok basit 1 günde hemen bitiyor...Öğretecemm size yaaa koydum kafaya ben...Sizde o ışığı görüyorum

Evvet bebeğim bunlar hiçbişey keşke hediyeleriminde resimlerini çekseydim:))Yelekler çok basit 1 günde hemen bitiyor...Öğretecemm size yaaa koydum kafaya ben...Sizde o ışığı görüyorum
bide yemekkk ögrett.begendigin tarifleriiii.mesala hancekimm haftaya misafirlerim var senin denedigin begendiginn havuclu kek tarifin vamii

Son düzenleme:

Hayırlısı bitanemmm,Allahım duysun sesini

inşallah canım dularımızz hepiniz için Rabbim hepimize kısmet etsin ben o zamnlar yaşadığım mutluluğu şu ahir ömrimde hiç yaşamadımm Allahıma dua ediorumm inşallahh tekrar yaşatırr

offf offffffhancekimmmmmmm senin bebisin de cok sansli bi kuzucuk olacakkkkkkkkkbu nasi bi marifettirrrrr

Sizinde çok şanslı olacak bebişleriniz bitanemmmm öğreteceğim ben size koydum kafaya ben:))Çok basit kızlar bu örgüler akıllı ip dediklerinden kendi deseni çıkıyor hepsi düz örgü modellilerin hepsi hediye gitti maalesef size kolaylardan başlayıp öğreteceğim

Ooooo hamarat hatun ellerine saglik ne gyzel ormussun..
örtmenimmm loorim asistanima bi sorummm ne zamana randevu vermissssbekliyom seni gözümü böyle acmissabirsizlikla bekliyommm

valami gel arkama örgü ögret bana

Geliyom yasagim gelince gozun daha cok acilmasin.....

yaw sen üsüttün o zamannnnnkuzum benim niye dikkat etmiyosunn bu aralarr herseyimize dikkat etmeliyizz bebek düsünüyoruz cünküüüsicak tut kendini

inşllahhh canımmmm öğret tabe özellikle bebiş yeleklerini evladıma kendi ördüğümü giydirirsem çok mutlu olurumm

inşallah canım dularımızz hepiniz için Rabbim hepimize kısmet etsin ben o zamnlar yaşadığım mutluluğu şu ahir ömrimde hiç yaşamadımm Allahıma dua ediorumm inşallahh tekrar yaşatırr

inslaalhh güzell tatli ilhannazzimmm

yaw sen üsüttün o zamannnnnkuzum benim niye dikkat etmiyosunn bu aralarr herseyimize dikkat etmeliyizz bebek düsünüyoruz cünküüüsicak tut kendini

Sarındım sarmalandım şimdi uzun oturuyorum:)))Siloda laptoba küfür ediyor şuan kucağıma yatamıyorya ııııııh ııııııh ııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııhhh:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…