Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Selam arkadaşlar, ben de uzun zamandır bebeğini, mis kokulusunu bekleyen anne aday adayıyım, İnşallah ben de bu topikte hamilelik haberi verebilirim , çok istiyorum çok !!!!

hosgeldinn vaw insalah canim benim her zaman gel yanimiza konusur dertlesirizzzen aktif canli sicak topik burasii alisirsan kendinde görürsün birakmazsin artikin bizii

hoşgeldin canım aramıza inş en kısa zamanda gelir mucizelerimiz
ne zamandır istiyosun bebiş
Selam arkadaşlar, ben de uzun zamandır bebeğini, mis kokulusunu bekleyen anne aday adayıyım, İnşallah ben de bu topikte hamilelik haberi verebilirim , çok istiyorum çok !!!!

Son düzenleme:

hayir canim esim alman. ama türklestirmeye basladim sayilir:))

yaaa sen bi tr de gitsene doktora... ne bileyim sanki buarad bisey yapilmiyor gibi geliyor..

miamorem aslinda doktorlara biseyde diyemiyorumm herse bakiyolarr ilgisizde degiller tiroidden haberim yoktu mesaal kadin doktorum hormon testi yapti ordan sonra ögrendimmmm:26:gecen yine bi dr gititm kanimda ne var ne yok herseyi bulmus ..hani bide burasi kücük bi yer degil doktor imkanimda cokk.... kismet diyorum artikk rabbim izin verirse olacak izin vermezse doktorlarinda elinden bisey gelmiyoo...

hamilim seni özledik nerdesin test yaptırdınmı :26:ayrılma bizden biz seni sevdik çook

aslinda öyle haklisin... Rabbim tez seferde sifasini versin insalllah. Belki de azicik mola vermen lazimdi yasakcim ne dersin. Herseyde hayir vardir derlerrr, belki de azicik ara ver tedavi ol bakalim... Belki o zaman mutlu sona ereceksin...

gel uzaktan bakma canim benimmm:26:küsme sabah biseyler olmus galiba hemen kacmak olmazzrahatsiz olan kislarimizla konusmazsinizz olur biterrrr benim gibi rahatsiz olmayanlarla konusursunnnherkes özgür hancekim kendi görüsünü söylemis sende görüsünü söylersin tartisma olmadan biter istedigimizle sohbetimize devam ederizzzz

ayy bi okuyayım dedm arayan arayana haa bi rahat bırakmadılar hamilim az önce burdaydı bak gitmiş yaa... ayy o hanımefendiyi çok kınıyorm yanii... allah allah miletn keyfine göre hareket edecek deiliz yanee ayrıca özeldende yazabilirdi burdan uluorta yazmak çok ukalaca olmuş yanii...hıh

aslinda öyle haklisin... Rabbim tez seferde sifasini versin insalllah. Belki de azicik mola vermen lazimdi yasakcim ne dersin. Herseyde hayir vardir derlerrr, belki de azicik ara ver tedavi ol bakalim... Belki o zaman mutlu sona ereceksin...

aynen miamorem önce doktorumda öyle dedi tiroidi halledecem en az yine haziran sonuna kadar bi beklemeyliimmmmm acele etmek istemiyom yasanmisliklardan dolayi ..en güzel dua öyle benim icin saol rabbim sifami versin insalalhhhhhhh

insaalllah kizlar, Allahin izniyle insalllah.... ama bu isler aceleye gelmez genc akli bi karis havada bir adam degil. Kültürlü kenidni bilen biri... o yüzden isim biraz zor. ama imkansiz deillll:))

doru imkansiz degil insallahhsu bayragin güzeligine bak

Ilknur 28 biz arkadaslarimiza ukela gibi hakaretler yapmiyoruz burada. kötü söy kullanmiyoruz..Hancek arkadasimiz ukela degildir.............lütfen arkadasimiza bu sekilde hitap ETME.....

ilknurum aslinda olay büyümüs ben biraz baktim ama kafam karisti biraktim okumayii ilk basini bulamadim zatennhancekimiz öyle bi kis degil bu zamana kadar tanirimm hic bi yanlisini görmedikkkk:26:ama olabilir hepimizinde oluyoo herkesin karakteri farkli birbirimiizi tanimadan toplandik burayaaakim neden hoslaniyo neden hoslanmiyo bilemiyozzzneyseki fazla uzamamis galiba gerci sonunuda bulamdim okumadim amayeterki tartisma olur ama hakaret boyuna gelmesinnnn

haklısın tabiii... evet fazla uzamamış ... ama direk uluorta yazması bana ters geldi yanii ... o kadar düşünceli bi bayan nöyle bir konuyu uluorta yazmaz özeldn yazar buda benim düşüncem... aman benden uzak olsun öyle insanlar... sevmem pek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…