- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.021
Selam arkadaşlar, ben de uzun zamandır bebeğini, mis kokulusunu bekleyen anne aday adayıyım, İnşallah ben de bu topikte hamilelik haberi verebilirim , çok istiyorum çok !!!!
miamorem benimki tiroidden canim benimm odüsmeyince bu düzensizlik devam edecek yükselmis kör olasica persembe doktoruna gisdp hapa basliycammmm
annemde mikserden geçiriyo evet benim ki daha zahmetli ama seviyorum mercimeğimeelkim bende aynisini yapiyom ama seninki daaha iyi ben mixserden geciriyodum kolaya kaciyodum sen süzüyosunn
Selam arkadaşlar, ben de uzun zamandır bebeğini, mis kokulusunu bekleyen anne aday adayıyım, İnşallah ben de bu topikte hamilelik haberi verebilirim , çok istiyorum çok !!!!
eşin türk değilmiydi:44:
yasakım ben kendimi bildim bileli erken yatar erken kalkarım yemeğimide uyanınca yaparım hemen
inş düzelir hormoncukların kuzum
evet canım çorbası düdüklün yoksa tenceredede yaparsın düdüklüde çabuk piştiği için ben öyle yapıyorum
tarhananın yerini bişey tutmaz zaten
yaaa sen bi tr de gitsene doktora... ne bileyim sanki buarad bisey yapilmiyor gibi geliyor..
hayir canim esim alman. ama türklestirmeye basladim sayilir:))
cok hamaratsin melekim esin cok sansli vallaannemde mikserden geçiriyo evet benim ki daha zahmetli ama seviyorum mercimeği
hayir canim esim alman. ama türklestirmeye basladim sayilir:))
yakışır sana
miamorem aslinda doktorlara biseyde diyemiyorumm herse bakiyolarr ilgisizde degiller tiroidden haberim yoktu mesaal kadin doktorum hormon testi yapti ordan sonra ögrendimmmm:26:gecen yine bi dr gititm kanimda ne var ne yok herseyi bulmus ..hani bide burasi kücük bi yer degil doktor imkanimda cokk.... kismet diyorum artikk rabbim izin verirse olacak izin vermezse doktorlarinda elinden bisey gelmiyoo...
yakışır sana
aslinda öyle haklisin... Rabbim tez seferde sifasini versin insalllah. Belki de azicik mola vermen lazimdi yasakcim ne dersin. Herseyde hayir vardir derlerrr, belki de azicik ara ver tedavi ol bakalim... Belki o zaman mutlu sona ereceksin...
insaalllah kizlar, Allahin izniyle insalllah.... ama bu isler aceleye gelmez genc akli bi karis havada bir adam degil. Kültürlü kenidni bilen biri... o yüzden isim biraz zor. ama imkansiz deillll:))
ayy bi okuyayım dedm arayan arayana haa bi rahat bırakmadılarhamilim az önce burdaydı bak gitmiş yaa... ayy o hanımefendiyi çok kınıyorm yanii... allah allah miletn keyfine göre hareket edecek deiliz yanee ayrıca özeldende yazabilirdi burdan uluorta yazmak çok ukalaca olmuş yanii...hıh
ayy bi okuyayım dedm arayan arayana haa bi rahat bırakmadılarhamilim az önce burdaydı bak gitmiş yaa... ayy o hanımefendiyi çok kınıyorm yanii... allah allah miletn keyfine göre hareket edecek deiliz yanee ayrıca özeldende yazabilirdi burdan uluorta yazmak çok ukalaca olmuş yanii...hıh
ilknurum aslinda olay büyümüs ben biraz baktim ama kafam karisti biraktim okumayii ilk basini bulamadim zatennhancekimiz öyle bi kis degil bu zamana kadar tanirimm hic bi yanlisini görmedikkkk:26:ama olabilir hepimizinde oluyoo herkesin karakteri farkli birbirimiizi tanimadan toplandik burayaaa kim neden hoslaniyo neden hoslanmiyo bilemiyozzz neyseki fazla uzamamis galiba gerci sonunuda bulamdim okumadim ama yeterki tartisma olur ama hakaret boyuna gelmesinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?