- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.041
ilknurum aslinda olay büyümüs ben biraz baktim ama kafam karisti biraktim okumayii ilk basini bulamadim zatennhancekimiz öyle bi kis degil bu zamana kadar tanirimm hic bi yanlisini görmedikkkk:26:ama olabilir hepimizinde oluyoo herkesin karakteri farkli birbirimiizi tanimadan toplandik burayaaa kim neden hoslaniyo neden hoslanmiyo bilemiyozzz neyseki fazla uzamamis galiba gerci sonunuda bulamdim okumadim ama yeterki tartisma olur ama hakaret boyuna gelmesinnnn
haklısın tabiii... evet fazla uzamamış ... ama direk uluorta yazması bana ters geldi yanii ... o kadar düşünceli bi bayan nöyle bir konuyu uluorta yazmaz özeldn yazar buda benim düşüncem... aman benden uzak olsun öyle insanlar... sevmem pek...
Ilknur 28 biz arkadaslarimiza ukela gibi hakaretler yapmiyoruz burada. kötü söy kullanmiyoruz..Hancek arkadasimiz ukela degildir.............lütfen arkadasimiza bu sekilde hitap ETME.....
aslinda bisey yokk.... herkes istedigi seyi ifade etmekte özgürdür, sadece saygi cercevesinde. bir parca sert olunmus ama sonra olay baska bir tarafa kaydi. Hamil ve Hancek tartismadilar bile.....kimse kimseye kötü söz etmedi. Sezer diye birisi hepimize hakaret etti gitti. yani Hancek ve Hamil arasinda kötü bisi olmadii...
kislarim alalha emanet olun insalalh topikte hep güzel seyler konusalimm bu son olsun inslalahhhsimcik gidimde mercimekleri firina atmimda düsüklüye atim corba olayi baslasinn
aksam görüsürüzzz 9 gibi belkim gelirimm
iste bu yüzden olayi anlamadim miamoremm karismis olaylar benimde kafam karistii hamilin yazisini bilem bulaamdim olayda baska yönlere gitmissss:26yüzden baskada yorumumda yokk
şöyşe söylim benimle bu hitap şekliyle konuşamazsınız ilk önce onu belirtim... bencee diyorum bakın benceeee kimse kimseyi uluorta birşeyler yazarak kıramaz o bayan kırılmışş bu ukalalıktır... o kadarr... muhattap olmak istemiyorsan banada yazmayın konuyu kapatın lütfen ...ben kapattım düşüncemi söyledim.. hitap şeklinize dikkat edin sadece...
merhaba herkeze ben geldim
iste bu yüzden olayi anlamadim miamoremm karismis olaylar benimde kafam karistii hamilin yazisini bilem bulaamdim olayda baska yönlere gitmissss:26yüzden baskada yorumumda yokk
arkadasim bu topikde hic bir arkadasima hakaret edemezsin. Hancek burada olmayabilir ama iyi bir insan o.. bu topikteki tüm kizlar iyi niyetli ve temiz insalrdir. rica ediyorum arkadasim burada yokken arkasindan kötü konusmayin. buna izin vermem...Yasakhayal de Hancek iyi bir insandir dedi hala arkasindan kötülüyorsun, lütfen kimsenin arkasindan konusma bu topikteki herkes iyi insandir. lütfennn rica ediyorummmm
haklısın tabiii... evet fazla uzamamış ... ama direk uluorta yazması bana ters geldi yanii ... o kadar düşünceli bi bayan nöyle bir konuyu uluorta yazmaz özeldn yazar buda benim düşüncem... aman benden uzak olsun öyle insanlar... sevmem pek...
hamil ile hancek arasinda bisey olmadi zaten. sonrasinda bir kiz herkese hakaret etti gitti. olay bu....
tesekür ederim ilknur geldim ben kimseyede bırakcak degilim bu topiği ben kaynaşmak amaçlı sıcak oluyum diye yazmıştım garileri ......bn böle konuşamıyom bi sıcaklık olması gerekiyo dimi ayrıca sana çok tesekür ederimmmmmmmm
o bahsettğn kız bensem ben hakaret etmedim ... haddinizi bilin milletin avukatlığı size düşmedi ... banada kız die konuşamazsın ben sana hanımefendi diyorum senin hitabına bak... değmez muhattap olmaya koyver gitsiinnnn.....
ilknur 28 rica ediyorumm bugün yeterince ugrastikkk. Bak tekrar ediyorum biz bu topik te kavga etmiyoruz, hakaret yok. herkes cokkkk iyi insalar, temiz kizlar. Gercekten herkes iyi insan. algilaman yeterlimi yazdiklarim icin bilemedim. Biz bu topikte sevgi ve saygi ile konusuyoruz. iyi insanlar var burada, paylasiyoruzz.. daha nasil yazayim bilemedim. umarim algilayabilirsin...lütfen tartismayalim, lütfennnn, rica ediyorummmmmmm
hosgeldin. yok bir sorun Hamilcim geleceksin elbette bu topige. insanlar rahatsiz olduklari seyi söylerler olgunlukla dinle sende.. küsüp gitmekle olmaz. ama kendine hakaret ettirme...
önemli değil gızzz gariii :d benim şivemce heriiiiayy valla konuşmak istemeyen rahatsız olan insan özelden yazar olur biter ben ona kızdım yanii uluorta yazmak bana göre değil ben okudum üzüldüm yani sana kim olursa üzülürüm ... amann neysee napıosn gızz test yaptınmı bakmm
hayir hakaret ettircek hic bir sey yapmadin. zaten birisine bir sey de yapmadin. o yüzden bugün olanlar senin sucun egil hatta haberin bile yokk olanlardan. sadece insanlar hergün burada geyik yapamazlar hamil, bazen ters zamanlari olabilir. esiyle cok kötü tratismistir ve burada dertlesmek icin gelir ama senin yazim seklinle kendinden gecer, krize girer. yani her dakka herkes cokk mutlu modda olamaz. sana karsi söylenen kötü bir sey yok burada, sadece daha dertlesilceginde normal yaz, geyik yapacaginda neselen. demek istedigimi anladin mi? burada düsük yapan ve yarin kürtaja gidecek kadinlar var, her dakka halay cekemeyiz.. yas tuttugumuz zamanlarda var...ben hakaret ettircek yanlış bi konuşma yapmadım ayrıca seninlede bu konu yüzünden konuşmuştuk sana yazmıcamı söylemiştim cevap vermem gerektiği için konuşuyorum ben çok sıcak kanlıyım dır kimse yanlış anlamasın böle yazıları düz yazınca soğuk davranıyorum gibi geliyo sonlarına garilerimi koyuyorum okadar ...kimse benle konuşmak zorunda degil arkadaşım .... ayrıca hamilesin cok hayırlı olsun darısı isteyenlere diyorum cok öpüyorum....
yahuuu hakaret deil buu hakaret deilllll....benim görüşüm bu yahu ayrıca ben sizin arkadaşınız değilim arkadaşım olsan arkadaş listemde olursun yanii.. herneyse..... yazmayın daha bana oldu bitti konuyu kapatın ...allah allaahhhh...ricanı aldım ok konuyu kapatalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?