Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Sen al iplerini şişini ben size her aşamasını resimlerle göstere göstere anlatırım bitanelerim benimmmm

tamam cnm tuhafiyeden sen ne alcamı yaz ben alır aldım derm sana bu hafta belki giderm merkeze alırm ordann

hancekim öle toptop kucağına otumk iiyi değil ama belden aşaya radrasyon veryonn

yeterki sen ac gözümüü böylee
Yasagim bu muhabbet rütüge takılacak kaçiyom ben...
Evet nazımm yaaa galiba üşüttüm ona bağlıyorum poların altındayım sobayıda aldım yanıma sıcağı hiç sevmem ama bu ağrı gaz ağrısı sanırım:)))))
Hancekim iyibak kizzz kendine kaynanami yollarim basina yoksa.
inşllahhh canımmmm öğret tabe özellikle bebiş yeleklerini evladıma kendi ördüğümü giydirirsem çok mutlu olurumm
İnsallah canim yap yap giydir.

Kızlaaar misafirim geliyoor aradılar şimdi bi kurabiye kek bişeyler yapiiim canlarımmm gelirim gittiklerinde öpüldünüz teker teker koccamannnn

seyyyy yatmistim birazzzcanocanimmmmmmmmmmmmmm yaw icimden geldii canocanimmmmmmmmm demekk böyle bagirdimmmmm isteee

yok canım için den nasıl geliyosa öyle davran zaten, ohh vallah evde olmak ne güzel uyu bakalım bol bol, bebiş gelince rahat bırakmıcak seni...

canımm ellerine sağlık ne güzel şeyler örmüşsün...

hoşbulduk canım biraz rahatsızım üşüttüm galiba evdeyim bugün normalde bu saatlerde okuldan yeni çıkarım dinlenmek güzel şey valla ii geldi.Sen ne yapıyon?

geçmiş olsunn canım havalar bir iyi bir kötü gidiyor aman dikkat edin kendinizee bende evdeyim cnm öle boş boş oturuorummm puzzlem var arada ona bakıorum vs vs işte bende çalışıdum 1 ay öncesne kadar çıktım d,nleniorum valla evde olmak gibisi yookk

canımmmm hoş geldinnn nassınn bugün daha iyisin yaaa

sende izlio ordan napyon işler yoğun mu sen nerdeydin sordum muduu yoksaa

nuarinimle fhm 'm gelemedi ne oldu acaba çok merak ediorumm inş. güzel haberlerin alcazz nuarinim akşam sonuçlarının resmini yollucaktıı Allah ne kadar büyük duyur dileklerimi kabul ediyor dualarımı inş. Rabbim gönlü güzel olan bizlerinde dualarını kabul etsinnn

canımmmm hoş geldinnn nassınn bugün daha iyisin yaaa

bebetomm nunummm hamileymisss cooook sevindim rabbim sag saglim kucagina almayida nasip eder darisi da artik sizlerin basina insallah

nasilsinn tatlimmmm iyiyim ama surekli acikma modundayimm

kızlar geldim az geçmisı okuyayım dedim ama telefondan çok zor oluyor akşam hepsini okuyacam canlarım mercimegm benle 743 degrim

nuarin seni kovalıyom bi ordasın bi burda. diğer topiğe de yazdım hayırlı olsun diye değerinde çok güzelmiş maşalllahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…