- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.421
Sen al iplerini şişini ben size her aşamasını resimlerle göstere göstere anlatırım bitanelerim benimmmm
Sarındım sarmalandım şimdi uzun oturuyorum:)))Siloda laptoba küfür ediyor şuan kucağıma yatamıyorya ııııııh ııııııh ııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııhhh:95:
kizcelerimmm aciktim yawwwbiseyler yiyimde gelimmmm giprasmayin ama
ababyyy örtmenimm hosgeldinnnn ses verrr
Yasagim bu muhabbet rütüge takılacak kaçiyom ben...yeterki sen ac gözümüü böylee
Hancekim iyibak kizzz kendine kaynanami yollarim basina yoksa.Evet nazımm yaaa galiba üşüttüm ona bağlıyorum poların altındayım sobayıda aldım yanıma sıcağı hiç sevmem ama bu ağrı gaz ağrısı sanırım:)))))
İnsallah canim yap yap giydir.inşllahhh canımmmm öğret tabe özellikle bebiş yeleklerinievladıma kendi ördüğümü giydirirsem çok mutlu olurumm
hoşbulduk burdayımmm
seyyyy yatmistim birazzz canocanimmmmmmmmmmmmmm yaw icimden geldii canocanimmmmmmmmm demekk böyle bagirdimmmmm isteee
Eki Görüntüle 637748 Eki Görüntüle 637750 Eki Görüntüle 637750 Eki Görüntüle 637753 Eki Görüntüle 637756 bu bebek battaniyesi olacak ama resimde hoş çıkmamış((
Kızlaaar misafirim geliyoor aradılar şimdi bi kurabiye kek bişeyler yapiiim canlarımmm gelirim gittiklerinde öpüldünüz teker teker koccamannnn
kizcelerimmm aciktim yawwwbiseyler yiyimde gelimmmm giprasmayin ama
hoşbulduk canım biraz rahatsızım üşüttüm galiba evdeyim bugün normalde bu saatlerde okuldan yeni çıkarım dinlenmek güzel şey valla ii geldi.Sen ne yapıyon?hoş geldinnn canımmm nasılsınnn yasakım azcık karnını doyurmaya gitti
hoşbulduk canım biraz rahatsızım üşüttüm galiba evdeyim bugün normalde bu saatlerde okuldan yeni çıkarım dinlenmek güzel şey valla ii geldi.Sen ne yapıyon?
canımmmm hoş geldinnnnassınn bugün daha iyisin yaaa
kızlar geldim az geçmisı okuyayım dedim ama telefondan çok zor oluyor akşam hepsini okuyacam canlarım mercimegm benle 743 degrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?