- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.441
bebetomm nunummm hamileymisss cooook sevindim rabbim sag saglim kucagina almayida nasip eder darisi da artik sizlerin basina insallah
nasilsinn tatlimmmm iyiyim ama surekli acikma modundayimm
geçmiş olsunn canım havalar bir iyi bir kötü gidiyor aman dikkat edin kendinizeebende evdeyim cnm öle boş boş oturuorummm puzzlem var arada ona bakıorum vs vs işte bende çalışıdum 1 ay öncesne kadar çıktım d,nleniorum valla evde olmak gibisi yookk
kızlar geldim az geçmisı okuyayım dedim ama telefondan çok zor oluyor akşam hepsini okuyacam canlarım mercimegm benle 743 degrim
hayatim coook sevindim yaa rabbim Korusun minigi Sag salim dogmasini nasip etsin
sağol canım kesinlikle evdeki rahatlık gibisi yok ama iş olmazsa aş da olmaz :)
evet meleğimmmm şükürr nuarinimiz hamişşşinşallah bir bir kalcaz hamişşş dünde dedikya hamiş patlaması yapcazz diee gelyozz tam gazzz bende napim bugn çok üşengeçim bişy ypamadımm saba kalktım pc deyim halada burdayım yasakım da karnımı doyurcam gitti ta yokk hancekimede misafir gelyodu kek kurabiye yappcam dedi eddaammm bu gün ark.larına çaya gittti nuarinim kan testi yaptırcaktı FHm de hastanden sonuçlarını alcaktıı hadi bakalım hayırlsıı
hayatim coook sevindim yaa rabbim Korusun minigi Sag salim dogmasini nasip etsin
sağol canım kesinlikle evdeki rahatlık gibisi yok ama iş olmazsa aş da olmaz :)
lorim artık nuarinle beni aranıza alın sağdan soldan okuyup üfleyin.. :13:
allah razı olsun lorınım rabbim korusun
nuarin seni kovalıyom bi ordasın bi burda. diğer topiğe de yazdım hayırlı olsun diye değerinde çok güzelmiş maşalllahhh.
allah razı olsun lorınım rabbim korusun
canımsın çok özürdilerım ordan bi kaç arkadas var onlarda yazdım yawrum okudum telefondan yazdigim icin anca yazıyorum sagol bitanecım Rabbim hemencecik sizede nasip etsin
oohh masallah pes pese hamis kalirsiniz insallah bende buradan size destek olurumhepsinden de haberin var nazimm valla yemek muhabbeti olmus hemde balik oldurdunuz beni
hancegim zaten 1 numara ya yine gitti kek kurabiye yapmaya masalllahsen niye usengecsin bakiyim ne oldu hastami olucan yoksa sende benim gibi hava kotuyse bisey yapasin gelmiyomu
hoş geldinnn canımmmohh maşşallhh bebeğimmmm hayırlı olsun Rabbimmm güzel bir gebelik nasip etsnn inşallah
canımsın çok özürdilerım ordan bi kaç arkadas var onlarda yazdım yawrum okudum telefondan yazdigim icin anca yazıyorum sagol bitanecım Rabbim hemencecik sizede nasip etsin
evet canım hancekime her defasında takıorum nazarlığıı Rabbim nazarlardan saklasınnnhava iyi lorim saba kötüydü ama şimdi açtı güneş valla cnm kürtaj olalı gün olcak nerdeyse daha adet olmadım ama belim ağrıo belki olurum öle 30-40 gün bekletmez ya da inş. dedğin gibi hasta olmam hava soguktur die dışarı bile çıkmıorumm
nuarinim sende mercimeğinin resmini koysana alta loori gibi severiz bakıp bakıp
loorim sen bana randevu ayarlamamışsın yasağıma gidecem süpürgedeyim bak bekliyomgordun mu doktor yasakhayalimi o hamissin dedi sana dun ben bosuna doktor demiyorum ona bana da oyle dedi muayene fln etti hamis oldum ona bi muayene olun kizlar
evet canım hancekime her defasında takıorum nazarlığıı Rabbim nazarlardan saklasınnnhava iyi lorim saba kötüydü ama şimdi açtı güneş valla cnm kürtaj olalı gün olcak nerdeyse daha adet olmadım ama belim ağrıo belki olurum öle 30-40 gün bekletmez ya da inş. dedğin gibi hasta olmam hava soguktur die dışarı bile çıkmıorumm
nazım bitanem darısı basına Rabbim hemencecik nasip etsin çok tşk ederım hep destektıniz umutsuzluk yok demistin gerçekten yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?