Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bebetomm nunummm hamileymisss cooook sevindim rabbim sag saglim kucagina almayida nasip eder darisi da artik sizlerin basina insallah

nasilsinn tatlimmmm iyiyim ama surekli acikma modundayimm

evet meleğimmmm şükürr nuarinimiz hamişşş inşallah bir bir kalcaz hamişşş dünde dedikya hamiş patlaması yapcazz diee gelyozz tam gazzz bende napim bugn çok üşengeçim bişy ypamadımm saba kalktım pc deyim halada burdayım yasakım da karnımı doyurcam gitti ta yokk hancekimede misafir gelyodu kek kurabiye yappcam dedi eddaammm bu gün ark.larına çaya gittti nuarinim kan testi yaptırcaktı FHm de hastanden sonuçlarını alcaktıı hadi bakalım hayırlsıı

sağol canım kesinlikle evdeki rahatlık gibisi yok ama iş olmazsa aş da olmaz :)

kızlar geldim az geçmisı okuyayım dedim ama telefondan çok zor oluyor akşam hepsini okuyacam canlarım mercimegm benle 743 degrim

hoş geldinnn canımmm ohh maşşallhh bebeğimmmm hayırlı olsun Rabbimmm güzel bir gebelik nasip etsnn inşallah

oohh masallah pes pese hamis kalirsiniz insallah bende buradan size destek olurum hepsinden de haberin var nazimm valla yemek muhabbeti olmus hemde balik oldurdunuz beni

hancegim zaten 1 numara ya yine gitti kek kurabiye yapmaya masalllah sen niye usengecsin bakiyim ne oldu hastami olucan yoksa sende benim gibi hava kotuyse bisey yapasin gelmiyomu

nuarin seni kovalıyom bi ordasın bi burda. diğer topiğe de yazdım hayırlı olsun diye değerinde çok güzelmiş maşalllahhh.

canımsın çok özürdilerım ordan bi kaç arkadas var onlarda yazdım yawrum okudum telefondan yazdigim icin anca yazıyorum sagol bitanecım Rabbim hemencecik sizede nasip etsin

evet canım hancekime her defasında takıorum nazarlığıı Rabbim nazarlardan saklasınnn hava iyi lorim saba kötüydü ama şimdi açtı güneş valla cnm kürtaj olalı gün olcak nerdeyse daha adet olmadım ama belim ağrıo belki olurum öle 30-40 gün bekletmez ya da inş. dedğin gibi hasta olmam hava soguktur die dışarı bile çıkmıorumm

hoş geldinnn canımmm ohh maşşallhh bebeğimmmm hayırlı olsun Rabbimmm güzel bir gebelik nasip etsnn inşallah

nazım bitanem darısı basına Rabbim hemencecik nasip etsin çok tşk ederım hep destektıniz umutsuzluk yok demistin gerçekten yok

canımsın çok özürdilerım ordan bi kaç arkadas var onlarda yazdım yawrum okudum telefondan yazdigim icin anca yazıyorum sagol bitanecım Rabbim hemencecik sizede nasip etsin

inş. nuarinim ben bişyei merak ettim sende ilk yawrunu kalp durduğu için kaybetmişsin Rabbim bağışlasın bu yawrun nekadar sonra oldu

canim sikma canini olursun belin agriyosa.. cikma cikma cook soguk burasida oyle kar yagiyo du hava buzzz markete gittik dondumm yanii

gordun mu doktor yasakhayalimi o hamissin dedi sana dun ben bosuna doktor demiyorum ona bana da oyle dedi muayene fln etti hamis oldum ona bi muayene olun kizlar
loorim sen bana randevu ayarlamamışsın yasağıma gidecem süpürgedeyim bak bekliyom

sen dinlenmede miydin canım

nazım bitanem darısı basına Rabbim hemencecik nasip etsin çok tşk ederım hep destektıniz umutsuzluk yok demistin gerçekten yok

inşallahhh meleğimmm inşallahh Rabbim hepimize versin bekletmesnnn bundan sonrada yok bitanemmm şmdi iki kişisin hep pozitif ol olur mu Allah ikinizide korun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…