- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.461
yasak var bizim buralarda bir tek. o dikkate alsin...
canm ben dün bi ocu testi yaptm çıkmadı çizgi .. bugünden itibaren başlıcam çalışmalar .. artık kendiliğinden çatlarmı bilmyrum ama ben başlıcam bugn .. adetin 10. günü oluyo bugn işte .. perşembe zaten doktora kontrole gidicem .. çatlamazsa bu döngüyü de boşa geçirmiş olucaz işte nasip artık .. civanperçemi aslanpençesi senin karışımdı ama onlara adetten sonra devam edymuyduk ?? .. bide kızlar soğankürü dediler ??? ona başlamak için aslında tam bu akşam uygun oluyo miamorem ..
dikkate aldı zaten hali hazırda :13::13::13:
evet haklisin canim, hehehe....ultrasonda daha iyi :)
ama haberi olsun kizlarinda, yani nette cok ucuz, bende o kadar para verdim 5 euro bir teste, ama birde internette baktim set olarak satiliyor bende ordan aldim.
25 hamilelik testi arti 50 ovulation testi = 11,88 euro
yaw onu duydumda cok iyi sonuc vermiyo diyolarrrrr
hoşgeldin yasakım
yasakım ben şimdi çıkıacam ilhanazım gelirse söyleyiverde ben meryem suresini bu akşama yada yarın okucam bu gün evde değilim...
niye vermesin atla deve mi ki... ben tr den en ucuz testi aldim eczaci kiz hepsi ayni amabalajlari farkli dedi. kiz istese pahalisini satar daha cok kazanirdi....walla benc dogrusu da bu gibi...
canim benim hangi kürü istersen basla... ama test yapma !! bak doktor bana tarih verdi bos cikti....adet biter bit,ez basla calismalara
yaw benden bisey kacarmi herbiseycikten haberim olurrr
hosgeldin garimmm
tr deki kaliteli ben biliyomm kendi satan sitesi bile diyo afrika kadinlari icin üretilmis basit test diyeee bi tanidigigm aldi hic memnun olmadiiözellikle laboquick hem ucuz hem kaliteliii tr de olan yumurtlamyi tesbit etmek atla deveyi tesbit etmekten daah zor bencee...
hosbuldum melekimmmmdu bi öpümm
tamam kiscem melekimm okuyunca özelden ya baana ya moreyeyaz melekim topikte görülmüyo biliyo cünkümmm
rabbim ettigimiz dualari kalbul etsin insalalhh aminnn....
basamm onlarin cok iyi sonuc vermedigi söyleniyo ya:26:dorumu sen kullandinmii benimde aklim karisti bu kadar ucuz oluncaaa
yasak var bizim buralarda bir tek. o dikkate alsin...
basın saolsun okudum bende canım bende annemi kaybettim çok zor anlatılamazz bi duygu ...
hoşgeldin yasakım
yasakım ben şimdi çıkıacam ilhanazım gelirse söyleyiverde ben meryem suresini bu akşama yada yarın okucam bu gün evde değilim...
tamam komutanım test yapmam kızma anladm ne demek istedğni .. yaa benm sorunlar var ya biliyosunuz yumurtlama olmayabilir belki de .. sadece denicem ama akıbetini bilemicem artık kısmet canım .. zaten perşembe kontrolüm var dr söyler belki çatladıysa da çatlamadıysa da .. bugünden başlyrum çalışmalara hayırlısıyla
effttt yasakdan bişecik kaçmaz
Selam
Nasilsiniz hatunlar yine ne kaynatiyonuz
ipem özellikle internet alisverisini benim kadar yapan kisi varmi bilmiyommmhaplarimi bilem netten alirim online eczaneelerdennn
hosgeldin örtmenimmmmmmm
tamam komutanım test yapmam kızma anladm ne demek istedğni .. yaa benm sorunlar var ya biliyosunuz yumurtlama olmayabilir belki de .. sadece denicem ama akıbetini bilemicem artık kısmet canım .. zaten perşembe kontrolüm var dr söyler belki çatladıysa da çatlamadıysa da .. bugünden başlyrum çalışmalara hayırlısıyla
effttt yasakdan bişecik kaçmaz
ahahaha evet iste bende onu diyorum yaaaaaa.... adet bitince basla calismaya... iki güne bir.... bak bana 11 16 subat dedi. ben 21 subatta hamile oldugumu ögrendim. doktoru dinlesem bir sonuc cikmayacakti... adetimden 3 gün sonra yumurtlamisim...
Selam
Nasilsiniz hatunlar yine ne kaynatiyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?