Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canim benim hangi kürü istersen basla... ama test yapma !! bak doktor bana tarih verdi bos cikti....adet biter bit,ez basla calismalara

basın sağ olsun arkadaşım senşn neler yasadığını anlaya biliyorum bende annemi kaybettim anlatılmaz bi duygu...

hoşgeldin yasakım
yasakım ben şimdi çıkıacam ilhanazım gelirse söyleyiverde ben meryem suresini bu akşama yada yarın okucam bu gün evde değilim...

hosbuldum melekimmmmdu bi öpümm

tamam kiscem melekimm okuyunca özelden ya baana ya moreyeyaz melekim topikte görülmüyo biliyo cünkümmm

niye vermesin atla deve mi ki... ben tr den en ucuz testi aldim eczaci kiz hepsi ayni amabalajlari farkli dedi. kiz istese pahalisini satar daha cok kazanirdi....walla benc dogrusu da bu gibi...

tr deki kaliteli ben biliyomm kendi satan sitesi bile diyo afrika kadinlari icin üretilmis basit test diyeee bi tanidigigm aldi hic memnun olmadiiözellikle laboquick hem ucuz hem kaliteliii tr de olan yumurtlamyi tesbit etmek atla deveyi tesbit etmekten daah zor bencee...

canim benim hangi kürü istersen basla... ama test yapma !! bak doktor bana tarih verdi bos cikti....adet biter bit,ez basla calismalara

tamam komutanım test yapmam kızma anladm ne demek istedğni .. yaa benm sorunlar var ya biliyosunuz yumurtlama olmayabilir belki de .. sadece denicem ama akıbetini bilemicem artık kısmet canım .. zaten perşembe kontrolüm var dr söyler belki çatladıysa da çatlamadıysa da .. bugünden başlyrum çalışmalara hayırlısıyla

yaw benden bisey kacarmi herbiseycikten haberim olurrr

effttt yasakdan bişecik kaçmaz

ahahaha evet iste bende onu diyorum yaaaaaa.... adet bitince basla calismaya... iki güne bir.... bak bana 11 16 subat dedi. ben 21 subatta hamile oldugumu ögrendim. doktoru dinlesem bir sonuc cikmayacakti... adetimden 3 gün sonra yumurtlamisim...

hosbuldum melekimmmmdu bi öpümm

tamam kiscem melekimm okuyunca özelden ya baana ya moreyeyaz melekim topikte görülmüyo biliyo cünkümmm

gel bende seni öpüm ayyy özlemişim valla
okuyunca özelden yazarım canım bu akşam okumasam bile yarın sabah okurum mutlaka

rabbim ettigimiz dualari kalbul etsin insalalhh aminnn....

amin insallah canim

basamm onlarin cok iyi sonuc vermedigi söyleniyo ya:26:dorumu sen kullandinmii benimde aklim karisti bu kadar ucuz oluncaaa

yok yok ayni canim, sonuc cikiyor, testler biraz kücük, ama yinede sonucu ayni, haberin olsun, nette daha ucuz...pahali hemen iyi olur diye birsey yok, ben denedim, ayni yani

yasak var bizim buralarda bir tek. o dikkate alsin...

evet yasakcimada söyledim

basın saolsun okudum bende canım bende annemi kaybettim çok zor anlatılamazz bi duygu ...

evet cok zor bir duygu,

annannemin adi naile ...tsk ederim kizlar dualariniz icin...

ipem özellikle internet alisverisini benim kadar yapan kisi varmi bilmiyommm haplarimi bilem netten alirim online eczaneelerdennn

ipkecimmm, aslan pencesi ve civan percemini arastir netten. eskiden ebe kadinlar kisirlik tedavi ederlermis. yani eskiden kisir sandiklari kadinlarin belki kistleri vardi belki yumurtlamiyordu vs.... yani bu kadar genis perspektifleri yoktu... o yüzden bence hamile olmadigindan eminsen hemen bu caya basla... belki sifasi budur...

maşşallh miamoreme

Selam
Nasilsiniz hatunlar yine ne kaynatiyonuz

örtmenm nasılsın canm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…