- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.461
canım akşam koyabilırm anca sadece test bhcg ve idrar kiti resmi
canim sikma canini olursun belin agriyosa.. cikma cikma cook soguk burasida oyle kar yagiyo du hava buzzz markete gittik dondumm yanii
loorim sen bana randevu ayarlamamışsın yasağıma gidecem süpürgedeyim bak bekliyom
sen dinlenmede miydin canım
loorim sen bana randevu ayarlamamışsın yasağıma gidecem süpürgedeyim bak bekliyom
sen dinlenmede miydin canım
onu degil nunummm benim asagida varya onu diyoruz
inş. nuarinim ben bişyei merak ettim sende ilk yawrunu kalp durduğu için kaybetmişsin Rabbim bağışlasın bu yawrun nekadar sonra oldu
loorimm burdada sürekli kar yagiyobende sonra cikacammm bi disariyaa
mersahim hemen ayarladim ama doktorumuz yemekte yemekten sonra sizi alabiliriz
loorimm burdada sürekli kar yagiyobende sonra cikacammm bi disariyaa
evet canımmmşükür az kaldıı 25 gün geçti Allahıma şükürr böle böle geçio günler bende inş. yasakıma kontrol ettircem kendimi ama azcık daha sizlerle ilgilensin die ağırdan tutorum kendimi
loorimm masallahhh findikkkkkkkk 7 .haftasina girdiii
yerim ben onu simdi kalpcigi coktan atmaya basladi
hosgeldinnn yasakhayalimmm sorma yaaaa bu havalar beni mahvetti totommm donuyooo bu sogukta nere gitcen kizz
randevular var zaten bekliyolar arkadaslar muayene icin
evet kuzum 2adet gördüm melegm bekletmedi umarım senin dahada erken gelir
gecer nazim gecer sabirli olalimm sadecetamam ben senin randevunu aldim ileri bi tarihe
yaw media markt varya o icini degistirdi ucuzluk yapmis reklaminda gördümmmmm..basküllll 5 euroo onu alim diyorummm
belki evdekimi yanlis diyorum yaw bi türkü 500 gr bile az göstermiyooooo belki o gösteriri dedimmm
mersahim hemen ayarladim ama doktorumuz yemekte yemekten sonra sizi alabiliriz
evet canımmmşükür az kaldıı 25 gün geçti Allahıma şükürr böle böle geçio günler bende inş. yasakıma kontrol ettircem kendimi ama azcık daha sizlerle ilgilensin die ağırdan tutorum kendimi
evet kuzum 2adet gördüm melegm bekletmedi umarım senin dahada erken gelir
saollasınn lorimmmm bende gelcem inş. tez vakkittekendimi yasakım şifali ellerine bırakcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?