Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

loorim sen bana randevu ayarlamamışsın yasağıma gidecem süpürgedeyim bak bekliyom

sen dinlenmede miydin canım

evet canımmm şükür az kaldıı 25 gün geçti Allahıma şükürr böle böle geçio günler bende inş. yasakıma kontrol ettircem kendimi ama azcık daha sizlerle ilgilensin die ağırdan tutorum kendimi

gecer nazim gecer sabirli olalimm sadece tamam ben senin randevunu aldim ileri bi tarihe

hosgeldinnn yasakhayalimmm sorma yaaaa bu havalar beni mahvetti totommm donuyooo bu sogukta nere gitcen kizz

randevular var zaten bekliyolar arkadaslar muayene icin

yaw media markt varya o icini degistirdi ucuzluk yapmis reklaminda gördümmmmm..basküllll 5 euroo onu alim diyorummm

belki evdekimi yanlis diyorum yaw bi türkü 500 gr bile az göstermiyooooo belki o gösteriri dedimmm

nuarinimmm kuzucukk hayirli olsunnnn yaw bak dün süphelendigimiz gibi ciktiii

inslalahh darisi tüm kizcelere olsunnnnn

gecer nazim gecer sabirli olalimm sadece tamam ben senin randevunu aldim ileri bi tarihe

saollasınn lorimmmm bende gelcem inş. tez vakkitte kendimi yasakım şifali ellerine bırakcammm

yaw media markt varya o icini degistirdi ucuzluk yapmis reklaminda gördümmmmm..basküllll 5 euroo onu alim diyorummm

belki evdekimi yanlis diyorum yaw bi türkü 500 gr bile az göstermiyooooo belki o gösteriri dedimmm

bende bi gidiyim bakiyim... yasakhayalimm kilon yoktuki zaten niye kilo veriyosun

mersahim hemen ayarladim ama doktorumuz yemekte yemekten sonra sizi alabiliriz

ben hafiften tırsıyom ama yasağıma belli etmiyom :18:

evet kuzum 2adet gördüm melegm bekletmedi umarım senin dahada erken gelir

canım sizin de mi kalbi durdu kaç haftalıktı. ben üç ay dinlendim 3 defa da regl oldum olmadı şifa yasağımda mı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…