- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.601
allah herkezi bebegine kavuştursun gariiiiii
selammm kızlarr
topiğe yanlış bi giriş yaptım arkadaşlar beni erkek sandı sonadan kaynaşıp anlaştık...
saol hamilim iyiyim sen nasılsınn
amin canım sağlıkla hayırla gelsinler amin....
hoşgeldinn
talihsiz bi durum olmuş, ama atlatmanıza sevindim. bizim topikte kavga gürültü olmaz pekkk...
hepimiz sevgi yumağı şeklinde yaşıyoruzzzzz
hosgeldin cankusum
amin canım sağlıkla hayırla gelsinler amin....
hoşgeldinn
talihsiz bi durum olmuş, ama atlatmanıza sevindim. bizim topikte kavga gürültü olmaz pekkk...
hepimiz sevgi yumağı şeklinde yaşıyoruzzzzz
iyiyim canım nerelerdeydin gariii
hoşbulduk yasakım nabıyon beaa
ben kaçar biraz , öptüm kıslarrr
hamile degilsen hemen bu caylari yappp, o kücük kistinde kaybolur hemen ortadan. ben cok kisi taniyorum bir sürü kistten kurtuldu bu caylar ile. asi üstünde aslan pencesi... yani temizliyor.... ayrica cok kafana takma saricitirim yaa.... vakti saati geldiginde gelicektir... ben hamile oldugumu ögrenmeden önce deli gibi üsüyordumm, ama öyle böyle degill.. gece sitma tutuyordu yatakta yorgan battaniye anlatamam etkilemiyordu hic... ayaklarim buz gibiydi hep. birde bel agrisi vardi. ama tabii bunlarin hic birini hamilelige yormadim ben:))
ben kaçar biraz , öptüm kıslarrr
buralardayım canım yaa ev iş gezmek tozmak aynı yani
bilirim gelgiğimden beri maşallahınız var nazar degmesin gariiii
iyiylik kiscemmmbiraz uykum varr sadece saabh bi yere gidecektimm alti bucukta kalktimmmm simcikte uyku bastii sen nasilsinn bogazin gectimii:26:
gız evin işi hiç bitermi gariii ...ama en iyisi gezmek vallla ohhhh 3 günlük dünya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?